Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 22:09Alıntıyla Cevap Gönder

de me.
ya da de.
bilemiyorum.
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 22:12Alıntıyla Cevap Gönder

bence bu şekilde düşünen arkadaşlar yanlış yerde
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 22:34Alıntıyla Cevap Gönder

alideniz2000 yazmış:
@@mr82@@ arkadaş,
konuyu sulandırma.
birayı sek içmek güzeldir.

sana göre herkes bu konuyu sulandırıyor fikir soruyorsun cvp lara sulandırmayın diyorsun. neyse sen indirme...
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    12 Eyl 2008, 0:12Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşim bir kere senin nick'in tehlikeli.
siz şunu diyorsuz:
"bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler.
ekmek bulamıyorsan pasta ye."
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    12 Eyl 2008, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

alideniz2000 yazmış:
kardeşim bir kere senin nick'in tehlikeli.
siz şunu diyorsuz:
"bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler.
ekmek bulamıyorsan pasta ye."

hocam sizi ordan indirmek için yada diğer kişileri oradan indirmek için zorlayan mı var isteyen ister gider resmi sitesinden indirir isteyen gider bir upload sitesine yükleneni indirir yani bu da kişiye kalmıştır biz de bu konuda kişileri zorlayamayız zaten kim neyin neredem indireleceğini bilir ayrıca birde şifre demişsiniz eğer şu rar veya ziplere konulan şifreden bahsediyorsanız belki kişi kendinin yüklediğini kanıtlamak için yapıyor olabilir yani eğer rahatsız oluyorsanız indirmeyin biz de indirmiyoruz zaten Wink
thegardener
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    12 Eyl 2008, 16:49Alıntıyla Cevap Gönder

evet @@mr82@@ hocamin dedigi mantikli geldi. "sifre" dedigimiz olay "ben upload ettim" "baska yerden kontrol etmeden link vermiyorum" "bizzat test ettim onayliyorum sorunsuz" "keyloger sız" "guvenebilirsiniz". ki ben bu sitede paylasim yapan arkadaslara guveniyorum. henuz basima bir sey de gelmedi su rapidden indirilen .rar dosyalarindan dolayi.
saygılar
tamram
Süper Üye
Süper Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    12 Eyl 2008, 16:58Alıntıyla Cevap Gönder

alideniz2000 yazmış:
izleme.
bişi söyle...

çok septiksinizzz Laughing
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?

page generation = 0.81559 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması