Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
YazarMesaj
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    25 Şub 2007, 17:26Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bilgisayarınızda Xp yüklü ve kullanıcı hesaplarındaki şifreleri unuttunuz ve administrator şifresinide bilmiyorsanız yapacağınız aşağıdaki dosyayı indirip, nero ile image yazdırdıktan sonra açılıştan yazdırdığınız cd'yi boot etmeniz, boot ettikten sonra istediğiniz kullanıcı şifresini değiştirebiliyorsunuz. Çok güzel ben denedim çalıştırdım buradaki bilgisayar öğretmen arkadaşların ve diğer öğretmen arkadaşların işine yaracağını düşündüğüm için ekliyorum kolay gelsin.

İndirmek İçin Tıkla.
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    09 Mar 2007, 14:48Alıntıyla Cevap Gönder

galiba herkes administrator şifresinin nasıl kırılacağını biliyor.
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    09 Mar 2007, 14:59Alıntıyla Cevap Gönder

Peki çok uğraştırıyormu eğer uğraştırıyorsa format atsak daha iyi değil mi Smile
ghost
Site Admin

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    09 Mar 2007, 15:03Alıntıyla Cevap Gönder

Alper hocam nadiren geren birşey olduğu için pek ilgi çekmemiş sanırım.

Ama gün gelir işimize yarayabilir, bilgi için teşekkürler.
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    09 Mar 2007, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

ben bunu yüklemekle zaten çok ilgi çekmeyeceğini düşünüyordum ama sizin gibi arkadaşların işine yarar böyle bootli bir tane cd yaparsanız eğer adam administrator şifresi felan da koyduysa sorun çıkar. arşivlerinizde bulunsun abi ne olur ne olmaz formata felan gerek yok. 5 dakika sürüyor ortağım kurulup çalıştırılabilir hale gelmesi.
smu
Yeni Üye
Yeni Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    20 Mar 2007, 22:53Alıntıyla Cevap Gönder

hocam emeğine sağlık... Çok teşekkürler...Çok işime yarayacak. Çok soran oluyordu... İlginç prglarını bekilyoruz..
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    20 Mar 2007, 23:17Alıntıyla Cevap Gönder

birşey değil
ghost
Site Admin

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    21 Mar 2007, 10:13Alıntıyla Cevap Gönder

doğru söylüyosun alper, sonuçta mesleğimiz, kendi bilgisayarımız veya kendi okulumuzda olmasa bile , hep biryerlerde bu tür sorunlarla karşı karşıya geliyoruz.Elimizde bu sorunun çözümünün bulunması bize artı kazandıracaktır..
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    21 Mar 2007, 12:42Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bence artık bununla uğraşmak da iyi değil, şimdi vista çıktı, dün vista kurdum tam 3 saat onun kurulumuyla programların kurulumuyla felan uğraştım fakat bir türlü **** felan vardı, aktivasyonunu yapamadım. aslında birazcıkta vistaya yönelik çalışsak iyi olacak yeni birkonu açsakda onun üstünde konuşsak iyi olur. hocam
hasra60
Site Gezgini
Site Gezgini

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    22 Mar 2007, 15:45Alıntıyla Cevap Gönder

alper kardeş Vistayı kullanmamak için yeteri kadar sebebimiz var elimizde. şöyle sayayım ben :
Ciddi bir donanım ihtiyacı. Bahsedilen 2Gb ram ve tercihen kendine ait 256Mb hafızalı grafik hızlandırıcılı ekran kartı.

Herşey bir yana, bu piyasadaki birçok laptopın direkt olarak çöpe gitmesi demek. 2Gb ram takmanıza izin veren laptopların sayısı son bir yılda artmış olsa da, kendine dedike 256Mb ram, $1000 civarında (ülkemizde satılan laptopların büyük çoğunluğu) kolaylıkla bulunabilecek bir şey değil.

2) Çok fazla Vista sürümü.

MS'nin daha önce Milenium serisi ile denediği, son olarak da Avrupa'ya özel çıkarttığı (XP versionları arasında saymadığı) Windows Starter Edition ile tekrar ısıtarak ortaya sunduğu model Vista'da da geçerli. Bu versionların ne gibi kısıtlamaları olduğunu sanırım daha sonra göreceğiz. 3) $300'lık etkiket.

Adamların malı istedikleri fiyatı koyabilirler denilebilir/denilmeli belki de.

4) Yeni lisanslama teknolojisi.

Yeni volume-lisanslama teknolojisi kurulum sayısına veya sistemleri aktive etmek için dedike anahtar-yönetimi sunucularına ihtiyaç duymakta.

5) Yaklaşık 10Gb harddisk alanı.

Harddisk fiyatlarının GB'ı $1'ın altına düştüğü bu günlerde, birçokları için bu bir sorun teşkil etmese de şöyle bakmak lazım. Artık bir kez kurup, sonra yedek imajını DVD'e kaydedebileceğiniz bir işletim sisteminiz olmayacak.

6) Uzun kurulum süresi.

Yoruma açık.

7) SMB protokolünün değişmesi.

Bu gerçekten tatsız bence, birçok kurumun daha verimli bulduklarından dolayı dosya sunucularını Linux üzerinde SAMBA ile tutmaları oldukça bilinen bir uygulama, hal böyleyken bu tür bir değişikliğe gitmenin sebebi biraz daha belli oluyor sanırım.

Cool Vista'nın kullanımındaki ciddi farklılıklar.

Arayüzün XP'den çok farklı olması sebebiyle, halihazırdaki birçok Linux dağıtımının grafik arayüzlerinin kullanıcılara geçiş aşamasında Vista'ya geçmekten çok daha fazla kolaylık sağlayabileceği söyleniyor. Kullanmadım bilmiyorum. Fakat Ubuntu ile birlikte Linux'un bu alanda gerçekten birçok şeyi, annane-uyumlu hale getirdiği de bir gerçek.

9) WordPad artık .doc dosyalarını açamayacak.

BEn DERİM ki PARDUS Kullanalım Açık kod Yeni SÜRÜMÜ beleş ve güzel saygılar
SERDAR...
coolemre
Aktif Üye
Aktif Üye

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    22 Mar 2007, 17:40Alıntıyla Cevap Gönder

Ben pardusu kullandım.Hiç önermem.Çünkü hiç bir özelliği yok ve de xp nin kopyasını yapmaya çalışmışlar ama yapamamışlar.Taklitten başka bişey değil.Kendi oyunlarını bile iyi bir bilgisayarda bile kasıyor.Saatin olduğu sağ alt köşede bir simge var onu tıklayınca inanın aynen şöyle yazıyo 'BİLGİSAYARINIZ FİŞE TAKILI'.Ve de en ama en önemlisi .exe uzantılı hiçbirşey çalıştırmıyor.(çünkü çok denedim en sonunda kafayı sıyırcaktım) ve de Microsoft'un piyasaya sürdüğü hiçbir yazılımı da destelemiyor.Yükleyecek arkadaşlara duyurulur.
hasra60
Site Gezgini
Site Gezgini

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator    23 Mar 2007, 9:07Alıntıyla Cevap Gönder

mikrodoftun yazılımlarını elbetteki desteklemez ama benim demek istedğim PARDUS ile Windows un Tekelinden kurtulmaya çalışalım... Rekabet olsun bize yarasın... Saygılar
SERDAR...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Win Xp (tüm kullanıcılar için şifre kırıcı) Administrator

page generation = 0.40018 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması