|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
cagdas
Seçkin Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 12:38 | |
| | Arkadaşlar yatılı bölge okullarına tayin istemeyi düşünenler varmı? yada burada öğretmenlik yapanlar önerirmi. akşam nöbeti veriyorlar diye duydum bu okullarda. | |
|
|
 |
zannaz
Site Gezgini

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 12:42 | |
| | ben yiboda çalışıyorum burda 5 veya 6 günde bir yatılı belleticilik yaparsın. sorumluluğu çoktur ama iş arkadaşların arasındaki yardımlaşmaya bağlı. genelde ilçe merkezlerine 5-6 km uzaklıkta olduklarından arabanın olması lazım. | |
|
|
 |
cagdas
Seçkin Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 12:43 | |
| | teşekkürler zannaz hocam | |
|
|
 |
yavuzayut21
Site Gezgini

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 12:56 | |
| kesinlikle önermem berbat öl daha iyi
ben sinir ilaçları kullanmaya başladım | |
|
|
 |
atungad
Seçkin Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 12:57 | |
| | gece nöbetlerini istemiyorsan biraz düşünmen gerek. zannaz hocamın dediği gibi genelde ilçe merkezlerine uzak olurlar. | |
|
|
 |
ahenes
Site Gezgini

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 13:01 | |
| | Nöbet tutmanız gerekir.Sorumlulukları dah fazladır. Ama öğretmenlik yapmak için iyi yerler. Çocuklar genelde köyden geldiği için her türlü konuda yardımınıza ihtiyaçları oluyor.iş doyumu yüksek .Ama bilgisayar konusunda çok kötü olabiliyorlar. Benim çalıştığım okulda 6.sınıfta olan ve daha önce televizyon bile görmeyen çocuklar vardı...Zor ama zevkli okullar olduğunu düşünüyorum. | |
|
|
 |
acevlik
Yeni Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 13:21 | |
| | benim ilk atamam yibo gerçekten sorumluluk olarak diğer okullardan çok fazladır. bizim okulun lojmanı yok, lojman olması çok önemlidir. nöbet istersen tutarsın gönüllülük esastır. çocuklar köyden geldikleri için bilgisayar konusunda çok zayıf oalbliyorlar gerçekten. İadri açıdan da biz bilgisayar öğretmenlerinin kaderi her yerde olduğu gibi buradada size fazla iş düşebilir özellikle formatör olursanız.Buralarda çalışmaktan memenunum insana gerçekten birşeyler katıyor. | |
|
|
 |
turkishromeo
Aktif Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 20:01 | |
| | HOCAM EKONOMİK İMKANLARI İYİ.AMA BEKARSANIZ ŞUNU SÖYLİYEYİM ÇOĞU İŞ SİZE YÜKLENİR.NÖBET YERİNE GÖRE ZORUNLU OLABİLİR.BAZI HAFTA SONLARI NÖBETÇİ OLABİLİRSİNİZ.İSTERSENİZ PARA BİRİKTİREBİLİRSİNİZ.KAFAM AĞRIMASIN DİYORSANIZ TAVSİYE ETMEM | |
|
|
 |
PC.SMART
Site Gezgini

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 21:06 | |
| Çok yorucu oluyor sürekli çocuklarla berabersin. Belli bi noktadan sonra çocuk görmek istemiyosun. Dağ köylerinden geldikleri için hiç bilgisayar görmemiş oluyorlar genelde. Bilgiasyarı açıp kapatmasını öğretmekle başlıyosun sonra işin içinden çıkamıyosun. Lojman varsa sorun yok. Çünkü yibo lar genelde merkeze uzak. Okulun çevresinden güzel bi ev bulmak imkansız.
Bunların dışında ekdersi oldukça iyi. Gönüllü belletici sayısı azsa zorunlu tutarsın. | |
|
|
 |
mpurcuklu
Aktif Üye

Kayıt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 237 Konum: ADANA (Hakkari'de görev yapıyor) |
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 21:17 | |
| | belleticilik zorunludur. Yorgunluğu hiç bir yerde yok. Parası güzel. yatakhaneye yoklama almaya gittiğinizde sizi müthiş bir koku karşılar.Bilgisayara bu nedir diye sorsanız tv derler... ve buna benzer bi çok şeyler işte... Seçim sizin. Benim fikrimi sorarsanı ben memnunum. | |
|
|
 |
ulutas55
Aktif Üye

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 21:23 | |
| zorunlu ders saatini tamamlamak için haftanın 1 günü 6 saat yibo da dersim var ve benim için haftanın en yorucu, en berbat günü. o gün bana ölüm geliyor.
birde bilg'lar tarihi eserse Allah yardımcınız olsun derim  | |
|
|
 |
yağmur82
Aktif Üye

Kayıt: 24 Arl 2007 Mesajlar: 164 Konum: - EŞİnin Yanı inş.- |
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 13 May 2008, 21:25 | |
| nöbet başlı başına bir dert! çok sorumluluk istiyor, çocuk bu ne yapacağı belli olmuyor. yemekler , yat - kalk,sayım, bahçe de otur otur otur vs vs de nöbetin farzları zaten ! bazen okulda 1 dk , 1 ders bile kalmak istemezsini yaa işte öylesi günlerden birinde okulda 24 saat tamamen çocuklarla içli- dışlı olmak zorunda olduğunuzu ve yatağınız da bile yatamayacağınızı düşünün! korkunç
en kötülerden biri de acil bir işiniz çıksa ya da aile - eş vs görmeye gidecek olsanız da nöbetiniz rast gelse ara ki bulasın senle değişecek birini çok zor ama başa gelen çekiliyor işte , herkes için en hayırlısı........ | |
|
|
 |
|
|