|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
h_akbay
Yeni Üye

| WEP anahtarı 04 Şub 2008, 18:32 | |
| arkadaşlar bugün xp professional kurdum, kablosuz ağı görüyor ancak WEP anahtarı istiyor. Şifreleri denedim ama kabul etmiyor, bu sorunu nasıl giderebilirim?? lütfen yardım edin  | | |
|  | gecenemi
Yeni Üye

|
| WEP anahtarı 26 Mar 2008, 23:40 | |
| | slm arkadas modem sana aıtse modemı kurarken 26 haneden olusan bır sıfre yaratır o sıfreyı gırmen gerekıyor eger senın modem senın degılse sahıbını bulup sorman gerekıyor kolay gelsin | | |
|  | aakcakaza
Süper Üye

| WEP anahtarı 26 Mar 2008, 23:58 | |
| hocam modemi resetle bunun icin arkasinda ufak bir delik vardır toplu igne gibi birseyle oraya 10 saniye kadar bas,(modemin tum ısıkları yanıp sondugunde resetlenmistir) modemin fabrika ayarlarina donecektir. sonra herseyini sıfırdan girebilirsin. kolay gelsin...
ya da modemin ara yuzunden(modemin kullanici adi ve sifresini yazarak) wireless sifresini degistirmeyi veya iptal etmeyi dene ama eski sifreyi bilmeden iptal ettiriyor mu bilemiyorum...
modemin kitapcigi varsa bakmanida tavsiye ederim... | | |
|  | edim07
Aktif Üye

| WEP anahtarı 27 Mar 2008, 0:19 | |
| | 192.168.2.1 airts modem ayarlarını bi kurcala hocam tabi modemin farklıysa adres farklı oluyo ,açılan siteden kablosuz kısmından kablosuz bağlantı ayarlarını kontrol et hocam bunu yaparkende kablolu bağlantı yapman lazım bisüre.güvenlik seviyesini şifreleri konrol edersin hocam.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.20724 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|