Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)    15 Şub 2008, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ XP LERDE 10 BİLGİSAYARDAN FAZLASI BAĞLANAMIYOR
BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN PROGRAMI GÖNDERİYORUM.
DENENMİŞTİR.
YAPACAĞINIZ İŞLEM.
SPECIAL MENUSUNDEN---->CONNECTION LIMIT DOSYASINA GIRMEK-->ORDANDA PATCH YAPIYORSUNUZ BU KADAR BASIT KOLAY GELSİN

AYRICA BU PROGRAMDA XP YE İNCE AYAR YAPABİLİRSİNİZ.
MEDIAPLAYER,INTERNET EXPLORER,VB PROGRAMLARIN UPDATE LERINI KAPATMAK GIBI

XP-ANTISPY.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  XP-ANTISPY.rar
 Dosya Boyutu:  70.43 KB
 İndirilme:  110 defa

Site Gezgini
Site Gezgini

XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)    15 Şub 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler. Güzel bi paylaşım
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)    19 Şub 2008, 11:33Alıntıyla Cevap Gönder

anticode78 yazmış:
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ XP LERDE 10 BİLGİSAYARDAN FAZLASI BAĞLANAMIYOR
BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN PROGRAMI GÖNDERİYORUM.
DENENMİŞTİR.
YAPACAĞINIZ İŞLEM.
SPECIAL MENUSUNDEN---->CONNECTION LIMIT DOSYASINA GIRMEK-->ORDANDA PATCH YAPIYORSUNUZ BU KADAR BASIT KOLAY GELSİN

AYRICA BU PROGRAMDA XP YE İNCE AYAR YAPABİLİRSİNİZ.
MEDIAPLAYER,INTERNET EXPLORER,VB PROGRAMLARIN UPDATE LERINI KAPATMAK GIBI

Ya bende problem var yada bir yerde hata var hocam , olmuyor beceremedim. Siz bunu denediniz mi? Patch yaptıktan sonra cd istiyor İptal diyorum Eminmisin diyor Evet diyorum, yeniden başlatıyorum ama yine 10 bilgisayardan fazlası bağlanmıyor.Bu işi başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum malum çok sıkıntılı bir durum.
ocomert
Site Gezgini
Site Gezgini

XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)    19 Şub 2008, 12:04Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Vistada da aynı sorun var.
bunu nereden hallediyoruz.
hbutun
Site Gezgini
Site Gezgini

XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)    26 Mar 2008, 23:09Alıntıyla Cevap Gönder

ben yapamadım biraz daha açsanız hocam
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

XP DE 10 PC DEN FAZLA BAĞLANAMAMA (PAYLAŞIM SORUNU)

page generation = 0.87294 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması