Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Hazır Kod-Script Paylaşımı

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    24 Hzr 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

[b]Selam Arkadaşlar.
Okul web sitemizde wmv dosyalarını yayınlayabiliyorum. Fakat ne yazıkki bu video dosyaları her bilgisayarda açmıyor. Benim sorunum şu; web sitemizin hostuna attığım flash swf video dosyalarını web sitemde nasıl oynatabilirim. Wmv leri swf ye çevirdim ama nasıl yayınlayacağım.Bir çok okul sitesinde windows media player yerine flash player kullanılmakta. ve dolayısıyla flas dosyaları her bilgisayarda kolayca açılıyor..Bana tam da lazım olan bu, yani sitemde flash player ile videolarımı yayınlama. Elinizde bununla ilgili kodlarınız mevcut mu? Bana ayrıntılı bir şekilde yazarsanız minetar kalacağım.

Yürekten teşekkürerl. Yardımlarınızı bekliyorum...

En son hirmak35 tarafından 30 Hzr 2008, 21:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    24 Hzr 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

her bilgisayarda açılmamasının sebebi CODEC. Senin yapman gereken WMV dosyasını Macromedi flash dosyasının içine gömüp SWF çıktısını sitede kullanmak
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    25 Hzr 2008, 17:02Alıntıyla Cevap Gönder

ayhangunes arkadaş teşekkürler.
Ben artık sitemde flash player kulanmak istiorum. Ne yapmam lazım. Avi LERİ SWF ye çevirip hosta attıktan sonra web sayfalarımda hangi kodları kullanmalıyım. Bende sadece windows media player için kodlar var. Ama bundan kurtulu flash playera dönmek isitiyorum..
Sevgiler...
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    25 Hzr 2008, 18:57Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yardım eden yok mu...
Ya da bilen...
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    29 Hzr 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

Andığım kadarıylakonu hakkında bilgisi olan yok...
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    29 Hzr 2008, 13:30Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam wmv leri swf ye çevirem transformers programları ile bu işi kolayca yapabilirsin.
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    30 Hzr 2008, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

forsahalil yazmış:
Hocam wmv leri swf ye çevirem transformers programları ile bu işi kolayca yapabilirsin.
forsahalil
Arkadaş sen iletimi okumadan cevap yazıyorsun galiba ...Arkadaşım ben convertten bahsetmiyorum...Zaten Swf ye çevirdim avi leri. Sorun şu ki nasıl yayınlarımben web sitemde...Kod anlayışı nasıl olacak. Yok mu bilen ya...
Avi ve Windows Media player i öğrenmek istyenlere açıklayabilirim...Ama bana yardım eden yok burda....
fırat23
Yeni Üye
Yeni Üye

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    30 Hzr 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam swf olarak komple videoyu flasa gömdüysen stop mute gibi fonksiyonları kullanmadan direk oynata bilirsin bunuda swf çıktısını fronpagede html dosyanı aç swf dosyasına sağ click kopyala de sonra html dosyana fronpage ile açtıktan sonra yapıştır de olur
ikinci yöntem youtube gibi olanı en az flash 8 sürümünü indir flash 8 ve yukarısı yüklü iken flashda boş bir tasarı aç sonra sonra file menüsünden importu seç sonra videoyu tıkla sonra video dosyasının yerini flasha göster nexti tıkla karşına çıkan seçeneklerden ikincisini tıkla strem from flash video.... olanını seç next tıkla sonra tekrar next sonra skin seç nexti tıkla en son olarak ctrl + enter yap yada swf dosyanı biyere çıkar burda önemli olan swf dosyasının yanında bir adet daha swf ve bir adette flv dosyasının daha flasın çıkarması bu üç dosyayı yanyana olursa flash videon çalışır ama sen html dosyana ismini verdiğin swf yi kopyala yapıştır yapacaksın fakat sunucuya üç dosyayıyıda göndereceksin tabi sunucununda flv uzantı desteği olması gerekiyor meb in bütün sunucuları destekler
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    30 Hzr 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

dreamweaver dan yapabilirsin
sayfana bir tane flash elementi ekle
oradan yolunu göster
swf uzantılı doosyanıda kök klasörde gösterdiğin yere at
böle olması lazım
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    30 Hzr 2008, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

asaita fırat23 ve fırat23 arkadaşlara teşekkürler...Yardım çabalarınızdan dolayı...Sağolun...
firzan
Aktif Üye
Aktif Üye

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    01 Tem 2008, 0:08Alıntıyla Cevap Gönder

bir sayfada göster eğer olmazsa yaz sana bir örnek gönderelim ama arkadasların dediği gibi yap
yalancibahar
Yeni Üye
Yeni Üye

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK    24 Eyl 2008, 13:22Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeşim Galiba Aradığın Böyle Birşey..
Özellikle Swf Ve Diğer Tüm Videoları Tam Ekran Gibi,Geri Sarma,Duraklatma Gibi Özellikler Arıyorsun.Bu Tür İhtiyaçlar İçin Çok Güzel Bir Sctript Hazırladım.
Sizinle Paylaşmak İstiedim.
Umarım Aradığın Budur ve Beğenirsin.

Buradan İndir
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Hazır Kod-Script Paylaşımı

WEB SİTEMDE SWF DOSYALARINI OYNATMAK

page generation = 0.14623 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması