Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 9:07Alıntıyla Cevap Gönder

Okulumuzun sitesini paylaşmak istedim.

Adress: www.yusufelihalitpasa.k12.tr

2.Site : www.yusufelihalitpasa.k12.tr/joomla Zaman Bulursam Yapım Aşamasında.. Laughing

3.Site www.yusufelihalitpasa.k12.tr/rehberlik Rehberlik Servisi için Yapım Aşamasında..

Çalışmalara yeni başlayabildim saygıdeğer arkadaşlar. siteyi ekim 2005 te hazırlamıştım yazın hosting firması tarafından silinmiş ücret ödenmediği iiçin oda düşüncesiz artvin telekom yetkililerinin dilekcesi nedeniyle..biz ücretini ödiyeceğiz dedik ama işte dinlemediler... okul bu hemen para bulunuvermiyo + yaz dönemi ben olsam cebimden öderdim... Özür dilediler ama olan oldu Site aslında silinmeyecekmiş hosting firmam öyle dedi artvinden dilekçe yazıldı dedi..okuluma mı yanayım sitedeki emeklerime mi Neyseki 2006 da martta bi yedek almışım onu yükledim..onada ŞÜKÜR!!

ÖNEMLİ öneri!! : Artık akıllandım haftada bir yedek alıyorum.. Siz Siz olun arkadaşlar veri tabanına dayalı siteleriniz varsa kesinlikle Veri tabanı ve site dosyalarınız YEDEKLEYİNİZ!! yoksa emekleriniz boşa gider..Ne olacağı hic belli olmuyor.

Önerilerinizi bekliyorum.

En son gizemkar tarafından 24 Ekm 2007, 19:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

Yorum yazan yokmu arkadaşlar 27 kişi bakmış 1 kişi bile oylamamış üzüldüm yaa .. Crying or Very sad
serkanalgül
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

yeniler, e-devlet ve sağlık bölümündeki link renklerini değiştir gözü yoruyor, daha doğrusu o parlak mavi yerine koyu mavi yada lacivert kullan... diğer başlığının renginin içinde beyaz renk kaybolmuş...
Bu arada PHP ye yne ara çözdün sen Wink
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

bence gayet güzel bi site olmuş. renkler falanda göz yoran bişeye benzemiyor bence. Eline sağlık hocam.
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 14:42Alıntıyla Cevap Gönder

link renkleri sadece o iki bölüme has değil Css tanımlı olduğu olduğu geneli etkiliyor yanlız değiitirmek kolay. tüm link renklerine yansıyacak ama bi deneyeyim biraz daha koyultcam mavi ve yeşil ve turuncu renkler birbiri ile uyumlu olduğu için yoğun kullandım..

+1
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar site tasarımı hazır değildir kendim yaptım
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    22 Ekm 2007, 15:39Alıntıyla Cevap Gönder

emeğine sağlık hcam
aruda
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    23 Ekm 2007, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

ellerine sağlık...güzel olmuş...
tşkler.....
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    24 Ekm 2007, 14:51Alıntıyla Cevap Gönder

Ellerine sağlık HAKAN hocam gerçekten siten çok güzel olmuş gene kaliteni konuşturmuşsun.
mehmetpalaz
Yeni Üye
Yeni Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    24 Ekm 2007, 14:57Alıntıyla Cevap Gönder

olmamış arkadaşım ne o öyle yukarda dönerek gelen bişeyler, ne ki o ne alakası var okul sitesiyle, meb i n uyduruk şablonunu niye kullanmıyorsun, kendini bu kadar yoruyorsun. veritabanıyla bilmem neyle, hem öyle almazsan yedeğini alırlar yedeğini Smile
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
3692536925
Yeni Üye
Yeni Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    24 Ekm 2007, 15:33Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekten hoş olmuş siteniz, tebrikler ..
mehmetpalaz
Yeni Üye
Yeni Üye

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi    24 Ekm 2007, 17:29Alıntıyla Cevap Gönder

alkis
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

www.yusufelihalitpasa.k12.tr - Okulumuzun Websitesi

page generation = 0.32156 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)