|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Site Gezgini

|
| xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum. 05 Mar 2008, 23:44 | |
| | xp pro kullanıyorum. Ekran koruyuycu bölümünde devamında parola koruması diye onay kutucuğunu işaretliyorum. Ama şifre oluşturacağım yer çıkmıyor. Bunun parolası, kullanıcı parolası mı oluyor? Xp de kullanıcı oluşturmamıştım. Kullanıcı oluşturmadan ekran koruyucuya şifre koyamaz mıyım? | | |
|  | ozgurgitarim
Seçkin Üye

| xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum. 06 Mar 2008, 0:29 | |
| taktım bu konuya...
ilk yapman gereken denetim masası/kullanıcı hesapları kısmından kendi kullanıcına parola vermek...
yani şifre olarak oturum açma şifresi kullanılabiliyor...şifre varsa tamam ; yoksa şifre vermek gerekiyor...
oturum açma ve kapama şeklini de değiştir
(yine aynı yerden)karşılama ekranı ve hızlı kullanıcı değiştirme işlemleri aktif olsun...
ve çok önemli bir nokta;
ekran koruyucuya kendisi otomatik olarak geçsin...
elle geçirirsen parola sormuyor...
ben kullanıcı şifresi olarakta 123456789 verdim...
tamam ; şimdi rahatladım  | | |
Site Gezgini

|
| xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum. 06 Mar 2008, 0:58 | |
| Kendi kullanıcıma parola vermeden olmuyor mu bu iş ?
98 de ne güzeldi yaa | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.47952 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|