haklısınız hocam, ben mebin sayfasından kaynaklanabilri dedim ama ondan da değilmiş, mebin sayfasını kullanan diğer hocalarım böyle bir sorun yaşamadılar, sayfada bir kod engelliyor olabilir ama ne?
Görünmüyor dediğiniz nedir? Verdiğiniz dosya içerisindeki haberler.htm içerisinde MEB Haber Bandı ile ilgili bir kod yok. Bahsettiğiniz manşet haber scripti ise ve resimlerin görüntülenmemesi ise sayfa kodu içerisinde resim adresleri F:\maviruya\haber\resimler\haber\h1n1.jpg şeklinde verilmiş bunun resimler/haber/h1n1.jpg olarak verilmesi gerekiyordu. Eğer yüklemeyi yaptığınız site adresini yazarsanız, kontrol edebiliriz.
Kayıt: 16 Eki 2007, 10:09 Mesajlar: 164 Konum: Sivas ve ilçeleri
yakuphan yazdı:
Görünmüyor dediğiniz nedir? Verdiğiniz dosya içerisindeki haberler.htm içerisinde MEB Haber Bandı ile ilgili bir kod yok. Bahsettiğiniz manşet haber scripti ise ve resimlerin görüntülenmemesi ise sayfa kodu içerisinde resim adresleri F:\maviruya\haber\resimler\haber\h1n1.jpg şeklinde verilmiş bunun resimler/haber/h1n1.jpg olarak verilmesi gerekiyordu. Eğer yüklemeyi yaptığınız site adresini yazarsanız, kontrol edebiliriz.
hocam source dosyasındakı kaynagı sıkıstırp gondermiştim buraya. meb e atarken dediğiniz duzenlemeleri yapmıstım ama bazı yerleri duzeltmemişim. su an acılıyo sorun yok . tesekkurler..
berra_u yazdı:
yakuphan yazdı:
hocam source dosyasındakı kaynagı sıkıstırp gondermiştim buraya. meb e atarken dediğiniz duzenlemeleri yapmıstım ama bazı yerleri duzeltmemişim. su an acılıyo sorun yok . tesekkurler..
Hocam haber bandını sitede göremedim.Stenin neresine eklemiştiniz.Büyük olasalıkla dosyanın yolu farklı hocam . dosyayı site dizinin içine alıp tekrar düzenleyip atarsanız sorun kalmaz
Kayıt: 16 Eki 2007, 10:09 Mesajlar: 164 Konum: Sivas ve ilçeleri
tecnoteacher yazdı:
berra_u yazdı:
yakuphan yazdı:
Hocam haber bandını sitede göremedim.Stenin neresine eklemiştiniz.Büyük olasalıkla dosyanın yolu farklı hocam . dosyayı site dizinin içine alıp tekrar düzenleyip atarsanız sorun kalmaz
hocam haber bandı diye yanlış ifadelendirdim... su an sıkıntı yok. dediğiniz gibi site içinde acıp duzenleyınce problem cozuldu http://kangalataturk.meb.k12.tr
_________________ İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su:
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu. NFK
Bu forumu gezen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.