Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
JACKAL-XXX
Site Gezgini
Site Gezgini

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 20:30Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM SITENIN TASARIMIGUZEL AMA BENCE KALITELI BI BAYRAK GIF I YERLESTIRN ONLAR COK BASIT GOZUKUYO BIRDE BANNER DAKI YAZILARA BASKA BIR EFEKT VERIRSENIZ BENCE COK HOS OLUR. BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM
JACKAL-XXX
Site Gezgini
Site Gezgini

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 20:32Alıntıyla Cevap Gönder

BIRDE LINKLER AYRI SAYFADA ACILIYO SITENIN ICINDE ACILSIN BENCE EN ONEMLI EKSIKLIK BU
volkanaksoy
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

BENCE SİTE TAMAMEN ACEMİCE OLMUŞ KUSURA BAKMA DOST ACI SÖYLER LİNKLER AYNI SAYFADA AÇILMALI..Sad
tt60
Site Gezgini
Site Gezgini

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle teşekkürler görüşleriniz için ,linkleri ayrı sayfada yapmak zorundaydım çünkü ana sayfada müzik çalsın istedim ,ayrıca sadece ana sayfada linkler 1 kez farklı sayfada açılıyo, diğer syfalar kendi içinde açılıyo, tüm sayfalarda farklı renklerde ilgi çeker diye farklı renkte htmlerde hazırladım bir de kodlamaları tam olarak bilmiyorum acemiliğim işte,
web tasarım kursu filan almadım işin doğrusu acemi olarak yaptım ,hazır meb in şablonundan değişiklikler yaptım tam olarak benim değil tasarım,değişiklikler benim ,içerik te pek fazla yok, neyse yinede değişik fikirler iyi oluyo ona göre yol alırım. Sağolun ..
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 21:52Alıntıyla Cevap Gönder

Önce ellerine sağlık diyelim ;
sonra,
mavi renk kullanabilirsin. sadece site dışına bağlantı verdiğinde sayfa yeni sayfada açılsa daha kullanışlı olur.
Birde, her sayfanın ismine index1, index2 vs demişsin, alışılmadık bir durum. Ama çalışıyor değil mi?

Birde sanırım bağlantı için kod yazarken örneğin "http://www.kizilkoy.meb.k12.tr/index3.html" kullanmışsın. sadece "index3.html" yazarsan daha kolay olur.

eğer öyle yazmış olsandın fare ile bağlanyı üzerine geldiğimde şöyle gözükürdü:
http://okulweb.meb.gov.tr/60/01/608254/index3.html

Bunları yazdım ama benimkide çok güzel değil.
Benim sitenin şablonuna buradan bakabilirsin:
http://bilgisayarbilisim.net/meb_k12_tr_icin_sablon-t17900.html
beyisoy
Aktif Üye
Aktif Üye

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

hocam intro gereksiz bence yok illa olacaksada bu olmamalı değişmeli bannerdaki hareketli yazıyı değiştirin bayraklar için daha kaliteli png yada arka zemine uygun bir resim bulun sayfa mantığını değiştirin umarım yanlış anlamamışsınızdır biraz daha emekli daha iyi yerlere gelir kolay gele Smile
alikumaş
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

Banner daha size ait olamalı bence.Hazır değilde okulunuza ve köyünüze özgü olsa daha iyi olur bence.Ayrıca 'introyu atla' seçeneği koymalı ve arka plan müziğinide devre dışı bırakmalısın(bence tabii ki).Ben de ilk uyanan intiba oldukça acemice olduğu yönünde.Başarılar.
allerci
Site Gezgini
Site Gezgini

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

girişteki flash fazlaca büyük tasarım olarak ta zaten milli eğitimin şablonu kullanılmış onun için düzenlemeyle ilgili fazlaca pekbişeye gerek yok. o başlıkta yazıların titremeside çok manidar olmamış.
mystery1984
Site Gezgini
Site Gezgini

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    04 May 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam merhabalar,
Ben Kızılköy'lüyüm. Öncelikle okulumuz için emek harcadığınız için teşşekür ederim. Bilgisayar Öğretmeni değilsiniz zannedersem çünkü bilgisayar öğretmeni yok diye biliyorum köyümüzde. Emeğinize teşekkürler.
Şimdi de eleştirilere gelelim:
1. Kayan yazılar sadeliği bozuyor.
2.MEB'in şablonunu kullanmışsınız, daha hoş şablonlar üzerinde çalışabilirdiniz.
3.Sitedeki müzik açılışı geciktiriyodur.
Hocam her türlü yardıma hazırım benle iletişime geçerseniz.
ozgur24
Süper Üye
Süper Üye

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi    28 Ağu 2008, 8:11Alıntıyla Cevap Gönder

site gayet güzel ben begendim yavas yavas dahada güzelleşir

başarılar diliyorum
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

www.kizilkoy.meb.k12.tr bakın eksiklikler hakkında bilgi

page generation = 0.19707 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)