|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
farbah
Yeni Üye

|
| www.kdzeregliakifersoy.meb.k12.tr 27 Hzr 2008, 21:51 | |
| ZONGULDAK EREĞLİ MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUMUZUN WEB SİTESİNE GİRİP, GÖRÜŞLERNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM... | | |
|  | hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4419 Konum: 7/24 Burası...!!! | | |
|  | hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4419 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| www.kdzeregliakifersoy.meb.k12.tr 27 Hzr 2008, 22:09 | |
| Şimdi yorum yazalım; Hocam fotograflarımız linkine bakın üzerine gelince sadece fotografları kısmında aktif hale geliyor mız kısmı dışar Okul siteleri tasarım kurallarında biride mavi tonlarda olmasıdır sizinki kırmızı (gerci bu kısmı pek önemli değil).
Bannerini daha canlı birşeyler yapın soluk ve iç karartıcı geliyor. Dikkar ederseniz linkleri tıkladıktan sonra linklerin yeri değişiyor. Sanırım bu kısımlarda farklı fontlar kullanmışsınız. Kırmızı üstüne mavi yazılar pek iyi gitmemiş gibime geliyor.
Bilerekmi yaptınız bilmiyorum ama banner sağa yanaşık duruyor. Banneri ortalasanız daha iyi olacak gibime geliyor.
İçeriğide genişletirseniz daha iyi olacak gibime geliyor. Elinize sağlık hocam emek vermişsiniz. | | |
|  | metecan
Aktif Üye

|
| www.kdzeregliakifersoy.meb.k12.tr 27 Hzr 2008, 23:17 | |
| | Daha bitmemiş herhalde. | | |
|  | farbah
Yeni Üye

|
| www.kdzeregliakifersoy.meb.k12.tr 05 Tem 2008, 23:38 | |
| | Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Fazla uğraşamadım ama eylül ayından itibaren inşallah daha iyi bir site hazırlayacağım.Şimdilik bu kadar yapabildim... | | |
|  | mehmetkaya1980
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 428 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| www.kdzeregliakifersoy.meb.k12.tr 06 Tem 2008, 10:13 | |
| | hocam sade ve hoş olmuş eksikler olabilir ama çok sadece basit olmuş ama işini görecek şeklide. Tebrik ederim. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13365 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|