|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
la_mer62
Yeni Üye

|
| yardım workgroup sorunu!! 23 Ekm 2007, 13:18 | |
| | arkadaşlar normalde bizim müdür eskiden müdür yardımcılarını ağda görürken format attıkdan sonra görmemeye başladı aynı workgroupda olmalarına rağmen. neden olabilir sizce? ve laboratuvardaki pc lerde aynı workgroupda ama sadece kendi aralarında görüyolar diğerleri görünmüyor. | | |
|  | ramconet
Aktif Üye

| yardım workgroup sorunu!! 23 Ekm 2007, 13:41 | |
| Binbir çeşit nedeni olabilir. ben de okul ağında diğer PClerden dizüstü bilgisayarıma ulaşamıyordum. Bir ara ikinci bir dizüstüyle kablosuz ağ kurmuştum ve diger dizüstünün de internete bağlanabilmesi için yerel ağ bağlantısı özelliklerinden "Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini aktif yapmıştım. meğer sorun ordaymış.
İki bilgisayarı birbirine gördürmek sinir krizlerine neden olabiliyor bazen... | | |
|  | mirayabravci
Seçkin Üye

| yardım workgroup sorunu!! 23 Ekm 2007, 14:09 | |
| Allah Allah görmesi lazım.Switchler farklı olmasın.Bak kesin switchler farklıdır.Yani senin labdaki bilgisayarlara switchden internet gider.Müdürünkine ise direk modemden.Biraz uğraşırsan sorunu çözersin
 | | |
|  | bil
Site Gezgini

| yardım workgroup sorunu!! 23 Ekm 2007, 14:38 | |
| | bu sorun benim bilgisayarımdada vardı ben de "yerel ağ bağlantısı özelliklerinden "Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini seçtim sorun çözüldü | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 3.80849 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|