Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
PC.SMART
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

Belleticilik yapılacak iş değil. Parası için katlanılırmı o ayrı tabi.
Sonuçta formatörün tutmama hakkı var.
seyma
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer öğretmen sayısı fazlaysa formatör değilkende tutmamam şansımız var...
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:21Alıntıyla Cevap Gönder

ben yiboda formatörüm ve belleticilik yapmak istemiyorum bunun yönetmeliği varmı
hamur07
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:27Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım ben 3 yıl çalıştım YİBO'da. Sadece şunu söyleyebilirim "YİBO'lar anlatılmaz yaşanır"

l
Altını ıslatanın altını değiştirirsin, annesini özleyene anne olursun. Yeri gelir hemşire olursun yeri gelir, arkadaş, bazen babaları olursun harçlıklarını verirsin. Severek isteyerek çalışırsan unutamayacağın anlar yaşarsın. Öğrenci 24 saat seninledir yerine göre. Kendi çocuğun olur. Evinde eşine pasta yaptırır götürür okulda çocuklarla yersin. Gece ranzadan düşeni arabana atar hastaneye götürürsün. Okulun ilk gününde Çocuğunu birinci sınıfa yazdıran veli çocuğu yurda yerleştirirken , Çocuk bir yerde ağlar babası bir yerde sadece izler ŞAHİT olursun.
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:28Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş bulaşma...
hamur07
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:31Alıntıyla Cevap Gönder

adige_emrah yazmış:
ben yiboda formatörüm ve belleticilik yapmak istemiyorum bunun yönetmeliği varmı

yönetmelik olarak il bilgisayar formatörü aynen şöyle söyledi "idarecininiz nöbet tutmak zorundasınız herhangi bir yerde nöbet tutmaz diye yazmıyor derse ana sınıfı öğretmeninin nöbet tutmadığı nerede yazıyor diye sorun" aslı varmı bilmiyorum istersen bir araştır. Ben gönüllü ve isteyerek tuttum bunu da belirteyim.

yibo pio şubesi msn (eğer hala kullanılıyorsa) = iogmyibo@hotmail.com

En son hamur07 tarafından 26 May 2008, 22:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

ya zaten tutmak istemiyorum bu tutmama hakkımın yönetmeliği varmı onu soruyorum arkadaşlar bizim müdür yönetmelik istiyorsa
hamur07
Site Gezgini
Site Gezgini

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

Öyle bir yönetmelik olduğunu zannetmiyorum, zira ben förmatör olduğumda şube müdürü idareme nöbet görevi vermeyin dedi ben itiraz ettim nerde yazıyor ve hangi maddeye binaen nöbetimi iptal ediyorsunuz dedim ayrıca bakanlık yibo pio şubesi msn adresindenoraya sordum ve şube müdürü geri adım attı tekrar nöbet tutmaya başladım.
kondansatör
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    26 May 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

Kimisi ister kimisi istemez .Bi memnun olmayız kardeşim yaa Very Happy Very Happy
serzir81
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    27 May 2008, 10:50Alıntıyla Cevap Gönder

ilceden uzak oldugu için hizmet puanında fark oluyormu bari.
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    27 May 2008, 10:56Alıntıyla Cevap Gönder

yavuzayut21 yazmış:
kesinlikle önermem berbat öl daha iyi
ben sinir ilaçları kullanmaya başladım

DOĞRU SÖZE NEDIR Sad
karakartall
Aktif Üye
Aktif Üye

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?    27 May 2008, 11:10Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmenliğimin en zevkli anları YİBO larda geçti.Bu okullarda okuyan çocuklara bir şeyler öğretmek insan müthiş haz veriyor.Öğretmenin tadına varıyorsunuz.Gerçek ve samimi sevgiyi,saygıyı buralarda tadarsınız.Tuttuğunuz nöbet,onca sıkıntı vız gelir bu zevklerin yanında.Keşke imkanım olsa da bir daha YİBO larda çalışsam.Ben tecrübe eden biri olarak her ne kadar bazı sıkıntıları olsa da tavsiye edebilirim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR?

page generation = 0.22581 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)