Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:00Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar dün pc ye bi program yükledim mavi ekran die bi sorun çıktı önceden de boyle olmustu format atmak zorunda kalmıştım bunu nasıl çözerim lütfen yardım Sad Sad Sad Rolling Eyes
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bilgisayar hic mi acilmiyor, ayrica ne hatasi veriyor acaba?
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

gecen sefer olduğunda kapattım pc yi bi daha açtığımda format diskini takın dedi o yüzden pc yi kapatamıyorum Crying or Very sad
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:07Alıntıyla Cevap Gönder

hocam biraz ayrintili bilgi verseniziyi olur? isletim sistemi ne? xp mi vista mi?
bilgisayara ne kurdunuz? telas etmeyin hallolur!
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

hocampc vista bi tane video converter kurdum ondan sonre oldu Shocked
hasari
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

video converter ilgisi yoktur. Güvenli modda başlatarak ekran kartı sürücüsünü tekrar yüklemeyi deneyin.
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 12:45Alıntıyla Cevap Gönder

vista hakkinda bilgim yok ama xp icin hasari hocamin dedigi sey mantikli hocam, guvenli modda baslatmak icinse bios bilgileri acilista f8 tusuna basmaniz gerekiyor
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

saolun hocam biraz önce netten bi program buldum pcyi onardım artık çok mutluyum Very Happy Very Happy Very Happy Rolling Eyes
hasari
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

Çözümü tam olarak nasıl yaptınız paylaşırsanız bizlerin ve diğerlerininde başına geldiğinde aynı yöntemi kullanırız.
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 20:10Alıntıyla Cevap Gönder

netten pc checkup 3 diye bir program indirdim orda bilgisayarı fixle dedim sonrada hataları düzeltti hem de kısa sürdü işte dosyanın linki
http://rapidshare.com/files/115137671/RAM_HIZLANDIRICI.rar.html
kusura bakmayın dosya büyük olduğundan rapiddan veriyorum Rolling Eyes
hasari
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 20:28Alıntıyla Cevap Gönder

@@mr82@@ yazmış:
netten pc checkup 3 diye bir program indirdim orda bilgisayarı fixle dedim sonrada hataları düzeltti hem de kısa sürdü işte dosyanın linki
http://rapidshare.com/files/115137671/RAM_HIZLANDIRICI.rar.html
kusura bakmayın dosya büyük olduğundan rapiddan veriyorum Rolling Eyes

Teşekkürler hocam fakat burda RAM hızlandırıcı yazıyor. İndirip denerim şimdi.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)    15 May 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bu tarz programlar genelde sisteme fayda yerine zarar verir kullanırken dikkatli olun. PCnette okumuştum bu tarz programları teste almışlardı sonuç hiçbir işe yaramadıkları çıkmıştı. Geneede probleminizi çözmenize sevindim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

vista ya da xp de bluescreen (mavi ekran lütfen yardım)

page generation = 1.85023 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması