Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ronaldinhomustafa1040
Yeni Üye
Yeni Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    28 Oca 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar denedim olmadı Crying or Very sad başka kolay bir şey varmı f8 olmuyo
ronaldinhomustafa1040
Yeni Üye
Yeni Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    28 Oca 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

şimdiden saolun
mehmet23
Aktif Üye
Aktif Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    28 Oca 2008, 17:04Alıntıyla Cevap Gönder

güvenli moda açarsan olur...
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    28 Oca 2008, 17:56Alıntıyla Cevap Gönder

hocam oturum açma ekranında iki defa peşpeşe ctrl alt del yap gelen pencereye aynen administrator yaz harfi harfine yalnız. sonra enterla. girince denetim masasından diğer kullanıcının şifresini iptal et. Eğer administrator kullanıcısına şifre koyulmuşsa o zaman hirens boot cd var internette onu indir onun içinde kırmak için bir araç var. Bu anlattığım metodların ikisini de ben kendim bizzat denedim. sonuç %100

kolay gelsin
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    28 Oca 2008, 18:12Alıntıyla Cevap Gönder

güsel paylaşımlar var
teşekkürler
xyzxyz07
Site Gezgini
Site Gezgini

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    01 Ağu 2008, 18:49Alıntıyla Cevap Gönder

Windows Xp veya 2000 açılış şifresini unutursanız, ya harddiski açılış disketiyle formatlayıp,
yeniden işletim sistemini kurmak, ya da harddiski başka bir bilgisayara ikinci harddisk olarak tanıtarak verilerinizi
bu bilgisayara kopyalayarak kurtarabilirsiniz.
Microsoft şifrenin unutulması halinde veri güvenliği nedeniyle haklı olarak bir çözüm sunmuyor.

http://home.eunet.no/%7Epnordahl/ntpasswd/

adresinden indireceğiniz Offline NT Password & Registry Editör aracı bu sıkıntıdan kurtulmanızı sağlıyor.
Bu araç bir açılış Cd si veya disketi üzerinde çalışıyor ve yerel bilgisayar üzerindeki sisteme kayıtlı parolararın
bir kaç saniyede yeniden yüklenmesini sağlıyor.
Bu sayede windowsun yeniden kurulması, sabit diskin yedeklenmesi derdinden kurtuluyorsunuz.

Hem Fat hem NTFS dosya sistemleri ile çalışıyor. Ayrıca Registeryin derinliklerine kadar bu araçla ulaşabiliyorsunuz.

Programı Cd üzerinden çalıştırmak için "cd040116.zip1" ismindeki ZIP arşivi açıp içindeki ISO imajını
herhangi bid CD yazma programıyla boş CD ye yazıyorsunuz.

Açılış cd si ile açtıktan sonra metin ekranda bilgisayarı kullanan tüm kullanıcıların isimleri görünecektir.

Parolasını değiştirmek istediğiniz kullanıcın adını yazın,
bir sonrak adımda eski parolayı bir yıldız girerek yeniden yükleyebilirsiniz.
Yaptığınız değişikliğin etkili olması için ekran son gelen mesajda "Y" tuşuna basın.
Ardından açılış CD sini veya Disketini bilgisayarınızdan çıkarın ve yeniden başlatın.
Artık üzerinde değişiklik yaptığınız kullanıcı kullanıcı hesabı için parola istenmeyecektir.
Bu kullanıcı için daha sonra denetim masası-kullancı hesaplarından bir bir parola oluşturabilirsiniz.

Bu Program Win Nt 2000 ve XP de verilere izinsiz erişimi de kolaylaştırdığınıdan gizli kalmasını istediğiniz dosyaları
ayrıca şifreleyebilirsiniz. Şifrelemek için dosya veya klasöre sağ tuşla tıklayıp özellikleri seçin.
Gelişmiş düğmesine basın çıkan pencereden veriyi korumak için içeriği şifrele seçeneğini işaretleyin.
Bu şekilde şifrelenmiş dosyalar ancak kullanıcın kendi şifresi ile açılmış windows oturumda görünecektir.
Bu nedenle yukarıdaki bahsedilen Araçla şifre sıfırlanırsa bile bu dosyalara erişilemeyecektir

http://home.eunet.no/%7Epnordahl/ntpasswd/bootdisk.html

istersen adresini verdiğim yerde disket ile sıfırlama programı da var..
ergin_tastan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    01 Ağu 2008, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bir diğer seçeneğiniz de Hiren's Boot Cd...Varsa anlatabilirim
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    01 Ağu 2008, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

Hiren Boot Cd kesin çözüm
AMONRASET
Yeni Üye
Yeni Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    29 Ağu 2008, 2:42Alıntıyla Cevap Gönder

Razz Razz Razz Razz Mad Mad Mad ha çok komik Mr. Green Mr. Green
esenordelarthe
Aktif Üye
Aktif Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    29 Ağu 2008, 9:15Alıntıyla Cevap Gönder

ben de bunu ekleyecektim. 3 dakkada en garantili yol. cd yi takarak başlattığınızda sanki windows kuruluyor gibi geldiğinde bilgisayardaki bilgiler progralar gidecek diye telaşa kapılmayın
turkuazalacam
Aktif Üye
Aktif Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    29 Ağu 2008, 9:19Alıntıyla Cevap Gönder

sık sık karşılaşılan bir problem. olabilir. bilgi veren herkese teşekkürler.
ergenekon
Yeni Üye
Yeni Üye

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!    17 Eyl 2008, 9:51Alıntıyla Cevap Gönder

Question Idea +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Windows Xp Oturum Şifresini Unuttum!!!

page generation = 0.23097 seconds, sql queries = 64

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması