|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
masci
Aktif Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 228 Konum: ankara(görev yeri siirt) |
| YARDIM Authorization Required ne demek? lütfen yardım 01 Eyl 2008, 11:50 | |
| okulun web sitesinin adminnistrator sayfasını açmak istediğim de
Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.halidekutlualp.com Port 80
bu hata çıkyor karşıma yardımcı olursanız sevinirim | | |
|  | masci
Aktif Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 228 Konum: ankara(görev yeri siirt) |
| YARDIM Authorization Required ne demek? lütfen yardım 01 Eyl 2008, 12:27 | |
| | yardımcı olabilecek yok mu? | | |
|  | criminal35
Site Gezgini

| YARDIM Authorization Required ne demek? lütfen yardım 28 Ekm 2008, 15:03 | |
| | Sorunu çözmüş görünüyorsun aynı sorun bende de var nasıl çözdüğünü söyleyebilir misin? | | |
|  | criminal35
Site Gezgini

| YARDIM Authorization Required ne demek? lütfen yardım 28 Ekm 2008, 15:30 | |
| | sorun çözüldü sitenin cpanele girdiğinizde password protected directories içerisinde administrator klasörünü şifrelenmiş.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15819 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|