Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
msalep
Süper Üye
Süper Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    18 Ksm 2007, 15:26Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sitede hazır şablon kullandım. ama değişiklikler yapmaya çalıştım. bu iş için emek harcamak gerekit diyen arkadaş herkes kendinden sorumludur. benim elimden gelen bu. sen fazlasını yap başımızın tacı ol..
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    23 Ksm 2007, 23:14Alıntıyla Cevap Gönder

güzel olmuş eline sağlık
cem62
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    31 Tem 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

mszs yazmış:
duyarlılığın için teşekkürler
msalep nickli arkadaş lütfen biraz dürüst ol.

O ŞABLONU NERDEN ALDIN ?
NEDEN BENİM DEYİP BİZLERİ KANDIRIYOSUN ?
ÇAYIRALAN.MEB.GOV.TR SİTESNİ ZİYARET ETTİN Mİ?
cem62
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    31 Tem 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

cem62 yazmış:
mszs yazmış:
duyarlılığın için teşekkürler
msalep nickli arkadaş lütfen biraz dürüst ol.

O ŞABLONU NERDEN ALDIN ?
NEDEN BENİM DEYİP BİZLERİ KANDIRIYOSUN ?
ÇAYIRALAN.MEB.GOV.TR SİTESNİ ZİYARET ETTİN Mİ?
igzemel A<RKADAŞIM HEMEN İNAMAYIN

msalep bir yalancı.yakışıyomu demiyecem.kendine yakıştırmış.

Arkadaşlar dikkat MSALEP bu şablonu http://cayiralan.meb.gov.tr/ adresinden çaldı.ve kendine mal etti. şablonu SAYIN KAMİL AYDIN uzun bir çalışmanın ardından ortaya çıkardı.emeğe saygı gösterin lütfen.siz öğrencilerinize dürüstlük kavramını nasıl açıklıyosunuz merak ediyom MSALEP.
karanfil
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    09 Ekm 2008, 22:57Alıntıyla Cevap Gönder

şimdi ben şunu anladım msalep e yalancı demişinşzde hocam zaten hazır şablon kullandık diye yazmış. bu bir. ikincisi zaten o şablon kullanılsın diye burda yayınlanmış. bu ne biçim bir öğretmenlik anlayışı..msalep bu kadar hakareti nasıl yapabiliyorsunuz. msalep size cevap vermeyerek en güzel cevabı vermiş. ama nerden anlayacaksınız ki..
cem62
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    09 Ekm 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

sayın karanfil hocam bence siz bu mesajınız yazmadan önce açılan bu forumdaki mesajları baştan sona bir daha okusaydınız da öyle yorum yapsaydınız....msalep şablonu kendine maletmiş...eğer okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz yoksa yorum da yapmayın....siz kabul edin veya etmeyin ,bu şablonun sahibi bellidir,herkes de bu kişinin kamil bey olduğunu biliyor....asıl şablonu kendine maleden kişi mesleki ahlakını öğrensin...öğrencilere ancak böle faydalı olur....
suatozt
Aktif Üye
Aktif Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    09 Ekm 2008, 23:30Alıntıyla Cevap Gönder

alkis alkis alkis alkis
karanfil
Yeni Üye
Yeni Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    10 Ekm 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

hocam nerde hangi cümlede kendine maletmiş ben bulamadım. bir söyleyinde bizde görelim. ve bu şablon bir çok oku tarafından kullnaılmış. ve brdada birçoğunun relamı var. ordaki öğretmenlerde ben yaptım demiş. herhalde bu arkadaşla farklı bir derdin var senin..
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    10 Ekm 2008, 0:07Alıntıyla Cevap Gönder

karanfil yazmış:
hocam nerde hangi cümlede kendine maletmiş ben bulamadım. bir söyleyinde bizde görelim. ve bu şablon bir çok oku tarafından kullnaılmış. ve brdada birçoğunun relamı var. ordaki öğretmenlerde ben yaptım demiş. herhalde bu arkadaşla farklı bir derdin var senin..

İkinci sayfanın en sonundaki msalep tarafından yazılmış ve sonradan da silinmiş olan mesaj herşeyi açıklıyor galiba.
coskunturgut
Aktif Üye
Aktif Üye

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr    10 Ekm 2008, 0:21Alıntıyla Cevap Gönder

güzel olmuş hocam eline sağlık ama daha da güzel yapabilirsin zamanla +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

www.kaymakliataturk.meb.k12.tr

page generation = 4.14151 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması