Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Uzak Masaüstü

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
tati
Aktif Üye
Aktif Üye

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:33Alıntıyla Cevap Gönder

beslenmeciler yazmış:
tati yazmış:
bence hiç onlarla uğraşma logmein süper . anlatayım kısaca www.logmein.com a üye oluyorsun ve ordan free versiyonunu indiriyorsun. indirdiğin bu programı bağlanacağın bilgisyara yüklüyorsun ( DİKKAT ). kendi bilgisayarından www.logmein.com kullanıcı adı ve şifrenle gir orda programı kurduğun bilgisayarın ismi olacaktır. ve ondan sonra hızlı bir şekilde istediğin yerden ( meb engeline takılmadan ) bağlanabilirsin .

Burada farklı ağlardan bağlanıyorsunuzdur inşallah hocam. Aynı ağda zaten netsupportla yapabiliyoruz biz bu işlemi...
Ayrıca ne kadar güvenli olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirim...

hocam bu sistemi resmi kuruluşlarda kullanıyor sağlık bakanlığı Smile
ekol47
Site Gezgini
Site Gezgini

Uzak Masaüstü    07 May 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

Benim Win Xp de standart uzak masaüstü bağlantısını kullanarak bir türlü bağlanamadım. Port yönlendirme işlemlerinide yaptım. Firewall da gerekli ayarlarıda yaptım ama nafile.
Okulun modemi zyxell. Bağlanabilen arkadaş varmı Acaba?
Logmein ile bağlanabiliyorum. Acaba "Win Xp nin uzak masaüstü bağlantısı" ile "Logmein " arasında hız farkı varmı?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Uzak Masaüstü

page generation = 0.16064 seconds, sql queries = 44

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması