|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
adiyif
Seçkin Üye

|
| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 2:05 | |
| Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır.
Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem...
Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün.
Bütün bu ayarlar için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir.
Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun.
Burada genel olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir.
Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.
Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.
bu acıklamalardan sonra umarım paraola programına ıhtıyac duymassınız arkadasım kolay gelsın
| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 2:11 | |
| Ya hocam ne gerek var bunlara
Bizim adminlere söyle kilitlesinler. Onlar güzel kilitliyor
| |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 10:26 | |
| | adiyif hocam teşekürrler.
| |
|
|
 |
SoundWay
Aktif Üye

| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 16 Mar 2008, 14:26 | |
| Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık.
| |
|
|
 |
Ahmetcogur
Aktif Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 0:02 | |
|
 |
 |
Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık. |
hocam ben bunları kendi labratuarıma değil deiğre sınıflara kurmak için istedim. ayrıca tenefüslerde kullanım ile ilgili sana katılmıyorum. bizde her sınıfta internet var. Öğrenciyi yanlız bırakır gidersen olur olmaz heryere girmeye çalışır ve biliyosundurki çocukların MSN hastalığı var. bu benim başıma daha önceden iş açtı birdaha olmasını istemem.
Sounway hocam teşekkür ederim
| |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 0:08 | |
| | hocam söyle de yapabilirsin, screen lock veya desktop lock gibi masaustunu klitleyen programlar var ogretmenler tenefuse cikarken onu aktif hale getirirler, ogrenci acamaz. reset atarsa da ya bios sifresi ya da windows kullanici sifresi isini gorur sanirim veya easy cafe kurarsin.
| |
|
|
 |
ercan80
Seçkin Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 0:37 | |
| Şu program belki işinizi görür hocam. Açıklamalar programı kurunca beni oku dosyasında var. Başlangıca koyabilirsiniz. Kolay gelsin.
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
Windows a kilit.rar |
| Dosya Boyutu: |
461.51 KB |
| İndirilme: |
37 defa |
| |
|
|
 |
kodavcısı
Onursal Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 3:12 | |
| | valla bende merak ettim bir program varsa bana da verin arkadaşlar
| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:30 | |
|
 |
 |
 |
 |
Bırakın çocuklar bari tenefüslerde rahat kullansınlar. Derslerde zaten göz açtırmıyoruz.
Tenefüste bilgisayarı kullanmasının ne gibi bir zararı varki ? Benim lab tenefüslerde sürekli açık. |
hocam ben bunları kendi labratuarıma değil deiğre sınıflara kurmak için istedim. ayrıca tenefüslerde kullanım ile ilgili sana katılmıyorum. bizde her sınıfta internet var. Öğrenciyi yanlız bırakır gidersen olur olmaz heryere girmeye çalışır ve biliyosundurki çocukların MSN hastalığı var. bu benim başıma daha önceden iş açtı birdaha olmasını istemem.
Sounway hocam teşekkür ederim |
Olur olmaz sitelere girmeleri mümkün değil zaten MEB Filtresi bu konuda bayağı bi iyi. MSN olayını da istersen engelleyebilirsin. O internet öğrencilerin kullanması için okullarda. Bence kilitlemeyin hocam
| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:33 | |
|
 |
 |
 |
 |
Sounway hocam teşekkür ederim |
Olur olmaz sitelere girmeleri mümkün değil. MEB Filtresi bu konuda bayağı bi iyi. MSN olayını da engelleyebilirsin modemden portunu kapatabilirsin. İnternet cocukların kullanması için geldi okullara bence kilitlemeyin hocam.
En kötü ihtimalle oyun oynarlar onu da tenefüslerde yapsınlar.
| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| windows açılışına kilit koyan program arıyorum arkadaşlar 17 Mar 2008, 10:34 | |
| Pardon arkadaşlar mesaj gitmedi diye uyarı geldi o yüzden yeniden yazdım meğerse gitmiş.
| |
|
|
 |
|
|