Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    04 May 2008, 19:04Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar nezamandır kullanıyordum. Arkadaşlar benden yardım istediklerinde onlara saatlece anlatmak yerine hemen programı gönderiyorum. Onların bilgisarına müdahale ederek sorunu anında hallediyorum. Kullanmı çok kolay deneyin görün beğenmezseniz buraya tek bir yorum bile yazmayın ama beğenirseniz programla ilgili küçük bir yorumu eksik görmeyin....

uzak bağlantı hiç bu kadar kolay olmadı.
Üstelik te bağlantı kopma sınırı yok sürekli bağlı kalabiliyosunuz..
Kullanımı da gayet basit bağlantı yapacağınız pc deki kullanıcı size bir şifre vericek ve sizde bunu aynı program üzerindenden bağlantı yaparken sizden şifreyi isteyecek şifreyi yazdıktan sonra artık bağlantınız hazır..
güle güle kullanın

1. Bilgisayarına baglanılacak kisi tıklayacak 2. numaradaki şifre oluşacak
2. burdaki şifreyi bilgisayarınıza bağlanacak kişiye verilecek
3. bilgisayarını full kontrol edebilme veya izleme moduna alabilirsiniz
4. bilgisayara bağlanacak kişi karşı tarafran 2. numaradaki cıkan şifreyi alıp burdan bilgisayara bağlantı yapabilir..

5. bağlanacak kisi tıklıyor
6. yukardaki aldıgı 2. numaradaki aldıgı şifreyi buraya yazıp ok tıklıyor ve bağlanacaksınız..

İndir (program boyutu 940 kb)
http://showmypc.com/ShowMyPCSSH.exe

Alıntıdır.
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    04 May 2008, 19:25Alıntıyla Cevap Gönder

denedim guzel program hocam, tesekkur ederim paylasimin icin!
bilgisayarogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    04 May 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
beteuro
Yeni Üye
Yeni Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    04 May 2008, 19:27Alıntıyla Cevap Gönder

ben Webcammax kullanıyorum Uzaktan anlatım için
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    04 May 2008, 19:31Alıntıyla Cevap Gönder

beteuro yazmış:
ben Webcammax kullanıyorum Uzaktan anlatım için

Hocam öylede genede bu program gibi kolay oluyormu olmaz tabi! Bir tarafta kendin müdahale ediyorsun öteki tarafta tek tek anlatıyorsun. Hele birde bilgisayara yabancıysa tabiri caiz ise işkence... Sad Sad
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    07 May 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

Çok teşekkürler, güzel bir olay, gerçekten arkadaşlara verdiğimiz ücretsiz servis hizmetlerinde bizi işgenceden kurtaracak Very Happy
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    07 May 2008, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

semantic yazmış:
Çok teşekkürler, güzel bir olay, gerçekten arkadaşlara verdiğimiz ücretsiz servis hizmetlerinde bizi işgenceden kurtaracak Very Happy

Hocam hakkaten çok kolay çok basit ve en önemlisi bizi (bilgisayarcıları) bir sürü dertten kurtaran bir program. Bazen nasıl anlatayımda anlasında yapsın şu işi bende kurtulayım dediğim çok oldu. inanırmısınız 2 saat anlattığım olmuştur. Bir kaç aydır kullanıyorum şimdi direk makinalarına giriyorum yönetiyorum onlarda ordan izliyorlar. Bilmeyen ve kullanmayan büyük şeyler kaybeder benden söylemesi. Very Happy Very Happy
mulla31
Yeni Üye
Yeni Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    08 May 2008, 8:50Alıntıyla Cevap Gönder

hocam paylaşım çok güzel... teşk...
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    08 May 2008, 9:02Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam...
kucumen17
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    08 May 2008, 9:13Alıntıyla Cevap Gönder

Harikasınız hocam...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)

page generation = 0.50458 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması