Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
cagdas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 12:38Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yatılı bölge okullarına tayin istemeyi düşünenler varmı? yada burada öğretmenlik yapanlar önerirmi. akşam nöbeti veriyorlar diye duydum bu okullarda.
zannaz
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 12:42Alıntıyla Cevap Gönder

ben yiboda çalışıyorum burda 5 veya 6 günde bir yatılı belleticilik yaparsın. sorumluluğu çoktur ama iş arkadaşların arasındaki yardımlaşmaya bağlı. genelde ilçe merkezlerine 5-6 km uzaklıkta olduklarından arabanın olması lazım.
cagdas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 12:43Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler zannaz hocam
yavuzayut21
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle önermem berbat öl daha iyi
ben sinir ilaçları kullanmaya başladım
atungad
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

gece nöbetlerini istemiyorsan biraz düşünmen gerek. zannaz hocamın dediği gibi genelde ilçe merkezlerine uzak olurlar.
ahenes
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 13:01Alıntıyla Cevap Gönder

Nöbet tutmanız gerekir.Sorumlulukları dah fazladır. Ama öğretmenlik yapmak için iyi yerler. Çocuklar genelde köyden geldiği için her türlü konuda yardımınıza ihtiyaçları oluyor.iş doyumu yüksek .Ama bilgisayar konusunda çok kötü olabiliyorlar. Benim çalıştığım okulda 6.sınıfta olan ve daha önce televizyon bile görmeyen çocuklar vardı...Zor ama zevkli okullar olduğunu düşünüyorum.
acevlik
Yeni Üye
Yeni Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 13:21Alıntıyla Cevap Gönder

benim ilk atamam yibo gerçekten sorumluluk olarak diğer okullardan çok fazladır. bizim okulun lojmanı yok, lojman olması çok önemlidir. nöbet istersen tutarsın gönüllülük esastır. çocuklar köyden geldikleri için bilgisayar konusunda çok zayıf oalbliyorlar gerçekten. İadri açıdan da biz bilgisayar öğretmenlerinin kaderi her yerde olduğu gibi buradada size fazla iş düşebilir özellikle formatör olursanız.Buralarda çalışmaktan memenunum insana gerçekten birşeyler katıyor.
turkishromeo
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 20:01Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM EKONOMİK İMKANLARI İYİ.AMA BEKARSANIZ ŞUNU SÖYLİYEYİM ÇOĞU İŞ SİZE YÜKLENİR.NÖBET YERİNE GÖRE ZORUNLU OLABİLİR.BAZI HAFTA SONLARI NÖBETÇİ OLABİLİRSİNİZ.İSTERSENİZ PARA BİRİKTİREBİLİRSİNİZ.KAFAM AĞRIMASIN DİYORSANIZ TAVSİYE ETMEM
PC.SMART
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 21:06Alıntıyla Cevap Gönder

Çok yorucu oluyor sürekli çocuklarla berabersin. Belli bi noktadan sonra çocuk görmek istemiyosun. Dağ köylerinden geldikleri için hiç bilgisayar görmemiş oluyorlar genelde. Bilgiasyarı açıp kapatmasını öğretmekle başlıyosun sonra işin içinden çıkamıyosun. Lojman varsa sorun yok. Çünkü yibo lar genelde merkeze uzak. Okulun çevresinden güzel bi ev bulmak imkansız.
Bunların dışında ekdersi oldukça iyi. Gönüllü belletici sayısı azsa zorunlu tutarsın.
mpurcuklu
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 21:17Alıntıyla Cevap Gönder

belleticilik zorunludur. Yorgunluğu hiç bir yerde yok. Parası güzel. yatakhaneye yoklama almaya gittiğinizde sizi müthiş bir koku karşılar.Bilgisayara bu nedir diye sorsanız tv derler... ve buna benzer bi çok şeyler işte... Seçim sizin. Benim fikrimi sorarsanı ben memnunum.
ulutas55
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 21:23Alıntıyla Cevap Gönder

zorunlu ders saatini tamamlamak için haftanın 1 günü 6 saat yibo da dersim var ve benim için haftanın en yorucu, en berbat günü. o gün bana ölüm geliyor.
birde bilg'lar tarihi eserse Allah yardımcınız olsun derim Crying or Very sad
yağmur82
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    13 May 2008, 21:25Alıntıyla Cevap Gönder

nöbet başlı başına bir dert! çok sorumluluk istiyor, çocuk bu ne yapacağı belli olmuyor. yemekler , yat - kalk,sayım, bahçe de otur otur otur vs vs de nöbetin farzları zaten ! bazen okulda 1 dk , 1 ders bile kalmak istemezsini yaa işte öylesi günlerden birinde okulda 24 saat tamamen çocuklarla içli- dışlı olmak zorunda olduğunuzu ve yatağınız da bile yatamayacağınızı düşünün! korkunç scared scared
en kötülerden biri de acil bir işiniz çıksa ya da aile - eş vs görmeye gidecek olsanız da nöbetiniz rast gelse ara ki bulasın senle değişecek birini Crying or Very sad Crying or Very sad çok zor ama başa gelen çekiliyor işte , herkes için en hayırlısı........
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?

page generation = 0.17740 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)