Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Ücretsiz 25 Gb web storage

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
sunny
Site Gezgini
Site Gezgini

Ücretsiz 25 Gb web storage    08 Ekm 2007, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben bu siteyi 1 yılı aşkındır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ftpsi olmayan arkadaşlar ve rapidi sevmeyen arkadaşlar ücretsiz üye olarak tüm dosyalarını buraya upload edebilir. Uploadlar kesinlikle silinmiyor ve oldukça hızlı download ediliyor. Kendi forumlarımda depo olarak burayı kullanıyorum herkese tavsiyemdir.

:Burdan:
sbil
Aktif Üye
Aktif Üye

Ücretsiz 25 Gb web storage    08 Ekm 2007, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler.
sunny
Site Gezgini
Site Gezgini

Ücretsiz 25 Gb web storage    08 Ekm 2007, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

Unutmadan ilave edeyim upload dosyalarınızın boyutu her sefer için max 10 mb olmak zorunda yani büyük dosyaları rar ile bölüp upload edersiniz sorun kalmıyor. Bandwitch ise aylık 1Gb. Eğer yetmez derseniz bir kaç tane account açın rapid gibi çalışın ne diyeyim Very Happy
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Ücretsiz 25 Gb web storage    08 Ekm 2007, 23:59Alıntıyla Cevap Gönder

Allah razı olsun şu mübarek KADİR GECESİ VAKTİ daha nasıl dua edeyim bilmem ki
hanif
Site Gezgini
Site Gezgini

Ücretsiz 25 Gb web storage    09 Ekm 2007, 0:06Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşım için çok teşekkürler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Ücretsiz 25 Gb web storage

page generation = 0.57292 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması