Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

WEP anahtarı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
h_akbay
Yeni Üye
Yeni Üye

WEP anahtarı    04 Şub 2008, 18:32Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bugün xp professional kurdum, kablosuz ağı görüyor ancak WEP anahtarı istiyor. Şifreleri denedim ama kabul etmiyor, bu sorunu nasıl giderebilirim?? lütfen yardım edin Sad
gecenemi
Yeni Üye
Yeni Üye

WEP anahtarı    26 Mar 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkadas modem sana aıtse modemı kurarken 26 haneden olusan bır sıfre yaratır o sıfreyı gırmen gerekıyor eger senın modem senın degılse sahıbını bulup sorman gerekıyor kolay gelsin
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

WEP anahtarı    26 Mar 2008, 23:58Alıntıyla Cevap Gönder

hocam modemi resetle bunun icin arkasinda ufak bir delik vardır toplu igne gibi birseyle oraya 10 saniye kadar bas,(modemin tum ısıkları yanıp sondugunde resetlenmistir) modemin fabrika ayarlarina donecektir. sonra herseyini sıfırdan girebilirsin. kolay gelsin...

ya da modemin ara yuzunden(modemin kullanici adi ve sifresini yazarak) wireless sifresini degistirmeyi veya iptal etmeyi dene ama eski sifreyi bilmeden iptal ettiriyor mu bilemiyorum...

modemin kitapcigi varsa bakmanida tavsiye ederim...
edim07
Aktif Üye
Aktif Üye

WEP anahtarı    27 Mar 2008, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

192.168.2.1 airts modem ayarlarını bi kurcala hocam tabi modemin farklıysa adres farklı oluyo ,açılan siteden kablosuz kısmından kablosuz bağlantı ayarlarını kontrol et hocam bunu yaparkende kablolu bağlantı yapman lazım bisüre.güvenlik seviyesini şifreleri konrol edersin hocam..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

WEP anahtarı

page generation = 0.20724 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması