Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kursathoca
Aktif Üye
Aktif Üye

Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?    04 Arl 2007, 15:18Alıntıyla Cevap Gönder

WEB Kameradan aldığım görüntüleri internet üzerinden canlı yayın izletmek istiyorum bu işi yapabilecek bir program yada yöntem varmı yardım ederseniz sevinirim

site yönetimine not= yazdığım yazı ile bu konunun alakası yok ise lütfen nereye yazmam gerektiğini söyleyiniz.
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?    04 Arl 2007, 15:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ip camera
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?    04 Arl 2007, 15:28Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ip camera diye bişey var. bir kere kurduktan sonra netten istediğin yerden izleyebiliyorsun...
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Re: Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?    04 Arl 2007, 15:32Alıntıyla Cevap Gönder

kursathoca yazmış:

site yönetimine not= yazdığım yazı ile bu konunun alakası yok ise lütfen nereye yazmam gerektiğini söyleyiniz.

hocam başlığınız uygun degildi ben düzelttim.

..:: LÜTFEN YARDIM EDİN::..

böyle bir başlık yerine benim düzelttigim şimdiki hali gibi ( Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?) bir başlık kullanırsak daha düzenli olur diye üdşünüyoruz. anlatmak istedigim de buydu.
Herkes Lütfen yardım edin diye baslık actıgında forumun halini siz düşünün artık...

Ayrıca konuyu açmadan önce site içi aramdan web cam ile canlı yayın şeklinde bir arama yapsaydınız eminim

http://www.bilgisayarbilisim.net/netten_canli_yayin_yapin-t2131.html

bu linki bulacaktınız.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Web Kamera İle İnternetten Canlı Yayın ?

page generation = 1.03367 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması