Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Kişisel RATING ve ÇIKAR için olabilir.
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:00Alıntıyla Cevap Gönder

şimdi şöyle mi diyelim?
bazıları bizi kullanıyor.
yani sözde paylaşım adına.
biz bilmiyoruz ya. hangi programı nerden indirebiliriz?
yasal ve tam sürüm varken.
birileri içeriğinde ne olduğunu bilmediğim dosyaları rapidve benzeri yerlere yüklüyor.
biz de gidip asıl kaynağından indirmek varken, bu arkadaşların ne idüğü belli olmayan (ama aslında ücretsiz ve yasal olan) dosyalarını mı indiriyoruz?
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

izleyen arkadaşlar,
lütfen siz de konuya katılır mısınız?
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

izleme.
bişi söyle...
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:35Alıntıyla Cevap Gönder

izliyorum ve şimdilik anlamaya çalışıyorum.

paylaşılaım güzel de. olumsuzluklarını düşündürdü bu yazılanlar ve hak vermedim değil. bu kısmını çok da fazla düşünmeştim. düşünmeli
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

belki bilgimiz belki yorumumuz eksik kalıyor ve şirfe üzerinde neden bu kadar vurgu yaptığınızı merak ediyorum. doğru olmadığı kesin ama ne gibi sakıncası var ?
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

şimdi bazı arkadaşlar var. yeni. herşeye afedersiniz ama biraz atlıyoruz.
düşünmek lazım.
kardeşim demeliyiz. bu program yasal ve tam sürüm.
rapidde veya başka paylaşım sitesi adresi neden veriyorsun?
asıl, kendi adresini versene.
demeliyiz.
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:40Alıntıyla Cevap Gönder

bu kısmı tamam . ama arkadaşlar asıl adresi vermiyorda dolaylı yoldan ulaşıyoruz diyelim. ve bu bazı arkadaşların işine de geliyor olabilir. peki bize ne gibi bir zararı olabilir ?
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:42Alıntıyla Cevap Gönder

şu gibi hocam.
içinde ne olduğunu bilmediğin, yasal olduğu halde "ŞİFRE" gerektiren bir programı bilgisayarına kurmuş olursun.
şifre...
yasal programa.
haaa?
@@mr82@@
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bırakın isteyen istediğini istediği yerden indirsin zaten çoğu kişi yasal programları nerden indireceğini biliyor lütfen bu kadar abartmayalım o kadar rahatsız oluyorsanız indirmezsiniz Razz sleep
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

@@mr82@@ arkadaş,
konuyu sulandırma.
birayı sek içmek güzeldir.
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?    11 Eyl 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

ben indirmiyorum da kullanmıyorum da. öyleyse beni ilgilendirmez mi demeli yani.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

ÜCRETSİZ PROGRAMLARA NEDEN RAPİD VS?

page generation = 1.26682 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması