Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
YazarMesaj
ByYoRGuN
Aktif Üye
Aktif Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    01 Eyl 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

Torrent kullanımının iyice yaygınlaşması sonucu bir çok torrent trackerı açıldı, ve bunların çoğu yabancı dillerde ve bazıları ise oldukça güvenilmez.Bu konuda en iyi ve en güvenilir türkçe torrent trackerı TurkTorrent.biz ...

Anasayfasında üyelerinin birbiriyle sohbet etmesi için bir mini sohbet bölümü ve sorularımıza cevap bulabileceğimiz bir forumu birbirinden yardımsever yönetimi birde radyosu var.

TurkTorrent adı altında aradığınız herseye rahatlıkla ulasabileceksiniz (Film , Müzik , Program , Anime , Tv Dizileri , Dvd Filmleri Ve Daha Bircok Şey)!

(NOT: Davetiye için buradan yardımcı olabilirim.Mail adresinizi yazmanız yeterlidir!)

TurkTorrent.biz :: Giris
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    03 Ksm 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam yorulursun diye bekledim, bilmem kaç bin sayfa olmuş maşallah halen devam

sen adını değiştir bence byYorgun değil ByANroid felan yap Smile

sana kolaylık olsun mesajları sıfırladım..

bu arada konuyu ne zaman kaldıracağım belli olmaz, birden yok olursa alınma ,

kolay gelsin.
eyyupo
Site Gezgini
Site Gezgini

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    04 Ksm 2008, 13:59Alıntıyla Cevap Gönder

Torrente işimiz çok düşüyor.Tebrik ederim seni böle bir olay çıkardığın için +1
.Dostum sana zahmet bende alsam davetiyeden. Very Happy
ne.me.sis1979@hotmail.com
acapunco
Aktif Üye
Aktif Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    04 Ksm 2008, 14:02Alıntıyla Cevap Gönder

ben de istiyorum ben de Smile
ozkan.sedef@hotmail.com
ahmetderici
Site Gezgini
Site Gezgini

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    04 Ksm 2008, 14:18Alıntıyla Cevap Gönder

ahmet-deric@hotmail.com
çok teşekkürler kardeş
senol
Site Gezgini
Site Gezgini

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    04 Ksm 2008, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

bi davetiye de bana lütfen Rolling Eyes
veysel232
Yeni Üye
Yeni Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    04 Ksm 2008, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

veysel232@hotmail.com
şmdiden teşekkürler.....
oz1an
Yeni Üye
Yeni Üye

bi daveyiyede bana lutfen..tesekkurler..    04 Ksm 2008, 23:11Alıntıyla Cevap Gönder

anilozer4@hotmail.com
samimi 75
Aktif Üye
Aktif Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    04 Ksm 2008, 23:58Alıntıyla Cevap Gönder

Bir davetiyede ben istiyorum.
hanihanini
Yeni Üye
Yeni Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    05 Ksm 2008, 1:36Alıntıyla Cevap Gönder

selamlar bana da bir davetiye göndereblirmisiniz.
hanihanini@hotmail.com
sagalasos
Yeni Üye
Yeni Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    05 Ksm 2008, 1:55Alıntıyla Cevap Gönder

bana yollayabilirmisiniz
eelitas@hotmail.com
arif_damar
Yeni Üye
Yeni Üye

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!    05 Ksm 2008, 2:55Alıntıyla Cevap Gönder

Şİmdiden Teşekkürler
arif_damar@yahoo.com
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

TurkTorrent.biz Davetiye İsteyenler Buraya !!!

page generation = 0.37866 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması