Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Site Gezgini
Site Gezgini

xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum.    05 Mar 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

xp pro kullanıyorum. Ekran koruyuycu bölümünde devamında parola koruması diye onay kutucuğunu işaretliyorum. Ama şifre oluşturacağım yer çıkmıyor. Bunun parolası, kullanıcı parolası mı oluyor? Xp de kullanıcı oluşturmamıştım. Kullanıcı oluşturmadan ekran koruyucuya şifre koyamaz mıyım?
ozgurgitarim
Seçkin Üye
Seçkin Üye

xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum.    06 Mar 2008, 0:29Alıntıyla Cevap Gönder

taktım bu konuya...

ilk yapman gereken denetim masası/kullanıcı hesapları kısmından kendi kullanıcına parola vermek...

yani şifre olarak oturum açma şifresi kullanılabiliyor...şifre varsa tamam ; yoksa şifre vermek gerekiyor...
oturum açma ve kapama şeklini de değiştir

(yine aynı yerden)karşılama ekranı ve hızlı kullanıcı değiştirme işlemleri aktif olsun...

ve çok önemli bir nokta;

ekran koruyucuya kendisi otomatik olarak geçsin...

elle geçirirsen parola sormuyor...

ben kullanıcı şifresi olarakta 123456789 verdim...

tamam ; şimdi rahatladım Smile
Site Gezgini
Site Gezgini

xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum.    06 Mar 2008, 0:58Alıntıyla Cevap Gönder

Kendi kullanıcıma parola vermeden olmuyor mu bu iş ?
98 de ne güzeldi yaa
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

xp de ekran koruyucuya şifre koyamıyorum.

page generation = 0.47952 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)