Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    09 May 2007, 11:13Alıntıyla Cevap Gönder

Win98 de flaşbellekleri tanıtmak büyük bir sorun, her marka genelde kendine özel sürücüler istiyor.

Ama bu programcık sayesinde her marka flaş belleklerinizi win98 de kullanabilirsiniz.

Size adresi veriyorum isteyen buradan indirebilir.

programın internette :

http://www.technical-assistance.co.uk/kb/usbmsd98.php adresinde bulabilirsiniz .

ayrıca ek olarak da gönderdim.

Burdaki win 98 SE ler için, eğer siteyi ziyaret ederseniz İlk çıkan Windows 98 ler içinde sürücü var.

nusb31e.rar
 Açıklama:
Windows 98 için usb-flaş bellek sürücü

İndir
 Dosya Adı:  nusb31e.rar
 Dosya Boyutu:  709.7 KB
 İndirilme:  930 defa

En son hasan tarafından 03 Ekm 2008, 21:04 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
munsal
Aktif Üye
Aktif Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    09 May 2007, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

bizi büyük bir dertten kurtaracaksın.... sağol
ezilenboteci
Aktif Üye
Aktif Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    09 May 2007, 18:11Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sen daha önceden nerdeydin yaaaa cok aradım uymamıstı hiç biri çok sagol
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    09 May 2007, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

bir ay önce buldum, o nasip.

Elimde halis-Orjinalin kıralı- Sony-S21 model bir m p 3 çalar var ve resmen böyle bir sony modeli olmadığı için sürücüsünü bulamıyor ve win98 de sürünüyordum.

en güzel tarafı internet olmayan bilgisayara bile disketle taşınabilecek kadar küçük olması.

Arayan mevlasını... demişler.

En son hasan tarafından 13 May 2007, 21:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
kardassedat
Yeni Üye
Yeni Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    10 May 2007, 0:41Alıntıyla Cevap Gönder

sağolasın ellerine sağlık daha denemedim inşallah olur.
sorsana
Site Gezgini
Site Gezgini

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    10 May 2007, 0:50Alıntıyla Cevap Gönder

Ne kadar teşekkür etsem azdır.Güzel ve faydalı bir paylaşım..
falsac
Site Gezgini
Site Gezgini

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    20 May 2007, 14:09Alıntıyla Cevap Gönder

10 senelik Faz 1 laboratuar için ilaç gibi geldi boş zamanımda hepsine yükleyeceğim.Sırf usb için Me yüklemeyi düşünüyodum
Paylaşım için teşekkürler
cogullu
Moderatör
Moderatör

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    25 May 2007, 0:52Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim güzel paylaşım
hunar
Yeni Üye
Yeni Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    25 May 2007, 7:51Alıntıyla Cevap Gönder

hocam paylaşım için teşekkürler ama programı pc ye yükledim , hiç bir sonuç olmadı. yine tanımıyor.
falsac
Site Gezgini
Site Gezgini

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    31 May 2007, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

bios unu kontrol et bence "usb enabled " yap
Seçkin Üye
Seçkin Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    31 May 2007, 13:38Alıntıyla Cevap Gönder

GÜZEL PAYLAŞIM ELLERİNİZE SAĞLIK...
munsal
Aktif Üye
Aktif Üye

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)    31 May 2007, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

Valla arkadaşlar bende hiç bir sonuç olmadı. Bios enable. ve şu ahtayı veriyor. "native usb disk driver for windows98 se and 3.1" bende yüklü olana 98 vlere uyumlu değil herhalde.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

windows 98 için usb-flaş bellek sürücü (Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers)

page generation = 12.24824 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması