Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
agahyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 15:00Alıntıyla Cevap Gönder

aynı sorun bende de vardı. İki saat yok şuraya gir yok buraya gir. inşallah faydalı olur. teşekkürler...
tecnoteacher
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 21:47Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM ELLERİNE SAĞLIK COK İŞİME YARADI
gdurgun
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 22:06Alıntıyla Cevap Gönder

işe yarar teşekkür
yağmur82
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 22:11Alıntıyla Cevap Gönder

format atıp yeniden kurabilir miyiz peki?? ben en çok tel.de formata komut vermekten sıkıldım da Confused
mystery1984
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

Çok lazımdı, tşkkr
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

yağmur82 yazmış:
format atıp yeniden kurabilir miyiz peki?? ben en çok tel.de formata komut vermekten sıkıldım da Confused

Hocam sanal makinaya kuracaksanız olur diğer şekilde olmaz...
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    12 May 2008, 15:32Alıntıyla Cevap Gönder

ben denedim labda calısıyor . biraz yavas ama iş görür. teşekkürler +1 alkis
cogullu
Moderatör
Moderatör

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    12 May 2008, 15:36Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşım için teşekkür ederim.
http://www.bilgisayarbilisim.net/uzaktan_kontrolde_son_nokta__logmein_-t2736.html
ilgilenen arkadaşların konuyla ilgili yukardaki linki incelemenizi tavsiye ederim, uzaktan kontrolde en iyi, en hızlı ve en kolay yöntem yukardakidir.
kodavcısı
Onursal Üye
Onursal Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    12 May 2008, 15:37Alıntıyla Cevap Gönder

hocam paylaşım çok güze
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    12 May 2008, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
Paylaşım için teşekkür ederim.
http://www.bilgisayarbilisim.net/uzaktan_kontrolde_son_nokta__logmein_-t2736.html
ilgilenen arkadaşların konuyla ilgili yukardaki linki incelemenizi tavsiye ederim, uzaktan kontrolde en iyi, en hızlı ve en kolay yöntem yukardakidir.

Hocam buna kolay demişsiniz ama baktım benim vermiş olduğum ücretsiz programdan çok çok zor bilmiyorum siz birdefa alıştığınız için kolay gelmiş olabilir ama benim paylaşmış olduğum programıda incelerseniz. Farkı anlayacaksınız...
uzay-e
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    27 May 2008, 11:57Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam...
eylul1349
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    27 May 2008, 12:19Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam saolun
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)

page generation = 2.99674 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması