|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
PC.SMART
Site Gezgini

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 15:07 | |
| Belleticilik yapılacak iş değil. Parası için katlanılırmı o ayrı tabi.
Sonuçta formatörün tutmama hakkı var. | |
|
|
 |
seyma
Aktif Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 16:00 | |
| | Eğer öğretmen sayısı fazlaysa formatör değilkende tutmamam şansımız var... | |
|
|
 |
adige_emrah
Aktif Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:21 | |
| | ben yiboda formatörüm ve belleticilik yapmak istemiyorum bunun yönetmeliği varmı | |
|
|
 |
hamur07
Site Gezgini

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:27 | |
| Arkadaşım ben 3 yıl çalıştım YİBO'da. Sadece şunu söyleyebilirim "YİBO'lar anlatılmaz yaşanır"
l
Altını ıslatanın altını değiştirirsin, annesini özleyene anne olursun. Yeri gelir hemşire olursun yeri gelir, arkadaş, bazen babaları olursun harçlıklarını verirsin. Severek isteyerek çalışırsan unutamayacağın anlar yaşarsın. Öğrenci 24 saat seninledir yerine göre. Kendi çocuğun olur. Evinde eşine pasta yaptırır götürür okulda çocuklarla yersin. Gece ranzadan düşeni arabana atar hastaneye götürürsün. Okulun ilk gününde Çocuğunu birinci sınıfa yazdıran veli çocuğu yurda yerleştirirken , Çocuk bir yerde ağlar babası bir yerde sadece izler ŞAHİT olursun. | |
|
|
 |
hugo4545
Aktif Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:28 | |
| | kardeş bulaşma... | |
|
|
 |
hamur07
Site Gezgini

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:31 | |
|
 |
 |
ben yiboda formatörüm ve belleticilik yapmak istemiyorum bunun yönetmeliği varmı |
yönetmelik olarak il bilgisayar formatörü aynen şöyle söyledi "idarecininiz nöbet tutmak zorundasınız herhangi bir yerde nöbet tutmaz diye yazmıyor derse ana sınıfı öğretmeninin nöbet tutmadığı nerede yazıyor diye sorun" aslı varmı bilmiyorum istersen bir araştır. Ben gönüllü ve isteyerek tuttum bunu da belirteyim.
yibo pio şubesi msn (eğer hala kullanılıyorsa) = iogmyibo@hotmail.com
En son hamur07 tarafından 26 May 2008, 22:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
adige_emrah
Aktif Üye

|
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:32 | |
| | ya zaten tutmak istemiyorum bu tutmama hakkımın yönetmeliği varmı onu soruyorum arkadaşlar bizim müdür yönetmelik istiyorsa | |
|
|
 |
hamur07
Site Gezgini

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:47 | |
| | Öyle bir yönetmelik olduğunu zannetmiyorum, zira ben förmatör olduğumda şube müdürü idareme nöbet görevi vermeyin dedi ben itiraz ettim nerde yazıyor ve hangi maddeye binaen nöbetimi iptal ediyorsunuz dedim ayrıca bakanlık yibo pio şubesi msn adresindenoraya sordum ve şube müdürü geri adım attı tekrar nöbet tutmaya başladım. | |
|
|
 |
kondansatör
Tecrübeli Üye

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 26 May 2008, 22:49 | |
| Kimisi ister kimisi istemez .Bi memnun olmayız kardeşim yaa  | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

Kayıt: 13 Mar 2008 Mesajlar: 379 Konum: Aydın-Diyarbakır-Van (Bilgisayarbilişim.net) |
| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 27 May 2008, 10:50 | |
| | ilceden uzak oldugu için hizmet puanında fark oluyormu bari. | |
|
|
 |
byvector
Tecrübeli Üye

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 27 May 2008, 10:56 | |
|
 |
 |
kesinlikle önermem berbat öl daha iyi
ben sinir ilaçları kullanmaya başladım |
DOĞRU SÖZE NEDIR  | |
|
|
 |
karakartall
Aktif Üye

| YATILI BÖLGE OKULLARI NASILDIR? 27 May 2008, 11:10 | |
| | Öğretmenliğimin en zevkli anları YİBO larda geçti.Bu okullarda okuyan çocuklara bir şeyler öğretmek insan müthiş haz veriyor.Öğretmenin tadına varıyorsunuz.Gerçek ve samimi sevgiyi,saygıyı buralarda tadarsınız.Tuttuğunuz nöbet,onca sıkıntı vız gelir bu zevklerin yanında.Keşke imkanım olsa da bir daha YİBO larda çalışsam.Ben tecrübe eden biri olarak her ne kadar bazı sıkıntıları olsa da tavsiye edebilirim. | |
|
|
 |
|
|