Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Uzak Masaüstü

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ahaslan
Yeni Üye
Yeni Üye

Uzak Masaüstü    09 Ksm 2007, 10:38Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar uzak masaüstü kurulumu hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Uzak Masaüstü    12 Ksm 2007, 11:49Alıntıyla Cevap Gönder

Bu Konuda bazı programlardan yararlanacağın gibi www.gezginler.net adlı adreste aratabilirsiniz bu programları.Ayrıca Küçük Ev ağı Kur olayından da faydalanabilirsin denetim masasındaki.
memmo
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Uzak Masaüstü    18 Ksm 2007, 22:59Alıntıyla Cevap Gönder

ahaslan yazmış:
Arkadaşlar uzak masaüstü kurulumu hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.

Yukarıda verilen linke hiç bakmadım ama bildiğim kadar bişeyler anlatayım Wink

Uzak masaüstü bağlantısı yapacağın bilgisayarada ;

1. En az XP Professional olması lazım.
2. Denetim Masası>Sistem>Uzak sekmesinin altındaki uzaktan erişimle ilgili bölümler açık olmalı.
3. Uzak masaüstü bağlantısı yapılacak bilgisayarda şifreli bi kullancı tanımlı olmalı (Şifresiz olarak ben hiç yapamadım belki oluyodur:) )
4. En önemlisi ADSL Modeminizde 3389 nolu portun açık olması lazım ve bağlanılacak bilgisayarın ipsine yönlendirilmiş olması gerekir . (bunu nasıl yaparım derseniz biraz araştıracaksın çünkü modemden modeme menuler farklıdır, port yönlendirmesi farklıdır.)

Bildiğim kadarıylada XP'de Uzak masaüstü bağlantısı sadece 1 kullanıcıya imkan veriyor. Eğer bağlanmak istediğiniz bilgisayarı o an kullanan başkası varsa, ekranada uyarı mesajı çıkar kullanıcı kabul ederse öyle bağlanabilirsiniz. Kullanan yoksa sorun olmaz direkt olarak bağlanabilirsiniz... Umarım bi miktar yardımcı olabilmişimdir Idea
tati
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzak Masaüstü    18 Ksm 2007, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

bence hiç onlarla uğraşma logmein süper . anlatayım kısaca www.logmein.com a üye oluyorsun ve ordan free versiyonunu indiriyorsun. indirdiğin bu programı bağlanacağın bilgisyara yüklüyorsun ( DİKKAT ). kendi bilgisayarından www.logmein.com kullanıcı adı ve şifrenle gir orda programı kurduğun bilgisayarın ismi olacaktır. ve ondan sonra hızlı bir şekilde istediğin yerden ( meb engeline takılmadan ) bağlanabilirsin .
ekol47
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

win xp de uzak masaüstü kullanarak okuldaki bilgisayara bağlanamıyorum. Meb'in bu engelini aşabilen var mı acaba? (logmein hariç)
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaş güzel bir programdan bahsetmiş zaten
http://www.bilgisayarbilisim.net/uzaktan_yardim_pc_baglantisi__cok_kolay_showmypcssh_-t17877.html
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:04Alıntıyla Cevap Gönder

tati yazmış:
bence hiç onlarla uğraşma logmein süper . anlatayım kısaca www.logmein.com a üye oluyorsun ve ordan free versiyonunu indiriyorsun. indirdiğin bu programı bağlanacağın bilgisyara yüklüyorsun ( DİKKAT ). kendi bilgisayarından www.logmein.com kullanıcı adı ve şifrenle gir orda programı kurduğun bilgisayarın ismi olacaktır. ve ondan sonra hızlı bir şekilde istediğin yerden ( meb engeline takılmadan ) bağlanabilirsin .

Burada farklı ağlardan bağlanıyorsunuzdur inşallah hocam. Aynı ağda zaten netsupportla yapabiliyoruz biz bu işlemi...
Ayrıca ne kadar güvenli olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirim...

En son beslenmeciler tarafından 07 May 2008, 22:07 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:05Alıntıyla Cevap Gönder

gecen gun hasari hoCAM bi program vermisti ama ismini hatirlamiyorum!
kullanisli birseydi!
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:18Alıntıyla Cevap Gönder

aakcakaza yazmış:
kullanisli birseydi!

Yukarda linkini vermişler bana gerek kalmadı?
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

hasari yazmış:
aakcakaza yazmış:
kullanisli birseydi!

Yukarda linkini vermişler bana gerek kalmadı?

Teşekkürler hocam gerçekten güzel bir program. denedim...
tati
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:33Alıntıyla Cevap Gönder

beslenmeciler yazmış:
tati yazmış:

Burada farklı ağlardan bağlanıyorsunuzdur inşallah hocam. Aynı ağda zaten netsupportla yapabiliyoruz biz bu işlemi...
Ayrıca ne kadar güvenli olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirim...

hocam bu sistemi resmi kuruluşlarda kullanıyor sağlık bakanlığı Smile
ekol47
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

Benim Win Xp de standart uzak masaüstü bağlantısını kullanarak bir türlü bağlanamadım. Port yönlendirme işlemlerinide yaptım. Firewall da gerekli ayarlarıda yaptım ama nafile.
Okulun modemi zyxell. Bağlanabilen arkadaş varmı Acaba?
Logmein ile bağlanabiliyorum. Acaba "Win Xp nin uzak masaüstü bağlantısı" ile "Logmein " arasında hız farkı varmı?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Uzak Masaüstü

page generation = 0.18616 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması