Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

yardım workgroup sorunu!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
la_mer62
Yeni Üye
Yeni Üye

yardım workgroup sorunu!!    23 Ekm 2007, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar normalde bizim müdür eskiden müdür yardımcılarını ağda görürken format attıkdan sonra görmemeye başladı aynı workgroupda olmalarına rağmen. neden olabilir sizce? ve laboratuvardaki pc lerde aynı workgroupda ama sadece kendi aralarında görüyolar diğerleri görünmüyor.
ramconet
Aktif Üye
Aktif Üye

yardım workgroup sorunu!!    23 Ekm 2007, 13:41Alıntıyla Cevap Gönder

Binbir çeşit nedeni olabilir. ben de okul ağında diğer PClerden dizüstü bilgisayarıma ulaşamıyordum. Bir ara ikinci bir dizüstüyle kablosuz ağ kurmuştum ve diger dizüstünün de internete bağlanabilmesi için yerel ağ bağlantısı özelliklerinden "Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini aktif yapmıştım. meğer sorun ordaymış.
İki bilgisayarı birbirine gördürmek sinir krizlerine neden olabiliyor bazen...
mirayabravci
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yardım workgroup sorunu!!    23 Ekm 2007, 14:09Alıntıyla Cevap Gönder

Allah Allah görmesi lazım.Switchler farklı olmasın.Bak kesin switchler farklıdır.Yani senin labdaki bilgisayarlara switchden internet gider.Müdürünkine ise direk modemden.Biraz uğraşırsan sorunu çözersin
Idea
bil
Site Gezgini
Site Gezgini

yardım workgroup sorunu!!    23 Ekm 2007, 14:38Alıntıyla Cevap Gönder

bu sorun benim bilgisayarımdada vardı ben de "yerel ağ bağlantısı özelliklerinden "Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini seçtim sorun çözüldü
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

yardım workgroup sorunu!!

page generation = 3.80849 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması