|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 14:33 | |
| | windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar? elinde bulunan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler | |
|
|
 |
kodavcısı
Onursal Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 15:20 | |
| konuyu açsan kardeş analmıyorum nasıl kilit koyan program ne amaçlı açılışta şifremi istesin onu söylüyorsun  | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 15:23 | |
| | kur bi linux grub ayarlarına koy şifre al sana koruma . | |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 18:46 | |
| | HOCAM SINIFTAKİ BİLGİSAYARLARI ÇOCUKLAR TENEFÜSLERDE AÇMASINLAR DİYE ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR PROGRAM İSTEDİ. BENDE ONUN İÇİN WİNDOWSUN AÇILIŞINA ŞİFRE KOYAN BİR ĞPROGRAM ARIYORUM. | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 18:47 | |
| bios şifresi koy hocam ne kasıyon o zaman  | |
|
|
 |
msalep
Süper Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 18:48 | |
| | var mı öyle bir program | |
|
|
 |
bana_haber
Site Gezgini

| şifre 15 Mar 2008, 18:51 | |
| sınıflardaki öğretmenler bilgisayarla ekran koruyucuyu şifreli koysunlar,
teneffüste öğrenciler açamazlar
bu bence... | |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 15 Mar 2008, 18:55 | |
| DEĞERLİ ARKADAŞLAR;
Sanırım anlatamadım. Linux kur diyen arkdaşım; varsa program rica ettim işletim sistemi değil. Ekran koruyu kullanırsanda reset denen br tuş var..... Biostan şifre koymak banada mantıklı geldi fakat ben programı öğretmenlere dağıtıcam ve kendileri kuracaklar. Örneğin winkilit diye bir program var internette ama indirmedim forumda kullanan bilen varsa paylaşssın istedim. | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 1:55 | |
| windowsun kendi şifresi var ya  | |
|
|
 |
adiyif
Seçkin Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 1:58 | |
| | sayın hocam sızden duyduk boyle bır sıfre programınıda arkadaslar yazmıs bıos sıfresı olmadı acılsta kullanıcı sıfresı olmadı ekran koruyucu sıfresı yok buda olmaz dersenız bıostan klavye acılıs sıfresı koyun baska programa ne hacet ayarlayın bıosu klavyeden sıfre gırmden acamasın kımse bılgısayrı | |
|
|
 |
adiyif
Seçkin Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 2:05 | |
| Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır.
Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem...
Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün.
Bütün bu ayarlar için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir.
Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun.
Burada genel olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir.
Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.
Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.
bu acıklamalardan sonra umarım paraola programına ıhtıyac duymassınız arkadasım kolay gelsın | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 2:11 | |
| Ya hocam ne gerek var bunlara
Bizim adminlere söyle kilitlesinler. Onlar güzel kilitliyor  | |
|
|
 |
|
|