Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 10:33Alıntıyla Cevap Gönder

Ahmetcogur yazmış:
mystreous yazmış:
Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık.

hocam ben bunları kendi labratuarıma değil deiğre sınıflara kurmak için istedim. ayrıca tenefüslerde kullanım ile ilgili sana katılmıyorum. bizde her sınıfta internet var. Öğrenciyi yanlız bırakır gidersen olur olmaz heryere girmeye çalışır ve biliyosundurki çocukların MSN hastalığı var. bu benim başıma daha önceden iş açtı birdaha olmasını istemem.
Sounway hocam teşekkür ederim

Olur olmaz sitelere girmeleri mümkün değil. MEB Filtresi bu konuda bayağı bi iyi. MSN olayını da engelleyebilirsin modemden portunu kapatabilirsin. İnternet cocukların kullanması için geldi okullara bence kilitlemeyin hocam.
En kötü ihtimalle oyun oynarlar onu da tenefüslerde yapsınlar.
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

Pardon arkadaşlar mesaj gitmedi diye uyarı geldi o yüzden yeniden yazdım meğerse gitmiş. Confused
tuncay_tuncez
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 10:44Alıntıyla Cevap Gönder

Desktop Lock 7.1
Lock Folder XP
Active System Locker
WinGuard Pro
bunların içinden sec hocam mutlaka sorunun yanıtını vereceklerdir... Smile
SoundWay
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 10:45Alıntıyla Cevap Gönder

tenefüslerde çocukların geçici olarak öğretmen bilgisayarını kullanmaması için en iyi yol desktop lock adlı program... kullanımı çok hızlı ve basit.
http://bilgisayarbilisim.net/desktop_lock___tefuslerde_bilgisayarinizi_kilitleyin-t13821.html
maat
Yeni Üye
Yeni Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 10:47Alıntıyla Cevap Gönder

Bence NetOp School kur hocam PClere, tenefuste kilitleyip cikarsin Smile Istedigi kadar reset atsin sonra ogrenci.
maat
Yeni Üye
Yeni Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 11:02Alıntıyla Cevap Gönder

Pardon, yanlis anlasilmis Smile Kusura bakmayin mesaj kalabaligi icin.
Ahmetcogur
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 20:35Alıntıyla Cevap Gönder

mystreous yazmış:
Ahmetcogur yazmış:
mystreous yazmış:
Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık.

hocam ben bunları kendi labratuarıma değil deiğre sınıflara kurmak için istedim. ayrıca tenefüslerde kullanım ile ilgili sana katılmıyorum. bizde her sınıfta internet var. Öğrenciyi yanlız bırakır gidersen olur olmaz heryere girmeye çalışır ve biliyosundurki çocukların MSN hastalığı var. bu benim başıma daha önceden iş açtı birdaha olmasını istemem.
Sounway hocam teşekkür ederim

Olur olmaz sitelere girmeleri mümkün değil zaten MEB Filtresi bu konuda bayağı bi iyi. MSN olayını da istersen engelleyebilirsin. O internet öğrencilerin kullanması için okullarda. Bence kilitlemeyin hocam

hocam bence bu konuda çok hoşgörülü davranıyorsun. MSN çocukların kullanması, oynaması yada labali tavırlarla chat yapmaları için değil bence iletişim için. fakat o yaştaki bir çocuğa bunu anlatmak ve o bilinci oluşturamak belki benim hatam fakat oluşturabilen delikanlı varmı burada acaba? Smile bu sadece bir örnek, uygunsuz cd, ne olduğu belli olmayan oyunlar...... falan feşmekan gibi bir çok namüsait durumlar ortaya çıkacaktır elbette. Bu yüzden tenefüslerde bilgisayar kullanmalarını kesinlikle tasvip etmiyorum.
Ahmetcogur
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

ercan80 hocam;
tam olarak aradığım program buydu işte... teşekürler hocam
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 20:57Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım hem windows şifreleri için reset atarlar diyorsun hemde ben öğretmen arkadaşlara verecem onlar kuracak biostan şifre gibi olacak diyorsun.Eğer bulursan bizede gönder Cool
edebix05
Site Gezgini
Site Gezgini

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 21:08Alıntıyla Cevap Gönder

Denetim masası, kullanıcı hesapları, bilgisayar yöneticisi, parola oluştur.
Ahmetcogur
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    17 Mar 2008, 22:20Alıntıyla Cevap Gönder

kingings yazmış:
arkadaşım hem windows şifreleri için reset atarlar diyorsun hemde ben öğretmen arkadaşlara verecem onlar kuracak biostan şifre gibi olacak diyorsun.Eğer bulursan bizede gönder Cool

hocam ercan80 adlı arkadaşımız göndermiş işte.....
1-windowsa koyarsam çocuklar biliyolar nasıl kırılacağını
2-ekran koruyucu tarzında kullansam, reset atarlar
3-bios şifresi derseniz ; öğretmenlere dağıtıcam, onlar kuracaklar. onlarda bios şifresi koyamazlar. hepsinin anakartı bir değil zaten ve hepside benim okulumda değil.
bu yüzden alternatif bir program arıyordum. ercan80 adlı hocam göndermiş, biraz daha okursan hocam geriye dönp, ordan ulaşırsın
rizarikan79
Aktif Üye
Aktif Üye

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar    18 Mar 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

usta yıllar önce böyle bir proğramı delphide yapmıştım sırf biladerim bilgisayarı kurcalamasın diye. sana tavsiyem otur 2 kod yaz yap proğramı.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar

page generation = 3.49945 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması