|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
JACKAL-XXX
Site Gezgini

| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 20:30 | |
| | HOCAM SITENIN TASARIMIGUZEL AMA BENCE KALITELI BI BAYRAK GIF I YERLESTIRN ONLAR COK BASIT GOZUKUYO BIRDE BANNER DAKI YAZILARA BASKA BIR EFEKT VERIRSENIZ BENCE COK HOS OLUR. BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM | |
|
|
 |
JACKAL-XXX
Site Gezgini

| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 20:32 | |
| | BIRDE LINKLER AYRI SAYFADA ACILIYO SITENIN ICINDE ACILSIN BENCE EN ONEMLI EKSIKLIK BU | |
|
|
 |
volkanaksoy
Yeni Üye

|
| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 20:39 | |
| BENCE SİTE TAMAMEN ACEMİCE OLMUŞ KUSURA BAKMA DOST ACI SÖYLER LİNKLER AYNI SAYFADA AÇILMALI.. | |
|
|
 |
tt60
Site Gezgini

| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 21:39 | |
| öncelikle teşekkürler görüşleriniz için ,linkleri ayrı sayfada yapmak zorundaydım çünkü ana sayfada müzik çalsın istedim ,ayrıca sadece ana sayfada linkler 1 kez farklı sayfada açılıyo, diğer syfalar kendi içinde açılıyo, tüm sayfalarda farklı renklerde ilgi çeker diye farklı renkte htmlerde hazırladım bir de kodlamaları tam olarak bilmiyorum acemiliğim işte,
web tasarım kursu filan almadım işin doğrusu acemi olarak yaptım ,hazır meb in şablonundan değişiklikler yaptım tam olarak benim değil tasarım,değişiklikler benim ,içerik te pek fazla yok, neyse yinede değişik fikirler iyi oluyo ona göre yol alırım. Sağolun .. | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

|
| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 21:52 | |
| Önce ellerine sağlık diyelim ;
sonra,
mavi renk kullanabilirsin. sadece site dışına bağlantı verdiğinde sayfa yeni sayfada açılsa daha kullanışlı olur.
Birde, her sayfanın ismine index1, index2 vs demişsin, alışılmadık bir durum. Ama çalışıyor değil mi?
Birde sanırım bağlantı için kod yazarken örneğin "http://www.kizilkoy.meb.k12.tr/index3.html" kullanmışsın. sadece "index3.html" yazarsan daha kolay olur.
eğer öyle yazmış olsandın fare ile bağlanyı üzerine geldiğimde şöyle gözükürdü:
http://okulweb.meb.gov.tr/60/01/608254/index3.html
Bunları yazdım ama benimkide çok güzel değil.
Benim sitenin şablonuna buradan bakabilirsin:
http://bilgisayarbilisim.net/meb_k12_tr_icin_sablon-t17900.html | |
|
|
 |
beyisoy
Aktif Üye

| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 22:01 | |
| hocam intro gereksiz bence yok illa olacaksada bu olmamalı değişmeli bannerdaki hareketli yazıyı değiştirin bayraklar için daha kaliteli png yada arka zemine uygun bir resim bulun sayfa mantığını değiştirin umarım yanlış anlamamışsınızdır biraz daha emekli daha iyi yerlere gelir kolay gele  | |
|
|
 |
alikumaş
Yeni Üye

|
| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 22:03 | |
| | Banner daha size ait olamalı bence.Hazır değilde okulunuza ve köyünüze özgü olsa daha iyi olur bence.Ayrıca 'introyu atla' seçeneği koymalı ve arka plan müziğinide devre dışı bırakmalısın(bence tabii ki).Ben de ilk uyanan intiba oldukça acemice olduğu yönünde.Başarılar. | |
|
|
 |
allerci
Site Gezgini

|
| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 22:07 | |
| | girişteki flash fazlaca büyük tasarım olarak ta zaten milli eğitimin şablonu kullanılmış onun için düzenlemeyle ilgili fazlaca pekbişeye gerek yok. o başlıkta yazıların titremeside çok manidar olmamış. | |
|
|
 |
mystery1984
Site Gezgini

|
| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 04 May 2008, 22:10 | |
| Hocam merhabalar,
Ben Kızılköy'lüyüm. Öncelikle okulumuz için emek harcadığınız için teşşekür ederim. Bilgisayar Öğretmeni değilsiniz zannedersem çünkü bilgisayar öğretmeni yok diye biliyorum köyümüzde. Emeğinize teşekkürler.
Şimdi de eleştirilere gelelim:
1. Kayan yazılar sadeliği bozuyor.
2.MEB'in şablonunu kullanmışsınız, daha hoş şablonlar üzerinde çalışabilirdiniz.
3.Sitedeki müzik açılışı geciktiriyodur.
Hocam her türlü yardıma hazırım benle iletişime geçerseniz. | |
|
|
 |
ozgur24
Süper Üye

Kayıt: 07 Nis 2008 Mesajlar: 1307 Konum: İstanbul / Kozyatagı Erzincan / Kemah |
| www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi 28 Ağu 2008, 8:11 | |
| site gayet güzel ben begendim yavas yavas dahada güzelleşir
başarılar diliyorum | |
|
|
 |
|
|