|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
spontan
Aktif Üye

|
| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 10 Mar 2008, 23:32 | |
| | ben de 2 tane sınıf var ama başka hocalarla beraber giriyorum. o derslerden de ücret almıyorum. kafam allak bullak oldu. yarın gelmezler ise herşeyi düzeltirim inşallah ama elimden geldiğince herşeyi toparlıycam | |
|
|
 |
ysahin
Tecrübeli Üye

| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 10 Mar 2008, 23:37 | |
| hocam stres etme art niyetli olmayan hiçbir müfettiş seni niye görevden alsın ki
sen elinden geleni yapmaya çalış, gelen müfettişlere de elinden geldiği kadarıyla görevini yapmaya çalıştığını göster
planlar zümreler olsun
gerisi kolay olur inş | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 10 Mar 2008, 23:40 | |
|
 |
 |
hocam stres etme art niyetli olmayan hiçbir müfettiş seni niye görevden alsın ki
sen elinden geleni yapmaya çalış, gelen müfettişlere de elinden geldiği kadarıyla görevini yapmaya çalıştığını göster
planlar zümreler olsun
gerisi kolay olur inş |
hocam haklı
hem iki sınıf öğretmenliği yap hemde kulüple uğraş hemde birden fazla derse gir hem bir çok projede oldu
bir de üstüne stajyer ol..
Hocam sana bir şey yapmazlar.
Sen senin rehber öğretmenine söyle o hazırlansın  | |
|
|
 |
@lperen
Süper Üye

| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 10 Mar 2008, 23:43 | |
| Hocam sen de dertlenmek için bahane arıyorsun ya. Niye dert ediyorsun kendine anlamadım. Yüz kızartıcı suç işlemiş gibisin.
Stajyer öğretmen görevden alınır mı yahu?
Zümren elinde olsun, dersi planına göre işle. Yaptıysan sınav cevap anahtarı olsun, bir de lab. temiz olsun yeter.
Hadi toparlan biraz.  | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

|
| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 10 Mar 2008, 23:45 | |
| Hocam ben bir müfettişle görüşmüştüm iki sebeple görevden alınır bir öğretmen demişti, ki onlar da olmadığına eminim. Cevap anahtarlarınızı (en azından teştifine girecekleri dersin bir sınavını ki onu istiyorlar) hazırlayın ve rahat olun... Zaten hangi dersinize ne zaman geleceklerini bilgilendiriyorlar. "Sen senin rehber öğretmenine söyle o hazırlansın " katılıyorum  | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 12 Mar 2008, 20:04 | |
|
 |
 |
Hocam sen de dertlenmek için bahane arıyorsun ya. Niye dert ediyorsun kendine anlamadım. Yüz kızartıcı suç işlemiş gibisin.
Stajyer öğretmen görevden alınır mı yahu?
Zümren elinde olsun, dersi planına göre işle. Yaptıysan sınav cevap anahtarı olsun, bir de lab. temiz olsun yeter.
Hadi toparlan biraz.  |
bilmem ya aslında bana bu kadar iş yaptığım için ödül bile vermeleri lazım ama şunu anladım ki meb de çalışanlar hakettiğini alamıyor ve çok tuhaf insanlar haketmediği yerlerde. konuşmayı bile beceremeyenler bize işimizi öğretmeye çalışıyorlar. ondan böyle panik oldum. çünkü herşey dört dörtlük olsa bile kusur bulmaya çalışan çok. teşekkürler yorumlar için | |
|
|
 |
mehful59
Yeni Üye

|
| Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim???? 12 Mar 2008, 20:16 | |
| hocam dert etme.kolay kolay görevden alamazlar.bi sürü sorumluluğu var görevden almanın.hem stajer olduğun zaman denetlemeye bile gelmiyoalr.ama gelirlerse ilk önce yıllık plan ve zümreye bakıyorlar sonra da sınıfın varsa rehberlik dosyana bakıyolar.bi de arkadaşların dediği gibi labaratuar derli toplu olsun temiz olsun tozunu aldırt bi de süpürt.hadi hayırlı teftişler.kendine güven.gelen müfettişlerden daha çoooooooooooooooook bildiğin %100  | |
|
|
 |
|
|