|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:33 | |
|
 |
 |
 |
 |
Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık. |
hocam ben bunları kendi labratuarıma değil deiğre sınıflara kurmak için istedim. ayrıca tenefüslerde kullanım ile ilgili sana katılmıyorum. bizde her sınıfta internet var. Öğrenciyi yanlız bırakır gidersen olur olmaz heryere girmeye çalışır ve biliyosundurki çocukların MSN hastalığı var. bu benim başıma daha önceden iş açtı birdaha olmasını istemem.
Sounway hocam teşekkür ederim |
Olur olmaz sitelere girmeleri mümkün değil. MEB Filtresi bu konuda bayağı bi iyi. MSN olayını da engelleyebilirsin modemden portunu kapatabilirsin. İnternet cocukların kullanması için geldi okullara bence kilitlemeyin hocam.
En kötü ihtimalle oyun oynarlar onu da tenefüslerde yapsınlar. | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:34 | |
| Pardon arkadaşlar mesaj gitmedi diye uyarı geldi o yüzden yeniden yazdım meğerse gitmiş.  | |
|
|
 |
tuncay_tuncez
Aktif Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:44 | |
| Desktop Lock 7.1
Lock Folder XP
Active System Locker
WinGuard Pro
bunların içinden sec hocam mutlaka sorunun yanıtını vereceklerdir...  | |
|
|
 |
SoundWay
Aktif Üye

| |
|
|
 |
maat
Yeni Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:47 | |
| Bence NetOp School kur hocam PClere, tenefuste kilitleyip cikarsin Istedigi kadar reset atsin sonra ogrenci. | |
|
|
 |
maat
Yeni Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 11:02 | |
| Pardon, yanlis anlasilmis Kusura bakmayin mesaj kalabaligi icin. | |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 20:35 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık. |
hocam ben bunları kendi labratuarıma değil deiğre sınıflara kurmak için istedim. ayrıca tenefüslerde kullanım ile ilgili sana katılmıyorum. bizde her sınıfta internet var. Öğrenciyi yanlız bırakır gidersen olur olmaz heryere girmeye çalışır ve biliyosundurki çocukların MSN hastalığı var. bu benim başıma daha önceden iş açtı birdaha olmasını istemem.
Sounway hocam teşekkür ederim |
Olur olmaz sitelere girmeleri mümkün değil zaten MEB Filtresi bu konuda bayağı bi iyi. MSN olayını da istersen engelleyebilirsin. O internet öğrencilerin kullanması için okullarda. Bence kilitlemeyin hocam |
hocam bence bu konuda çok hoşgörülü davranıyorsun. MSN çocukların kullanması, oynaması yada labali tavırlarla chat yapmaları için değil bence iletişim için. fakat o yaştaki bir çocuğa bunu anlatmak ve o bilinci oluşturamak belki benim hatam fakat oluşturabilen delikanlı varmı burada acaba? bu sadece bir örnek, uygunsuz cd, ne olduğu belli olmayan oyunlar...... falan feşmekan gibi bir çok namüsait durumlar ortaya çıkacaktır elbette. Bu yüzden tenefüslerde bilgisayar kullanmalarını kesinlikle tasvip etmiyorum. | |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 20:36 | |
| ercan80 hocam;
tam olarak aradığım program buydu işte... teşekürler hocam | |
|
|
 |
kingings
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 20:57 | |
| arkadaşım hem windows şifreleri için reset atarlar diyorsun hemde ben öğretmen arkadaşlara verecem onlar kuracak biostan şifre gibi olacak diyorsun.Eğer bulursan bizede gönder  | |
|
|
 |
edebix05
Site Gezgini

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 21:08 | |
| | Denetim masası, kullanıcı hesapları, bilgisayar yöneticisi, parola oluştur. | |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 22:20 | |
|
 |
 |
arkadaşım hem windows şifreleri için reset atarlar diyorsun hemde ben öğretmen arkadaşlara verecem onlar kuracak biostan şifre gibi olacak diyorsun.Eğer bulursan bizede gönder  |
hocam ercan80 adlı arkadaşımız göndermiş işte.....
1-windowsa koyarsam çocuklar biliyolar nasıl kırılacağını
2-ekran koruyucu tarzında kullansam, reset atarlar
3-bios şifresi derseniz ; öğretmenlere dağıtıcam, onlar kuracaklar. onlarda bios şifresi koyamazlar. hepsinin anakartı bir değil zaten ve hepside benim okulumda değil.
bu yüzden alternatif bir program arıyordum. ercan80 adlı hocam göndermiş, biraz daha okursan hocam geriye dönp, ordan ulaşırsın | |
|
|
 |
rizarikan79
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 18 Mar 2008, 8:30 | |
| | usta yıllar önce böyle bir proğramı delphide yapmıştım sırf biladerim bilgisayarı kurcalamasın diye. sana tavsiyem otur 2 kod yaz yap proğramı. | |
|
|
 |
|
|