Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
rainman
Aktif Üye
Aktif Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar. E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum aşağıdaki hatayı veriyor.

Kullanıcı Girişi Sırasında Bir Sistem Hatası Oluştu. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.
Neden kaynaklanabilir acaba ????
oguz_efe
Aktif Üye
Aktif Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

eski şifreni dene belki işlem yapılmamıştır. Olmazsa eğer e-okula kim bakıyorsa yönetici modülünden şifreni tekrar versin.
hgvural
Aktif Üye
Aktif Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

Müdürün yeni şifre versin hocam.
xapex
Aktif Üye
Aktif Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

Eee idareye söyleyin yenilesinler hocam şifrenizi?
hasari
Süper Üye
Süper Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 12:50Alıntıyla Cevap Gönder

Müdür yardımcısı yeni şifre verebilir.
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şifre yanlış demiyorsa server da sorun vardır. Şifre değiştirmene gerek yok. Malum şu zamanlar çok yoğunluk var. Bir müddet sonra tekrar dene
rainman
Aktif Üye
Aktif Üye

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.    29 May 2008, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

sağolun arkadaşlar idareye söyliyim. şifre değiştirirken iki tane ekran geldi bi tanesinde değişip onayladım sonra yeni şifreyi isteyen bir pencere daha çıktı.onu kapattım.ondan mı bilmiyorum?????hala aynı sorunu yaşıyorum.İdare halleder inşallah yarın.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

YARDIM - E-okul şifremi değiştirdim.Giriş yapamıyorum hata veriyor.

page generation = 1.66067 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması