Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
tekniks
Aktif Üye
Aktif Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    24 Arl 2007, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel olmuş
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    25 Arl 2007, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel olmuş hocam. Mehmet Akif Ersoy isminde öğretmeniniz de varmış, ilgimi çekti.
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    25 Arl 2007, 16:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam saati falan nasıl yaptın ya photpshopta mı

ayrıca tasarım hoş olmuş gözü tırmalamıyor
fantasio
Aktif Üye
Aktif Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    25 Arl 2007, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam eline emeğine sağlık güzel tasarlanmış bir site...bende arkadaş gibi resim galerisine imrendim..mümkünmü acaba banada o galeri için yardımcı olabilirmisin?
fgur
Site Gezgini
Site Gezgini

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 17:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam emek verilmiş belli ellerinize sağlık. Bize web tasarım alatılırken web sayfasının olabildiğince sade, amaca yönelik ve gereksiz kalabalıktan arındırılmış, gözü yormayan ve kullanım kolaylığı gibi faktörlerin ön planda tutulması gerektiğini söylerdi hep hocalarımız. Bu kriterlere göre sayfaları değerlendirdiğimde bir çok arkadaşın ordan burdan bulduğu gereksiz scriptlerle sayfalarını doldurduklarını,yanar döner şeylerin çok fazla kullanıldığını ve sayfaların bu anlamda rahatsız edici olduğunu görüyorum çoğunlukla. bunu yapmalarında anlıyorum çünki okul müdürleri ve bu konuda çok fazla bilgi sahibi olmayan kişiler bu tür şeylere rağmet ediyor ve ne kadar çok action varsa web sayfası o kadar iyi zannediyolar. Fakat bizler bu konunun otoritesi olarak müdürün beklentilerini bertaraf edip gereksiz animasyonlardan olabildiğince kaçınmalıyız diye düşünüyorum.
Sizin Sayfanız gayet güsel ama Bu bağlamda, söz konusu kriterlere göre değerlendirecek olursak anasayfadaki saati gereksiz bulduğumu söyleyebilirim, bunun dışında gözüme çarpan bişey olmadı, tekrar elinizesağlık. KOLAY GELSİN
ofkar
Aktif Üye
Aktif Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 17:11Alıntıyla Cevap Gönder

ellerinize sağlık hocam çok güzel özellikle saat.... +1
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

BANNER'in çok güzel...
alkis alkis alkis
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 18:50Alıntıyla Cevap Gönder

Engin bey siteniz hakikaten sade ve göze hoş görünen bir site olmuş, ellerinize sağlık... +1
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

sadece media player olmamış.okul sıtesınde boyle bırsey olurmu...
gerisi guzelll eline saglık
atsl
Aktif Üye
Aktif Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 19:20Alıntıyla Cevap Gönder

tebrik ederim çok güzel...
fahreddin
Yeni Üye
Yeni Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    26 Arl 2007, 20:01Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş yanlış anlama ama header bi yerden tanıdık geldi; açık sölemek gerekirse, atatürk bayrak ve yazılar hariç olan kısım tanıdık geldi; kendim tasarladım dediğin için söylüyorum, yanlış anlama, hazır template kullanman veya editlemenin bence bi sakıncası yok. Tasarım olarak hoş, meb kurallarını gereği iç frame kullanmaman gerekir, galeri http://picasaweb.google.com/drgalipioo adresi yerine sitede olsa daha hoş olurdu, etkinlik takvimi değişik geldi, hoş olmuş, google reklam olarak algılanmazsa tabi (bu arada bunu nerden edinebilirz hoşuma gitti yaw Very Happy ) etkinliklerde flash galeri yerine öğretmenler listesindeki gibi java kullansan daha güzel ve şık olurdu, bu anlamada başarılarımız sayfası gibi de olabilirdi, başak ha bi de en alta ismini yazmışsın, kurumsal sitelerde olmaması lazım diye biliyorum, galiba öğretmenlikte yenisin; neyse baya birşey yazdım ama sakın alınma kardeş, bir ark niyetle filan yazmadım, iyi çalışmalar
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım    27 Arl 2007, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

myesil yazmış:
emek harcadığın belli ama, çok sıradan olduğunu sen de kabul etmelisin.
Kimi siteler vardır tasarımıyla ön plana çıkar örneğin web sitesi yapan şirketler gibi. Bunlar kendi web siteleriyle iş kapmaya çalışırlar.( www.neostream.com) Kimi siteler içinse tasarımdan ziyade içerik önemlidir. Bilginin düzenli bir biçimde verilmesi asıl amaçtır. (www.memurlar.net) . Sizin sitenizde gerek tasarım gerekse içerik açısından pek birşey göremedim. Galibna bu işlere girmeden biraz okumak, incelemek lazım. Örneğin iletişim kısmında flash olduğu için açlışır menülerin görünmediğini farketmedin mi ? Amatörce yapıyorsan da öyle yok arayüzü photoshopta yaptım, dreamweaverda içeriği düzenleyip, kodlamaları yaptım felan bunlar bence hoş ifadeler değil. Kodlama yapan (yapabilen ) insan bu şekilde site hazırlamaz...

Hocam pek sert eleştirmişsin be! Ben bu işin piriyim demedim ki kendi emeğimle hazır template kullanmadan bir web sitesi hazırlamak istedim o kadar, muhakkak eksiklerim vardır, zaten bu yüzden eleştirmenizi istedim. İçerik ve tasarım olarak siteyi tek başıma yaptım kimse 2 satır yazı getiripte bunuda koyalım demedi yada şurası şöyle olsun demedi.İletişim bölümündeki sorunu çözemedim, aynı sorun ana sayfada görüntülenen haberlerde de vardı onu hallettim. Sen bu işi profesyonelce yapıyorsun ki yorumundan belli o zaman bana yardım et de şu flash sorununu çözelim. Idea Ayrıca senin hoşuna gitmemiş olabilir ama ben arayüzü photoshopta sıfırdan kendim yaptım ve kodlamasınıda dreamweaverda yaptım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Yapım aşamasındayım, fikirlere açığım

page generation = 0.28681 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)