Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
baybora38
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

hocam dosya indikten sonra çalışmadı.geçerli bir win32 uygulaması deil dio.
baybora38
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 11:13Alıntıyla Cevap Gönder

tamam hocam dosya eksik inmiş.hallettim.teşekkürler paylasım için
gulages72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah hocam bi deneyelim hele...
gulages72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 12:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam vista ile xp arasında hata veriyor...bağlayamadım bi türlü...
mehmetkaya1980
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam paylaşım için teşekkürler.
ycanawar
Yeni Üye
Yeni Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

bakalım bi kurup deneyim yorumlara bakarsan bayağı iyi bi program heralde
işe yararsa gerçekten super olur msnde şunu yap bunu yap demekten pestilimiz çıkıyor valla
selmancoskun
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler. Henüz kullanmadım ama arayüz sade ve kullanışlı.
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 12:55Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam bir çok sıkıntı son bulacak
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 14:41Alıntıyla Cevap Gönder

gulages72 yazmış:
hocam vista ile xp arasında hata veriyor...bağlayamadım bi türlü...

Hocam ben defalarca denedim vista ile XP arasında sorunsuz çalışıyor. Siz bağlatı ayarlarınızı kontrol edin hocam. Virüs programınızda buna engel olabilir. onu devre dışı bırakın öyle deneyin.
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 14:57Alıntıyla Cevap Gönder

Hakketen Züpermiş Confused
agahyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 15:00Alıntıyla Cevap Gönder

aynı sorun bende de vardı. İki saat yok şuraya gir yok buraya gir. inşallah faydalı olur. teşekkürler...
tecnoteacher
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)    11 May 2008, 21:47Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM ELLERİNE SAĞLIK COK İŞİME YARADI
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Uzaktan yardım pc bağlantısı çok kolay(ShowMyPCSSH)

page generation = 0.19535 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması