Re: Alın size hazır site şablonu...Güle oynaya düzeltin..
11 Mar 2010, 11:05
Aktif Üye
herşeye rağmen teşkkür ederiz hocam emek verip paylaşmışsınız siz yapmasanız dahi paylaşmak burada aslolan bence. Biz öğretmenler çok severiz açık aramayı kafanıza takmayın...
_________________ İnşallah herşey bir gün çok daha güzel olacak.
11 Mar 2010, 16:52
Site Gezgini
Kayıt: 03 Kas 2009, 17:57 Mesajlar: 42 Konum: Elazığ - Merkez
Bu başlığı niçin attığımı şu açıklamalardan sonra daha iyi anlayacağınızı umuyorum: 1. Geçen yıl bu zamanlarda bana okulun web sitesini sen hazırlayacaksın denseydi , güler geçerdim bu teklifi yapana.. Fakat sonrasında bir arkadaşın da tavsiyesiyle Hizmet içi eğitim de web tasarım 1. kademe kursuna katıldım. Ne öğrendiysem de ( tasarımla ilgili ) bu kursta öğrendim. Kursun daha ileri ki aşmalarına da 1. dönemden başvurdum..Nasipse 2. dönemde gideceğiz. YANİ : Ben bilgisayar bölümü mezunu değilim , Ben formatör öğretmen de değilim. Ben kodlamayı da bilmiyorum. Ben KES - Kopyala - Yapıştır alt yapısı ile yola çıkan bir SINIF öğretmeniyim. Haa kendini bu alanda yetiştiren - geliştiren sınıf öğretmenleri yok mudur? İlla ki vardır ve onları da gıpta ile izliyorum. Başlığı atarken de , arz etmeye çalıştığım bilgi ve becerileri göz önünde bulundurarak benim gibi yola yeni çıkanlara bir örnek veya bir teşvik olsun diye böyle bir başlık attım. Yoksa sitenin müdavimlerine ve ustalarına caka satmak gibi bir amaçla atılmadı o başlık. Yok mu bir tşk lafına bu kadar isyan edileceğini bilseydim , hiç yazmazdım.. Ama yaşananlar ve yazılanlar bizim milletin nasıl bir haleti ruhiyeye sahip olduğunu da ortaya çıkardı.. Parayla verilmeyen , her zaman rahatlıkla söyleyebileceğimiz bir ifade bu denli acımasızca eleştirilmemeliydi.. Bu şablonu 1054 defa indirenlere , her ne şekilde olursa olsun düşüncesini ifade edenlere hem tşk ediyor hem de Allah'ın Selamı üzerinize olsun diyorum.. Bana yol gösterenlere , eksikliklerimi ifade edenlere , neyi nasıl düzelteceğimi belirtenlere binlerce selam olsun.... Allah'a emanet olun...
11 Mar 2010, 16:59
Aktif Üye
sağolasın hocam ellerine sağlıkk
_________________ Çaresizlik öğrenilmiştir. Başarılı olmak da öğrenilebilir. Her şey seninle başlar! Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın. Hayatta ya tozu dumana katarsın, Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.