|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 22:20 | |
|
 |
 |
arkadaşım hem windows şifreleri için reset atarlar diyorsun hemde ben öğretmen arkadaşlara verecem onlar kuracak biostan şifre gibi olacak diyorsun.Eğer bulursan bizede gönder  |
hocam ercan80 adlı arkadaşımız göndermiş işte.....
1-windowsa koyarsam çocuklar biliyolar nasıl kırılacağını
2-ekran koruyucu tarzında kullansam, reset atarlar
3-bios şifresi derseniz ; öğretmenlere dağıtıcam, onlar kuracaklar. onlarda bios şifresi koyamazlar. hepsinin anakartı bir değil zaten ve hepside benim okulumda değil.
bu yüzden alternatif bir program arıyordum. ercan80 adlı hocam göndermiş, biraz daha okursan hocam geriye dönp, ordan ulaşırsın | |
|
|
 |
rizarikan79
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 18 Mar 2008, 8:30 | |
| | usta yıllar önce böyle bir proğramı delphide yapmıştım sırf biladerim bilgisayarı kurcalamasın diye. sana tavsiyem otur 2 kod yaz yap proğramı. | |
|
|
 |
ahmetfaruk
Yeni Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 08 Ekm 2008, 14:43 | |
| Değerli Hocam biosla felan uğraşmadan daha pratik bir çözüm tavsiye edebiirim.
Başlat-Çaıştır-syskey yazıp tamam diyorsun. Çıkan pencerede şifreleme aktif deyip ordaki kutulara şifreyi giriyorsun. Artık açılış şifreli hale gelmiştir. Ama şifreyi unutma formattan başka çaresi yok. | |
|
|
 |
enestar
Seçkin Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 08 Ekm 2008, 14:54 | |
|
 |
 |
 |
 |
arkadaşım hem windows şifreleri için reset atarlar diyorsun hemde ben öğretmen arkadaşlara verecem onlar kuracak biostan şifre gibi olacak diyorsun.Eğer bulursan bizede gönder  |
hocam ercan80 adlı arkadaşımız göndermiş işte.....
1-windowsa koyarsam çocuklar biliyolar nasıl kırılacağını
2-ekran koruyucu tarzında kullansam, reset atarlar
3-bios şifresi derseniz ; öğretmenlere dağıtıcam, onlar kuracaklar. onlarda bios şifresi koyamazlar. hepsinin anakartı bir değil zaten ve hepside benim okulumda değil.
bu yüzden alternatif bir program arıyordum. ercan80 adlı hocam göndermiş, biraz daha okursan hocam geriye dönp, ordan ulaşırsın |
Hocam nasıl çocukmuş seninkiler ya. Allahallah. Korsan filan olmasınlar bu yaşta senin şifreleri filan kırıyorlar | |
|
|
 |
mozturk52
Yeni Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 09 Ekm 2008, 13:39 | |
| | başlat-çalıştır-syskey yaz enter yolları takip et etkinleştir şifreni ver kimse açamasın. Alıntıdır. | |
|
|
 |
huseyinbag
Yeni Üye

| |
|
|
 |
|
|