Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
datcali
Site Gezgini
Site Gezgini

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    27 Şub 2008, 13:05Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bt sınıfındaki vestel bilgisayarda ethernet kartı aygıt yöneticisinde hatasız gösteriyor fakat ne ağa bağlanabiliyorum ne de nete lütfen yardım edin.......
cagdass94
Yeni Üye
Yeni Üye

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    27 Şub 2008, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

ip numaralarını otomatik aldıysan sınırlı bağlantı gösterir.
nemesis
Aktif Üye
Aktif Üye

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    27 Şub 2008, 13:23Alıntıyla Cevap Gönder

hocam tüm bilgisayarlara tek tek ip numarası vermen gerekiyor
cagdass94
Yeni Üye
Yeni Üye

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    27 Şub 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

ip numarası otomatik alındığında sınırlı bağlantı veriyor.
taylansel80
Aktif Üye
Aktif Üye

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    27 Şub 2008, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

hocam aynı sorunu bende yaşıyordum ne yaparsanız yapın sınırlı bağlantı uyarısı devam ediyordu.bizde 2 bt sınıfı var tüm bilgisayarlar int. girince bu sorunu veriyor bende swıtchlerde sorun olabileceğini düşünüyorum
datcali
Site Gezgini
Site Gezgini

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    27 Şub 2008, 13:40Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler arkadaşlar hemen deniyorum
seyma
Aktif Üye
Aktif Üye

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM    03 Ksm 2008, 11:53Alıntıyla Cevap Gönder

Bizde de üç bilgisayarda aynı sorun var. Kblolarda sorun olmadığı halde, ağ kublosu takılı olduğu halde kablo takılı değul diyo, internete bağlanmıyo..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

VESTEL BİLGİSAYARDA SINIRLI BAĞLANTI SORUNU LÜTFEN YARDIM

page generation = 0.79779 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması