|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
sunny
Site Gezgini

| Ücretsiz 25 Gb web storage 08 Ekm 2007, 23:41 | |
| Arkadaşlar ben bu siteyi 1 yılı aşkındır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ftpsi olmayan arkadaşlar ve rapidi sevmeyen arkadaşlar ücretsiz üye olarak tüm dosyalarını buraya upload edebilir. Uploadlar kesinlikle silinmiyor ve oldukça hızlı download ediliyor. Kendi forumlarımda depo olarak burayı kullanıyorum herkese tavsiyemdir.
:Burdan: | | |
|  | sbil
Aktif Üye

Kayıt: 30 Mar 2007 Mesajlar: 286 Konum: İstanbul-B.çekmece |
| Ücretsiz 25 Gb web storage 08 Ekm 2007, 23:46 | |
| | teşekkürler. | | |
|  | sunny
Site Gezgini

| Ücretsiz 25 Gb web storage 08 Ekm 2007, 23:50 | |
| Unutmadan ilave edeyim upload dosyalarınızın boyutu her sefer için max 10 mb olmak zorunda yani büyük dosyaları rar ile bölüp upload edersiniz sorun kalmıyor. Bandwitch ise aylık 1Gb. Eğer yetmez derseniz bir kaç tane account açın rapid gibi çalışın ne diyeyim  | | |
|  | Yalnız_Kurt
Süper Üye

| Ücretsiz 25 Gb web storage 08 Ekm 2007, 23:59 | |
| | Allah razı olsun şu mübarek KADİR GECESİ VAKTİ daha nasıl dua edeyim bilmem ki | | |
|  | hanif
Site Gezgini

| Ücretsiz 25 Gb web storage 09 Ekm 2007, 0:06 | |
| | paylaşım için çok teşekkürler | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.57292 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|