|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
turkgulcin
Site Gezgini

| veritabanı konusunda ne var 25 Eyl 2008, 11:14 | |
| | arkadaşlar veri tabanı konusunu nasıl işlediniz acaba? | |
|
|
 |
nicivo
Yeni Üye

|
| veritabanı konusunda ne var 21 Ekm 2008, 22:07 | |
| hocam mrblar ..
Ben veri tabanı konusunu inşallah bu hafta işlicem.Veri tabanı konusu sadece 1 haftalık verilmiş ki ders saati hafta da 1 saat. O yüzden 1 saatlik zaman diliminde ne gösterilebilir ki veritabanı ile ilgili. Ben açıkcası veri tabanı oluştururken hangi programların kullanıldıgını , veri tabanı nerelerde kullanılıyor, ne işe yarıyor , veritabanı oluşturmada neler yapılabiliyor (tablo , sorgulama , rapor vs ) den bahsedip ACCESS programını açarak anlatmayı düşünüyorum. Öğrencilerin bu konuya aşina olması yeterlidir die düşünüyorum bu durumda . ( Sonuçta sadece bunu anlatmak için 1 ders saati verilmiş . ) Ben bu şekilde düşünüyorum.
 | |
|
|
 |
ercan85
Yeni Üye

|
| veritabanı konusunda ne var 03 Ksm 2008, 23:57 | |
| | başka dusuncesi olan varmı bende bu hafta anlatacağım 1 ders çok az vermişler öğrenciler ne kadar öğrenebilir ki? | |
|
|
 |
asilgenç
Site Gezgini

|
| veritabanı konusunda ne var 08 Ksm 2008, 11:21 | |
|
 |
 |
hocam mrblar ..
Ben veri tabanı konusunu inşallah bu hafta işlicem.Veri tabanı konusu sadece 1 haftalık verilmiş ki ders saati hafta da 1 saat. O yüzden 1 saatlik zaman diliminde ne gösterilebilir ki veritabanı ile ilgili. Ben açıkcası veri tabanı oluştururken hangi programların kullanıldıgını , veri tabanı nerelerde kullanılıyor, ne işe yarıyor , veritabanı oluşturmada neler yapılabiliyor (tablo , sorgulama , rapor vs ) den bahsedip ACCESS programını açarak anlatmayı düşünüyorum. Öğrencilerin bu konuya aşina olması yeterlidir die düşünüyorum bu durumda . ( Sonuçta sadece bunu anlatmak için 1 ders saati verilmiş . ) Ben bu şekilde düşünüyorum.
 |
Aynen ve ben sadece access ten söz ettim raporlama yapıldığı verilerin düzenli kontrol edilebildiğinden söz ettik netice de 1 saat bu kadar | |
|
|
 |
bilo
Aktif Üye

|
| veritabanı konusunda ne var 08 Ksm 2008, 11:24 | |
| | acces çok berbat yaaaa..çocuklara anlatıyorum ama anlayan yok...arama yapma işi çok kötü accessde | |
|
|
 |
adnanbahat
Aktif Üye

| veritabanı konusunda ne var 08 Ksm 2008, 11:47 | |
| | ben 8lerde 6. basamaktayım ve acces konusunu direk geçtim 8. basamak konusu web tasarım verdim. | |
|
|
 |
burte35
Site Gezgini

|
| veritabanı konusunda ne var 13 Ksm 2008, 23:44 | |
| | ya arkadaşlar benim öğrencilerim daha 6. snıf seviyesindeler. klavye üzerindeki tuşlardan haberleri dahi yok. ben de bu yıl başladım. ilk tecrücebem. bayağı bir zor oluyor. acaba direkt geçsem mi dityorum. html komutlarını anlatırken bile çocuklar gördüklerini yanlış yazıyorlar tahtadan. sizce text ler hazırlayıp versem mi? | |
|
|
 |
|
|