Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Türkiye'de hangi bölgemizi gezmek istersiniz?
Marmara
2%
 2%  [ 5 ]
Ege
14%
 14%  [ 25 ]
Akdeniz
9%
 9%  [ 16 ]
İç Anadolu
2%
 2%  [ 4 ]
Karadeniz
47%
 47%  [ 80 ]
Doğu Anadolu
7%
 7%  [ 12 ]
Güneydoğu Anadolu
14%
 14%  [ 25 ]
Toplam Oylar : 167

YazarMesaj
ftth61
Aktif Üye
Aktif Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    24 Ağu 2008, 1:10Alıntıyla Cevap Gönder

bence ankette değişiklik yapalım. karadenizi doğu, orta ve batı diye ayıralım yoksa sonuç çoktan belli oldu Very Happy
Aytekinet
Yeni Üye
Yeni Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    24 Ağu 2008, 3:02Alıntıyla Cevap Gönder

Güneydoğu'yu hep merak etmişimdir Smile
CİVAN
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    24 Ağu 2008, 10:32Alıntıyla Cevap Gönder

Egeli olup akdenizde yaşayan biri olarak kesinlikle Karadeniz diyorum...Eylülde Trabzon'a gidicem inşallah...
SLYMNSMN
Site Gezgini
Site Gezgini

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    24 Ağu 2008, 11:41Alıntıyla Cevap Gönder

buyrun arkadaşlar hepinizi karadenize bekliyorum.UZUNGÖL-AYDER-SÜMELA-YAYLALAR-BOZTEPE-YEMYEŞİL ÇAM ORMANLARI-HIRÇIN DENİZ-FINDIK-BALIK-ÇAY- ve tabiki TRABZONSPOR. Bu arada güneydoğuyu merak ediyorum.
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    24 Ağu 2008, 11:51Alıntıyla Cevap Gönder

En çok Kapadokya'yı ve İç Anadolu'yu merak etmiştim.
Şansa bakın ki Kapadokya'nın göbeğinde 6 ay askerlik yaptım. Şimdi de İç Anadolu'da zorunlu hizmetteyim. Güler misin, ağlar mısın? Mr. Green
gülse
Yeni Üye
Yeni Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    03 Eyl 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

ülkemizin her bölgesi ayrı güzel hakkaten karadenizin güzelliklerini bende merak ediyorum Very Happy
chernobil
Aktif Üye
Aktif Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    03 Eyl 2008, 13:25Alıntıyla Cevap Gönder

başlayım saymaya Very Happy

Urfa , mardin , k.maraş , G.antep , trabzon , rize , antalya , bodrum , nevşehir
alikim83
Site Gezgini
Site Gezgini

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    07 Eyl 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

hadi hadi arkadaşlar ben anlarımmm gezmek bahaneee en iyi doğu görevi karadenizde dimii. ama haklısınız tabi kesinlikle haklısınız sahil şeridinden neresi olsa süperdir karadenizin doğa gerçekten harika. orduyu samsunu merak edenlere yardımcı olabilirim ben samsunda görev yapıyorum karadenizde nereye gitsen samsundan geçersin dolayısıyla samsunda bi mola verin ben sizlere gezdireyim memleketimi. bu aylarda güzeldir karadeniz mümkünse heryerlerini gezin diyorum. bana gelince gezmek istediğim tek yer van kaldı geriye kalanı gezdim sanırım. herkesleri bekliyorummmm burayaaaa.
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    07 Eyl 2008, 10:19Alıntıyla Cevap Gönder

BEN DE HEP KARADENİZİ GEZMEYİ İSTEMİŞTİM

BU YAZ GİTTİM GEZDİM DE RAHATLADIM.

KAFAYA TAKTIĞIM KADAR VARMIŞ +1
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    07 Eyl 2008, 10:24Alıntıyla Cevap Gönder

Sinop' u özellikle görmek isterim...
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    07 Eyl 2008, 10:32Alıntıyla Cevap Gönder

Karadenizli bir arkadaşım vardı ben sizin oralar çok güzelmiş deyince evet sadece gezmek için demişti. Ama yıllar geçti küresel ısınmayla birlikte bundan 10-15 yıl sonra sadece oralarda yaşanılabilecek herhalde. Çevremize duyarlı olalım.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?    07 Eyl 2008, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

karadeniz'e 1 defa gittim ama pek fazla gezme fırsatım olmamıştı. yurdumun dört bir tarafı eşsiz güzelliklerle dolu. akdenizde yaşayan biri olarak ilk tercihim karadeniz olurdu.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Türkiye'de en çok hangi bölgeyi gezmek istersiniz?

page generation = 0.21560 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması