|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mehmetkaya1980
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 428 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| Asıl Site üzerinden yaptığımız yarışmaya bakın 21 Oca 2008, 15:02 | |
| Arkadaşlar öğrencilerinin siteyi ziyeret etmesi ve siteden haberdar olması için site üzerinden öğrencilerin resim çalışmalarını oylamaya sundum. ve birinci gelen öğrenciye bu cuma ödül verecez. Bu şekilde öğrencilerden büyük bir çaba var ve gerçekten getirdikleri çalışmaları sitede yayınlayınca öğrencilerde heves arttı. Birazz fazla alan ve banwith yesede güzel gidiyor. Sizlerede böyle bir çalışma tavsiye ederim | | |
|  | turkuazalacam
Aktif Üye

|
| www.kmarasyavuzselimioo.k12.tr 21 Oca 2008, 15:07 | |
| | 1989'DAN 1994'E KADAR K.MARAŞ2TA ÇALIŞTIM. BEN ÇOK BEĞENDİM. ÜSTELİK BERTİZ'DE ÇALIŞMIŞTIM. MAHRUMİYET YERLERİ İDİ. HOCAM SİTENİZ GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK. ÇALIŞAMALRINIZDA BAŞARILAR DİLERİM. | | |
|  | mfatih
Yeni Üye

|
| www.kmarasyavuzselimioo.k12.tr 22 Oca 2008, 10:09 | |
| hocam ellerinize sağlık gayet güzel bir site , içerik ve tasarım da oldukça güzel  | | |
|  | kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 920 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| www.kmarasyavuzselimioo.k12.tr 30 Oca 2008, 10:50 | |
| Hocam öncelikle ellerine saglık güzel olmus valla.
logo nun hemen altındaki linklerin oldugu çubuk ta kayma felan varmı yoksa oyle mi yaptınız,ben yapıyorum sürekli kayıyorda tablo içinede koyuyorum ama kayıyor..
Birde alan yeterli geliyormu site içerik olarak zenginde... | | |
|  | equal_free
Aktif Üye

|
| www.kmarasyavuzselimioo.k12.tr 30 Oca 2008, 11:02 | |
| | hocam çok güzel olmuş ben çok beğendim.ellerinize sağlık.resimleri de oylamaya sunmanız çok iyi fikir... | | |
|  | tecnoteacher
Aktif Üye

| www.kmarasyavuzselimioo.k12.tr 30 Oca 2008, 17:53 | |
| Hocam elinize sağlık yorumları okuyunca kırmızı renk yoruyor demekten vazgeçtim )) | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.44369 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|