Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

YARDIM???Vistada güncelleştirme sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kocaksibel
Yeni Üye
Yeni Üye

YARDIM???Vistada güncelleştirme sorunu    24 Tem 2008, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

Vista yüklü notebookta service pack 1 güncelleştirmesini yapmak istediğimde 800736B3 kodlu hata veriyor.4-5 sefer denememe rağmen yapamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YARDIM???Vistada güncelleştirme sorunu    24 Tem 2008, 12:38Alıntıyla Cevap Gönder

Open Control Panel, select Classic View on the elft side menu. Double Click
User Accounts. Click 'Turn User Account Control on or off'.

On the next screen place a check mark in the 'Use User Account Control (UAC)
to help protect your computer'. Click OK. Exit and reboot the computer.

Vista forumlarında bu çıkıyor...Tercüme edemezsen yardım ederim...
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YARDIM???Vistada güncelleştirme sorunu    24 Tem 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

UAC yi yani User Account Control' ü on hale getirmen gerekiyor...Yani Türkçesi Kullanıcı Hesap Kontrolü'nü açık hale getirmen gerekiyormuş...
kocaksibel
Yeni Üye
Yeni Üye

YARDIM???Vistada güncelleştirme sorunu    24 Tem 2008, 12:54Alıntıyla Cevap Gönder

Kullanıcı hesap kontrolü açık hocam.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

YARDIM???Vistada güncelleştirme sorunu

page generation = 14.42513 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması