Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Spor Meydanı

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
butterfly83
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:35Alıntıyla Cevap Gönder

Son 2 dk.Helal bizimkilere yaaaaa...karınca_52 hocam tebriklerinizi bekliyorum:)Havaalanına gidip de chelsea yi karşılayan gs liler de boylarının ölçüsünü almışlardır herhalde:)
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

2-1 bittimi maç şimdi Smile Tebrik ederim. Şaka gibi gerçekten. Güzel oyun çıkardılar +1
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

Tebrikler Fenerbahçe Smile
mirayabravci
Seçkin Üye
Seçkin Üye

helal olsun valla
herşey helal artık
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:40Alıntıyla Cevap Gönder

Tebrikler Fenerbahçe alkis alkis alkis alkis alkis
serhatdemir
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:41Alıntıyla Cevap Gönder

Helal olsun volkana, adam yeniden doğdu iki maç daha böyle oynasın seneye uçar yuvadan
Fenerbahçeyi ve fenerbahçelileri de kutluyorum.
enginozdil
Moderatör
Moderatör

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:42Alıntıyla Cevap Gönder

Fenerbahçeye başarılar!!!!!!!!!
artık ingiltereden tur ile dönmesini bekleyecez..

Not: Konu taşınmıştır. Exclamation Exclamation Exclamation Smile
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:43Alıntıyla Cevap Gönder

fenerbahçeyi-fenerbahçelileri ve aslında hepimizi tebrik ediyorum.. gözününzde büyttüğünüz chelsea de neymiş,bakın.. Razz
alpaygunes
Aktif Üye
Aktif Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:44Alıntıyla Cevap Gönder

enginozdil yazmış:
Fenerbahçeye başarılar!!!!!!!!!
artık ingiltereden tur ile dönmesini bekleyecez..

Not: Konu taşınmıştır. Exclamation Exclamation Exclamation Smile

Ne turu hocam puan usulu deilgmi ? Yoksa benmi yanlış biliyorum.
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:45Alıntıyla Cevap Gönder

eee biz mactan haftalar önce yenecez dedik 6S li bazı arkadaşlar inanmadı.Gerçi şimdide inanamıyorlardır.
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:46Alıntıyla Cevap Gönder

Türkiye'de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, perakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.
Statlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendisiyle birlikte büyük bereketini götürür.
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."

En son keyloger tarafından 02 Nis 2008, 22:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
violinist
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!    02 Nis 2008, 22:46Alıntıyla Cevap Gönder

SARI KANARYAM HELAL SANA FENERLİ OLDUĞUM İÇİN BİR KEZ DAHA GURUR DUYUYORUM....BEN BÖYLE BİR MAÇ GÖRMEDİM...ÜZÜLMESİNLER DİYE ONLAR İÇİN BİLE BİR GOL HEDİYE ETTİK BAŞIMIZIN GÖZÜMÜZÜN SADAKASI OLSUN CHELSİYE:))))
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Spor Meydanı

Yaşaaaaa Feneeeeerbaaahhhçeeeeeee!!!!!!!!!!!

page generation = 0.15638 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)