Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

wireless şifre bulma

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
yavuzk77
Site Gezgini
Site Gezgini

wireless şifre bulma    26 Hzr 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

wireless şifresini bulmak için bir proğram var mı acaba.
ozgur24
Seçkin Üye
Seçkin Üye

wireless şifre bulma    26 Hzr 2008, 21:35Alıntıyla Cevap Gönder

ugrasma bulamazsin cünkü yok Smile))) msn gibi düsün sifre kirip girmek mumkün mü.resmen hirsizlik gibi emege saygi lütfen yanlis düsünüyorsam elestiriye acigim
CİVAN
Seçkin Üye
Seçkin Üye

wireless şifre bulma    26 Hzr 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

bence de olmasın öyle bir program.şahsen ben wireless kullanıyorum evimde ve de sınırlı.kimsenin bağlantısını ödemek istemem...
myesil
Aktif Üye
Aktif Üye

wireless şifre bulma    27 Hzr 2008, 0:30Alıntıyla Cevap Gönder

Bence vardır arkadaşlar. Denemedim ama mutlaka vardır. Eğer bir yerde bir kilit varsa onu açan mutlaka bir anahtar vardır. Ben ce siz güvenlik önlemlerini arttırmaya bakın. Zaten bu kadar güvenlik önlemi onu kırmaya çalışanlar yüzünden çıkmıyor mu ?
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

wireless şifre bulma    27 Hzr 2008, 0:39Alıntıyla Cevap Gönder

myesil yazmış:
Bence vardır arkadaşlar. Denemedim ama mutlaka vardır. Eğer bir yerde bir kilit varsa onu açan mutlaka bir anahtar vardır. Ben ce siz güvenlik önlemlerini arttırmaya bakın. Zaten bu kadar güvenlik önlemi onu kırmaya çalışanlar yüzünden çıkmıyor mu ?

tamamen katılıyorum. Önlem alabilseydi, Windows işletim sistemi için alırdı... +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
ethen
Aktif Üye
Aktif Üye

wireless şifre bulma    27 Hzr 2008, 0:50Alıntıyla Cevap Gönder

wireless şifrelerini bulmak ve kırmak için programlar mevcut. denememekle beraber bu iş için kullanılan bir linux dağıtımı da var.
mevagul
Aktif Üye
Aktif Üye

wireless şifre bulma    27 Hzr 2008, 0:52Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar geçenlerde bir warez sitesinden indirmiştim. denemedim ama bir program var elime ve ekin de şöle yazıyor.

Kablosuz WEP (Wired Equivalent Privacy) şifreleri kırmak için aşağıdaki BackTrack v3.0 beta indirin ve cdye yazın
Bilgisayarı cd ile başlatın
Konsolu açın ve
bunu yazın : airmon-ng start wlan0
sonra bunu yazın : wesside-ng -i wlan0
ve bekleyin
bu method 64bit ve 128bit WEB ile şifrelenmiş kablosuz ağlarda çalışmaktadır

kurulum iso elimde var...
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

wireless şifre bulma    27 Hzr 2008, 1:40Alıntıyla Cevap Gönder

linuxte backtrack var bu iş için ideal
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

wireless şifre bulma    27 Hzr 2008, 2:34Alıntıyla Cevap Gönder

Bu iş için programlar var. Ama düşündüğünüz gibi bir tıkla şifreyi çöz gibi değil. Günlerce uğraşmanız gerekir. Ayrıca internette bulduğunuz tek tıkla wireless şifre bulma programları trojan ve spy içerirler. Sakın denemeyin !
kaptan63
Yeni Üye
Yeni Üye

wireless şifre bulma    07 Tem 2008, 16:56Alıntıyla Cevap Gönder

wirelessin aynen ıp kodu gibi bir kodu var bununla giriyorsunuz.msdos komutu ve çesitli programlar aracılığıyla yapılıyor.AYdında aslt kattaki evin şifresini kırdım.. belki sifre kolaydı ondan oldu..ama oluyor arkadaşlar.
nosTRa
Aktif Üye
Aktif Üye

wireless şifre bulma    07 Tem 2008, 17:03Alıntıyla Cevap Gönder

şifreleri bulma işi tamamen wireless paketleri toplayıp yorumlama işine dayanıyor. Şifresi kırılacak wireless ağın veri alışverişinin yapıldığı bir ağ olması işleri kolaylaştırır. Ama arkadaşların da dediği gibi öyle bir tıkla hemen şifrenin göründüğü bir durum değil
kendir_li
Seçkin Üye
Seçkin Üye

wireless şifre bulma    07 Tem 2008, 17:11Alıntıyla Cevap Gönder

gidip paşa paşa abone olmak en saglıklısı arkadslar.bende bi ara merak sarmıştım ama..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

wireless şifre bulma

page generation = 0.14760 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması