|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
emin.umut

|
| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 10 Ekm 2007, 1:56 | |
| | evet hocam video ve ses eklemek çok basit, güzel tarafı programın türkçe yaması da var... | |
|
|
 |
emin.umut

| |
|
|
 |
aitor
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 11 Ekm 2007, 22:43 | |
| | EYVALLAHH | |
|
|
 |
ozgul32
Site Gezgini

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 11 Ekm 2007, 22:45 | |
| | ... | |
|
|
 |
hakoteknik
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 11 Ksm 2007, 10:54 | |
| | teşekkürler hocam ama öğrenciler bu kadar yetenekli değil artı bilgisayarlar çok eski ben frontpage anlatıyorum. | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 11 Ksm 2007, 11:23 | |
| Çok teşekkürler şimdi en zor iş git bunu öğrenci bilgisayarlarına kur  | |
|
|
 |
processor
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 04 Arl 2007, 1:21 | |
|
 |
 |
hocam ben takipteyim, deneyimlerinizi bu başlığa yazın. İsmim gerçek değil tabiki. Ne zaman lazımsa o zaman açıklayacağım... |
hocam uzun süredir bu başlığa yazamadım. uygulamadan vazgeçmiş değilim ama yoğunluktan unuttum. şu an çocuklar web sitelerinin ana syfalarını hazırlama aşamasındalar ve şu ana kadar frontpage temel adımlar ve audacity de ses kaydetmeyi ve bunu frontpage eklemeyi öğrenciler, yani umarım yapanlar var ama:) bu arada bazı flash lar buldular netten, o flash ları frontpage te nasıl ekleyeceklerini de göstericem. buraya yazdım mı hatırlamıyorum ama dönem sonunda her 3 kişi bir site teslim edecek bana, bakalım, en azından amacımız o ve o yolda ilerliyoruz. dediğiniz gibi zor oluyor hocam; ama formtör olmamın faydasını gördüm. çocuklara ders araalrında da destek oluyorum. Bir de forum kullanıyoruz, hem yüz yüze hem forum dan desteklemeye çalışıyorum onları. işte böyle hocam. Ama durumu biraz kötü olan gruplardan ne çıkacak ben de merak ediyorum doğrusu. ama ben desteğin yanında bol bol gaz veriyorum ki motive olsunlar...İşte böyle hocam... | |
|
|
 |
faolin
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 04 Arl 2007, 9:17 | |
| | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 04 Arl 2007, 11:56 | |
| Hocam, ben takipteyim dediğim gibi. Mesela şimdi anlat okulunu diye bir yarışma duyurusu yapıldı. Ben de senin gibi 5 öğrencimi bu yarışmaya hazırlayacağım. Ama programların lisanslı olmasını istedikleri için ms pubisher göstereceğim. Hepsine birer öğrenci dosyası hazırladım. Onlara görsel öğretim materyalleri de hazırlayıp bu şekilde öğretimi destekleyeceğim. Hafta içi öğle araları ve 3 den sonra düşünüyorum. Eşim ise 2 haftadır çalışma yapıyor 4 öğrencisi ile. Onlar dreamweaver-fireworks ikilisini kullanıyorlar. Ayrıca fotoğraflar çekmeye başladılar.
Forum fikri mükemmel. Ben forum yerine doğruda ders notlarının captivate ile ekran görüntülerinin alınmış halini cd ile dağıtacağım ya da derslerde hazırlayıp hemen ellerine vereceğim.
Bakalım neler olacak. Sayın hocam, sizi tebrik ediyorum, öğrencite verdiğimiz emekler emin olun boşa gitmeyecetir. Eğitim sonuçları yıllar sonra alınan bir iştir biliyoruz.
İyi çalışmalar, işlerinizede kolaylıklar. | |
|
|
 |
processor
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 04 Arl 2007, 16:41 | |
| | teşekkür ederim hocam, ama bu yarışma konusunda yaralıyım. ben tutanak tutarak günlük plan hazırlamayı göze alarak (ki burada her ay müfettiş geliyor) yıllıkta konuların yerini değiştirdim 7lerde. biraz da bu yarışmaya katılmak için; çünkü küçük bir yerdeyiz çocuklarımı yeni yetiştiriyorum. şimdi bu saatte web sitesi konsuunu değiştiriyorlar. biz konu anlatımı yapmaya başladık ve ben bir yarışma için bundan vazgeçmeyeceğim varsın bir yarışmaya daha katılmayalım. ama 7leirm seneye hazır olacaklar inş, ne diyolarsa web sitesi konusunu hazır olacağız. ama seneye işte... 8lerime gelince seviye biraz düşük olduğu için onlarla zaten düşünemiyorum... olsun ben kendim ödül vermeyi düşünüyorum, ayrıca da yayımlamayı yaptıkları siteleri. Reklam olmayacak ilçede, yine takdiri teşekkürü başkaları kapacak yapmadıkları projelerle ama sorun değil, alıştık biz... | |
|
|
 |
processor
Seçkin Üye

| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 04 Arl 2007, 16:42 | |
| | bu arada inş sizin ya da eşinizin iyi haberlerini alırız ya da bu işe gerçekten emek verenlerin...Kolay gelsin hocam... | |
|
|
 |
gamzerkan
Site Gezgini

|
| Web sitesi öğretiminde farklı uygulamalar... 04 Arl 2007, 17:57 | |
| | Ben hiç anlamıyorum bu olayı bu müfredat bu sene geldi ve bu öğrenciler daha bu sene konuları görüyorlar. Basamak dediğimiz şey öğrencilerin seviyesine göre değil mi? nasıl oluyor da 8. sınıfa 8. basamağı , 7. sınıfa 7. basamağı işliyorsunuz. kolejde iseniz bilemicem ama konular bağlantılı diğer basamakları işlemeden nasıl geçtiniz diğer basamaklara merak ettim sadece...Web tasarım işliyormuşsunuz diye okudum da konuşmalarınızdan ondan dedim ... | |
|
|
 |
|
|