Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ya yardım combomax modem iyi bilenler lltf acilll

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
byhirsiz
Yeni Üye
Yeni Üye

ya yardım combomax modem iyi bilenler lltf acilll    05 Arl 2007, 17:17Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar combo max modem le ilgili bi sorunum var modemde mi bi problem bndemi bilmiyorum ama dediği gibi kuruyorum tam modem için ip adresi alırken ip tcı gibi bişey var bilirsiniz yerel ağ bahlantısında ip almak için onu ip adresi al ı otomatik işaretle diyor ve tekrar dene diyo tekrar deniyorum modeme de reset atın dedi reset te attım ama yine aynı sınıo yapıo problem bnde mi yani modemdemi yoksa ttnet ten gelen bi problem mi ltf acil yardım
byhirsiz
Yeni Üye
Yeni Üye

ya yardım combomax modem iyi bilenler lltf acilll    05 Arl 2007, 17:38Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar yardım edin ltfffff
byhirsiz
Yeni Üye
Yeni Üye

ya yardım combomax modem iyi bilenler lltf acilll    06 Arl 2007, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar hadi ama hiç bilen yokmu bi göz atın sadece
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ya yardım combomax modem iyi bilenler lltf acilll

page generation = 0.13284 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması