Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
spontan
Aktif Üye
Aktif Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    10 Mar 2008, 23:32Alıntıyla Cevap Gönder

ben de 2 tane sınıf var ama başka hocalarla beraber giriyorum. o derslerden de ücret almıyorum. kafam allak bullak oldu. yarın gelmezler ise herşeyi düzeltirim inşallah ama elimden geldiğince herşeyi toparlıycam
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    10 Mar 2008, 23:37Alıntıyla Cevap Gönder

hocam stres etme art niyetli olmayan hiçbir müfettiş seni niye görevden alsın ki

sen elinden geleni yapmaya çalış, gelen müfettişlere de elinden geldiği kadarıyla görevini yapmaya çalıştığını göster

planlar zümreler olsun

gerisi kolay olur inş
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    10 Mar 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

ysahin yazmış:
hocam stres etme art niyetli olmayan hiçbir müfettiş seni niye görevden alsın ki

sen elinden geleni yapmaya çalış, gelen müfettişlere de elinden geldiği kadarıyla görevini yapmaya çalıştığını göster

planlar zümreler olsun

gerisi kolay olur inş

hocam haklı
hem iki sınıf öğretmenliği yap hemde kulüple uğraş hemde birden fazla derse gir hem bir çok projede oldu
bir de üstüne stajyer ol.. Smile

Hocam sana bir şey yapmazlar.

Sen senin rehber öğretmenine söyle o hazırlansın Very Happy
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    10 Mar 2008, 23:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam sen de dertlenmek için bahane arıyorsun ya. Niye dert ediyorsun kendine anlamadım. Yüz kızartıcı suç işlemiş gibisin.

Stajyer öğretmen görevden alınır mı yahu?

Zümren elinde olsun, dersi planına göre işle. Yaptıysan sınav cevap anahtarı olsun, bir de lab. temiz olsun yeter. +1

Hadi toparlan biraz. Smile
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    10 Mar 2008, 23:45Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben bir müfettişle görüşmüştüm iki sebeple görevden alınır bir öğretmen demişti, ki onlar da olmadığına eminim. Cevap anahtarlarınızı (en azından teştifine girecekleri dersin bir sınavını ki onu istiyorlar) hazırlayın ve rahat olun... Zaten hangi dersinize ne zaman geleceklerini bilgilendiriyorlar. "Sen senin rehber öğretmenine söyle o hazırlansın " katılıyorum Very Happy
spontan
Aktif Üye
Aktif Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    12 Mar 2008, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

@lperen yazmış:
Hocam sen de dertlenmek için bahane arıyorsun ya. Niye dert ediyorsun kendine anlamadım. Yüz kızartıcı suç işlemiş gibisin.

Stajyer öğretmen görevden alınır mı yahu?

Zümren elinde olsun, dersi planına göre işle. Yaptıysan sınav cevap anahtarı olsun, bir de lab. temiz olsun yeter. +1

Hadi toparlan biraz. Smile

bilmem ya aslında bana bu kadar iş yaptığım için ödül bile vermeleri lazım ama şunu anladım ki meb de çalışanlar hakettiğini alamıyor ve çok tuhaf insanlar haketmediği yerlerde. konuşmayı bile beceremeyenler bize işimizi öğretmeye çalışıyorlar. ondan böyle panik oldum. çünkü herşey dört dörtlük olsa bile kusur bulmaya çalışan çok. teşekkürler yorumlar için
mehful59
Yeni Üye
Yeni Üye

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????    12 Mar 2008, 20:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam dert etme.kolay kolay görevden alamazlar.bi sürü sorumluluğu var görevden almanın.hem stajer olduğun zaman denetlemeye bile gelmiyoalr.ama gelirlerse ilk önce yıllık plan ve zümreye bakıyorlar sonra da sınıfın varsa rehberlik dosyana bakıyolar.bi de arkadaşların dediği gibi labaratuar derli toplu olsun temiz olsun tozunu aldırt bi de süpürt.hadi hayırlı teftişler.kendine güven.gelen müfettişlerden daha çoooooooooooooooook bildiğin %100 Wink
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Yardım! Okulda teftiş var.Çok eksiğim var. Nelere dikkat etmeliyim????

page generation = 0.48677 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)