Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
rcp
Yeni Üye
Yeni Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 9:30Alıntıyla Cevap Gönder

bize bilgi değil terbiye gerek terbiye ....
konu editlenmiştir by exemcli .....

En son rcp tarafından 27 Hzr 2008, 12:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bi şeyi söylerken denemenizi tavsiye ederim .
indirdim programı kurdum ama yine youtube a girmiyo yani boş bir konu yazmışsın. yazında youtube girebileceğimizi söylüyosun ama yanlış
hasari
Süper Üye
Süper Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 10:06Alıntıyla Cevap Gönder

adige_emrah yazmış:
hocam bi şeyi söylerken denemenizi tavsiye ederim .
indirdim programı kurdum ama yine youtube a girmiyo yani boş bir konu yazmışsın. yazında youtube girebileceğimizi söylüyosun ama yanlış

Hocam oyutubeye girmek isiyorsan ultrasurf diye bir program var onu kullan.
Şurda vermiştim
http://bilgisayarbilisim.net/post218554.html
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 10:16Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim hocam yazınızı görmüştüm ama yazan arkadaşa kızıyorum Very Happy
rcp
Yeni Üye
Yeni Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

edep yahu
edited by exemcli
rcp
Yeni Üye
Yeni Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 12:16Alıntıyla Cevap Gönder

edep yahuuu
edited by exemcli
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

rcp yazmış:
ÇERKEZ sana diom ordan inmiosa burdan indir

http://www.depponet.com/

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mad

neden bu kadar kızdınız ki bu tepki niye arkadaşımız sadece yorum yapmış Confused
mustafa16
Site Gezgini
Site Gezgini

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    27 Hzr 2008, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

Olmuyor.
daha önce arkadaşlar ultrasurf programını vermişlerdi tavsiye ederim
başka bir altarnatif http://www.heryeregir.com adresi
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    29 Hzr 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

rcp yazmış:
anam babam sen yanlış yapmışındır ben kullanıyorum denetim masasından kaldır tektar yükle DEPPONET internet sayfanda araç çubugu oluyor Mad

hocam bende kurdum araç çubuğunda gözüküyor o kadar becerebiliyorum. benim demek istediğim kurduktan sonrada youtube a girmiyo yoksa araç çubuğunda gözüküyo tabiki kurdum ama youtube a tıklıyorum engellendi diyor her zamanki gibi.
anlamak istemiyosunuz heralde konu başlığında youtube bu şekilde meb hattından girebileceğimizi söylüyosun
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    29 Hzr 2008, 16:02Alıntıyla Cevap Gönder

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    29 Hzr 2008, 16:15Alıntıyla Cevap Gönder

adige_emrah yazmış:
rcp yazmış:
anam babam sen yanlış yapmışındır ben kullanıyorum denetim masasından kaldır tektar yükle DEPPONET internet sayfanda araç çubugu oluyor Mad

hocam bende kurdum araç çubuğunda gözüküyor o kadar becerebiliyorum. benim demek istediğim kurduktan sonrada youtube a girmiyo yoksa araç çubuğunda gözüküyo tabiki kurdum ama youtube a tıklıyorum engellendi diyor her zamanki gibi.
anlamak istemiyosunuz heralde konu başlığında youtube bu şekilde meb hattından girebileceğimizi söylüyosun

pardon meb hattı diyorum normal hattan demek istemiştim sonra yine kızma bana Very Happy
neyse arkadaşım takma kafana giriyosa problem yok ne güzel
belki ben yanlış yapmışımdır
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI    29 Hzr 2008, 21:54Alıntıyla Cevap Gönder

Hocalar youtube'a girmek istiyosanız, hemde hernoktadan;
www.vtunnel.com
işinizi görür. ben aylardır böyle giriyorum...
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

YASAKLI SİTELERE (youtube)GÜVENLİ GİRİŞ İMKANI

page generation = 0.34034 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması