Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 8. Basamak

veritabanı konusunda ne var

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
turkgulcin
Site Gezgini
Site Gezgini

veritabanı konusunda ne var    25 Eyl 2008, 11:14Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar veri tabanı konusunu nasıl işlediniz acaba?
nicivo
Yeni Üye
Yeni Üye

veritabanı konusunda ne var    21 Ekm 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

Smile hocam mrblar ..
Ben veri tabanı konusunu inşallah bu hafta işlicem.Veri tabanı konusu sadece 1 haftalık verilmiş ki ders saati hafta da 1 saat. O yüzden 1 saatlik zaman diliminde ne gösterilebilir ki veritabanı ile ilgili. Ben açıkcası veri tabanı oluştururken hangi programların kullanıldıgını , veri tabanı nerelerde kullanılıyor, ne işe yarıyor , veritabanı oluşturmada neler yapılabiliyor (tablo , sorgulama , rapor vs ) den bahsedip ACCESS programını açarak anlatmayı düşünüyorum. Öğrencilerin bu konuya aşina olması yeterlidir die düşünüyorum bu durumda . ( Sonuçta sadece bunu anlatmak için 1 ders saati verilmiş . ) Ben bu şekilde düşünüyorum.
Smile
ercan85
Yeni Üye
Yeni Üye

veritabanı konusunda ne var    03 Ksm 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

başka dusuncesi olan varmı bende bu hafta anlatacağım 1 ders çok az vermişler öğrenciler ne kadar öğrenebilir ki?
asilgenç
Site Gezgini
Site Gezgini

veritabanı konusunda ne var    08 Ksm 2008, 11:21Alıntıyla Cevap Gönder

nicivo yazmış:
Smile hocam mrblar ..
Ben veri tabanı konusunu inşallah bu hafta işlicem.Veri tabanı konusu sadece 1 haftalık verilmiş ki ders saati hafta da 1 saat. O yüzden 1 saatlik zaman diliminde ne gösterilebilir ki veritabanı ile ilgili. Ben açıkcası veri tabanı oluştururken hangi programların kullanıldıgını , veri tabanı nerelerde kullanılıyor, ne işe yarıyor , veritabanı oluşturmada neler yapılabiliyor (tablo , sorgulama , rapor vs ) den bahsedip ACCESS programını açarak anlatmayı düşünüyorum. Öğrencilerin bu konuya aşina olması yeterlidir die düşünüyorum bu durumda . ( Sonuçta sadece bunu anlatmak için 1 ders saati verilmiş . ) Ben bu şekilde düşünüyorum.
Smile

Aynen ve ben sadece access ten söz ettim raporlama yapıldığı verilerin düzenli kontrol edilebildiğinden söz ettik netice de 1 saat bu kadar
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

veritabanı konusunda ne var    08 Ksm 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

acces çok berbat yaaaa..çocuklara anlatıyorum ama anlayan yok...arama yapma işi çok kötü accessde
adnanbahat
Aktif Üye
Aktif Üye

veritabanı konusunda ne var    08 Ksm 2008, 11:47Alıntıyla Cevap Gönder

ben 8lerde 6. basamaktayım ve acces konusunu direk geçtim 8. basamak konusu web tasarım verdim.
burte35
Site Gezgini
Site Gezgini

veritabanı konusunda ne var    13 Ksm 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar benim öğrencilerim daha 6. snıf seviyesindeler. klavye üzerindeki tuşlardan haberleri dahi yok. ben de bu yıl başladım. ilk tecrücebem. bayağı bir zor oluyor. acaba direkt geçsem mi dityorum. html komutlarını anlatırken bile çocuklar gördüklerini yanlış yazıyorlar tahtadan. sizce text ler hazırlayıp versem mi?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 8. Basamak

veritabanı konusunda ne var

page generation = 0.20778 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)