|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
tati
Aktif Üye

| Uzak Masaüstü 07 May 2008, 22:33 | |
|
 |
 |
 |
 |
bence hiç onlarla uğraşma logmein süper . anlatayım kısaca www.logmein.com a üye oluyorsun ve ordan free versiyonunu indiriyorsun. indirdiğin bu programı bağlanacağın bilgisyara yüklüyorsun ( DİKKAT ). kendi bilgisayarından www.logmein.com kullanıcı adı ve şifrenle gir orda programı kurduğun bilgisayarın ismi olacaktır. ve ondan sonra hızlı bir şekilde istediğin yerden ( meb engeline takılmadan ) bağlanabilirsin . |
Burada farklı ağlardan bağlanıyorsunuzdur inşallah hocam. Aynı ağda zaten netsupportla yapabiliyoruz biz bu işlemi...
Ayrıca ne kadar güvenli olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirim... |
hocam bu sistemi resmi kuruluşlarda kullanıyor sağlık bakanlığı  | | |
|  | ekol47
Site Gezgini

|
| Uzak Masaüstü 07 May 2008, 22:39 | |
| Benim Win Xp de standart uzak masaüstü bağlantısını kullanarak bir türlü bağlanamadım. Port yönlendirme işlemlerinide yaptım. Firewall da gerekli ayarlarıda yaptım ama nafile.
Okulun modemi zyxell. Bağlanabilen arkadaş varmı Acaba?
Logmein ile bağlanabiliyorum. Acaba "Win Xp nin uzak masaüstü bağlantısı" ile "Logmein " arasında hız farkı varmı? | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.16064 seconds, sql queries = 44
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|