|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
cogullu
Moderatör

| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 09 Eyl 2007, 21:16 | |
| Evden işteki,işten evdeki bilgisayarınızdaki bilgilerinize ulaşmak yada online olarak uzaktaki bilgisayara yardım etmek program yüklemek vs... yani explorer pencerenizde başka bir bilgisayarı görebilmek için mükemmel bir program. paket yazılımımız hiç bir şeye gerek duymadan kendisi server a girip yapıyor.Altını çizerek söylemek isterimki programı burda anlatmak istememin sebebi bazen oluyor birine yardım etmek gerekiyor yada ev-iş bilgisayarları arasında bilgi alışverişi yapman gerekiyor tamamıyla bu sebebten anlattım.zaten her kullanıcı kendine bir şifre belirlediği için kötü amaçlı kullanım için değildir. zaten bağlandığınız bilgisayarda sağ üstte şu anda şu IP numaralı kişi sizin bilgisayarınızı yönetiyor vs gibi bir yazı çıkıyor ve bu yazıyı yok edemiyorsunuz(en azından ben edemedim ).
Başka bir bilgisayara bağlanmak için esas olan sadece bağlanılacak bilgisayarda programın yüklü olmasıdır ve sizin o bilgisayarın şifresiyle programa girmeniz gerekmektedir.yani evinizdeki yada işyerinizdeki bilgisayarınıza istediğiniz yerden siteye girip şifre bilgilerinizi girdiğinizde ulaşabilirsiniz.
LogMeIn ile her hangi bir web tarayıcı üzerinden, her hangi bir bilgisayardan bağlanmak istediğiniz bilgisayara bağlanabilirsiniz, router arkasındaki bilgisayarlara dahi bağlanabilirsiniz üstelik bağlanmak istediginiz bilgisayarın ip adresini bilmenize gerek yok... Ayrıca programı kullanmak için port falan açmanıza da gerek yok...
Programın pro versiyonunda Kontrol ettigin bilgisayarın yazıcısı dahil her şeyini kullanabilirsin, iki bilgisayar arasında hayret edilecek derecede hızlı bir şekilde dosya transferi yapabilirsiniz.Üstelik host(kontrol edilen bilgisayar) bilgisayarı o kadar hızlı kontrol ediyorsunuz ki hiç takılma olmuyor aynı kendi bilgisayarınızı kullanıyormuşsunuz gibi. ilk kurulumda pro versiyonunu 30 gün ücretsiz kullanabiliyorsunuz, daha sonra free versiyonuna geçiyor onda sadece bilgisayarı kontrol edebiliyorsunuz ki bu bile bizim için çok güzel.
Programı kullanabilmek ve indirebilmek için öncelikle üye olmanız gerekiyor, üyelik çok basit ve kısa sürüyor, burda vereceğiniz e-mail adresi doğru olsun çünkü mail adresinize gelen aktivasyon mailini cevaplamanız gerekiyor. Programın detaylı anlatımı aşağıda swf olarak var, bu programın eski versiyonunun anlatımı ama birbirine benziyor. programı kurarken güvenlik uyarılarını onaylamanız gerekiyor. üye olmak için www.logmein.com ziyaret edin.bir üyelikle istediğiniz kadar bilgisayarı kontrol edebilirsiniz. programla bilgisayarlar arasında yerel ağ bile kuruluyormuş ama nasıl olduğunu bilmiyorum yalan da olabilir. programı indirmede sorunu olan arkadaşlar için programı aşağıya ekliyorum ama şunu belirteyim programı siteye üye olmadan kullanamazsınız.
Programı kurduktan sonra diğer bilgisayardan bağlanırken Eğer bağlandığın bilgisayarda Windows kullanıcı adı ve şifesi varsa onları da girmeniz gerekiyor.(güvenlik amacı ile)eğer windows şifresi yoksa programı kurarken sizden bir şifre istiyor bu şifreyi üye olurken kullandığınız şifre ile aynı yaparsanız unutma sorunu yaşamazsınız.
birde işin güvenlik boyutu var tabi, şimdi aranızdan bu güvenilir değil diyenler olacaktır program gayet güvenilir arkadaşlar, firma gayet sağlam bir firma.Bu şirketin, müşteri porföylerinde binlerce irili ufaklı müşteri var ve Amerikan sermayeli, vergi mükellefi, yani ticari bir kuruluş, bize sunmuş olduğu free sürüm promosyon reklam amaçlı, free sürümün dışında bir çok profosyonel ürünü var ve bunlardan oldukça iyi gelir elde ediyorlar. Logmein, merkezi Bostonda olan ayrıca Massachusetts ve Budapeşte de geliştirme merkezleri olan bir şirkettir, şirketin bir çok ücretli ürünü vardır, Logmein Free, reklam ve promosyon amaçlı kullanıcılara verilmektedir, 256 bit şifreleme yapmaktadır, Ek olarak Logmein Free, dünyaca ünlü dergiler(Chip, CNet vb.) tarafındanda tanıtılmış, 5 yıldız almış bir üründür.Güvenebilirsiniz.
anlatımın karışık olduğunun farkındayım arkadaşlar ama deneyin basit olduğunu göreceksiniz.
programın anlatımı: www.bilgisayarbilisim.org/cogullu/yazilim/Logmein.rar
program: www.bilgisayarbilisim.org/cogullu/yazilim/LogMeIn.msi
programı biz bilgisayar öğretmenlerine şiddetle lazım olduğu için anlattım. zira bizler bilgisayar öğretmenleriyiz ya herşeyi bize sorarlar en iyisi kendi işimizi kendimiz yapmamız, kurun eşinizin dostunuzun sizden yardım isteyen herkesin bilgisayarına rahatınıza bakın.
Not: Programı anlatırken bikaç forum sitesinden ve kendi anlatımlarımdan faydalandım. | |
|
|
 |
yildizli_85
Site Gezgini

| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 13 Eyl 2007, 1:36 | |
| Gerçektende işimize çok yarayacak bir program...
Üşenmeden bu değerli bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim...
Ancak kullanmını anlatan dosya hatalı sanırım. İlgilenirseniz sevinirim. | |
|
|
 |
biltek2007
Süper Üye

|
| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 13 Eyl 2007, 3:40 | |
| Yaşasın. Bu program sayesinde okulda olmadığımda ana bilgisayarı kullanabileceğim. Tam sürümü olsa çok daha güzel olurdu.
Free sürümünde host bilgisayarın dökümanlarını değiştirebiliyormuyuz? Yani üzerinde kaydetme, silme işlemlerini yapabiliyormuyuz? | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 13 Eyl 2007, 19:02 | |
| kullanımı anlatan dosyada problem yok link sağlam, dosyayı internet explorer üzerine sürükleyip bırakın çalışacaktır.
host bilgisayar üzerinde bütün işlemleri yapabilirsiniz, aynı kendi bilgisayarınız gibi... | |
|
|
 |
tati
Aktif Üye

| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 13 Eyl 2007, 19:10 | |
| | yaklaşık bir yıldır bende kullanaıyorum logmein programını, hem hızlı hem de meb filtrelemesine takılmıyor, inş. meb bunu da engellemez, remote admine göre oldukça basit ve hızlı kullanımı var, şiddetle tavsiye ediyorum, ayrıca bazı kamu kurumları da kullanıoyr bu programı. | |
|
|
 |
bahrione
Site Gezgini

|
| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 23 Eyl 2007, 21:05 | |
| | free versiynunu ben de kullandım çok hızlı ve güzel. tam sürüm olsa çok güzel olurdu | |
|
|
 |
sisyphem
Tecrübeli Üye

|
| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 23 Eyl 2007, 22:07 | |
| | Teşekkürler hocam. | |
|
|
 |
aruda
Seçkin Üye

| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 23 Eyl 2007, 22:26 | |
| | teşekkürler... | |
|
|
 |
falsac
Site Gezgini

| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 26 Eyl 2007, 19:35 | |
| bir seçenek te benden kullandım bu da güzel oluyoo yalnız port yönlendirmesi lazım
realvnc + noip | |
|
|
 |
Ogren.TV
Yeni Üye

|
| Uzaktan Kontrolde Son Nokta "LogMeIn" 08 Oca 2008, 11:16 | |
| Kullanımını Buradaki
adresten detaylı bir şekilde izleyebilirsiniz.. | |
|
|