|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hamur07
Site Gezgini

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 10:08 | |
| | Haklısınız hocam | |
|
|
 |
sisyphem
Tecrübeli Üye

|
| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 10:33 | |
|
 |
 |
Haklısınız, heralde bu 3 noktadan kaynaklanıyor;
1. Bazı insanlar tembelliği seviyorlar.
2. Bazı insanlar tembelliğe yakın bilgisizlikten yapıyorlar.
3. Bazı insanlar da, "ne kendimi yoracaam, yazarım, elbet benim için birileri yorulacak, illaki, ben varya ben ...falan, filan"
diyerekten insanları kole veya yalakaları zannedebiliyorlar.
Diye düşünüyorum. |
+1 | |
|
|
 |
sedom
Süper Üye

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 10:34 | |
| | Ya arkadaşlar insanları bu yüzden eleştiremeyiz bence belki acil bi sorundur ve aramaya zamanı yoktur,Kendi sorunlarıyla uğraşmıştır sadece veya bu formu tam olarak karıştırmamıştır.İşte Bu yüzden olabilir.Arama Bölümünü Kullanmayı akıl edinenmemiş olabilir ya.Bunda bu kadar büyütecekl ne var....Herşey zamanla.Hem bak Yöneticimiz ne güzel İlgileniyor bu durumdan....Zamanla Buda değişir.Ayrıca sayfamıza anlık girip çıkanlar var... | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 10:47 | |
| | evet bence de sinir bozucu bir durum. İlk başlıktan sonrasını cevaplamasak nasıl olur acaba caydırıcı olur mu ? | |
|
|
 |
mkpatriot
Seçkin Üye

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 10:49 | |
| katılıyorum  | |
|
|
 |
karemn
Seçkin Üye

Kayıt: 09 Eyl 2007 Mesajlar: 516 Konum: KİLİS (Görev Yeri: Aydın) |
| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 11:10 | |
| | haklısınız hocam | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 11:11 | |
|  | |
|
|
 |
tmancar
Seçkin Üye

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 11:12 | |
| sedom kardeş, bence arama yapmak zaman kaybettirmez, kazandırır. Evet, sorununu hemen yazar, fakat cevabını hemen alabilecek mi bakalım? Arama yapsa daha önce açılmış olan konuya mutlaka cevap verilmiştir. Orayı okusa cevap bekleyerek zaman kaybetmez.
Birde yönetici arkadaşlara bu konuyla alakalı bir önerim olacak. Aramayı google ile yaptırıyorsunuz. Sitenin kendine has araması olursa aradığımız konunun; hangi bölümde, kim tarafından, hangi tarihte açılmış olduğunu ayrıntılı olarak görme imkanımız da olurdu. Açıkçası ara butonuna bastıktan sonra google da çıkan sonuçlar bana biraz itici geliyor. | |
|
|
 |
sedom
Süper Üye

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 11:40 | |
| | Bir Bakışta Göremeyenler var Sitenin Tanıtımı YTapıldımı ki.Bazı Arkadaşlara Tanıtım gerekebilir:) | |
|
|
 |
ghost

|
| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 11:47 | |
| tmancar hocam düşüncenize katılıyorum ancak büyük sitelerin sıkıntısı arama motorunun işlemciyi çok fazla yorması ve sitenin yavaşlaması..Sitemizin hızlı çalışması için site içi arama motorunu kullanmıyoruz, böylelikle en az 2 kat hız kazanıyoruz..
Piyasada muhakkak site içi aramayı kullanan bir çok büyük site vardır, ancak o siteler en ufak bir dosyayı bile rapidshare, uploadpaylas gibi siteler üzerinden yapıyorlar. ..Bizim sitemizde yapılan dosya transferine değinmeme gerek yok sanırım.
Sizin için problem yoksa biz bu durumdan memnunuz, böylelikle sitemizdeki dosyalar her türlü mekandan indirilebiliyor, bekleme yok, engel yok..Bunun sonucunda sitemiz yavaşlayabiliyor, hızlanması içinde bazı uygulamalrdan vazgeçmek durumundayız, arama için google tercih etmemiz gibi...Yanlız google olması aramaya engel değil.zaten herkes çoğu bilgiyi googledan arayarak bulmuyormu? google sitemizi günlük tarıyor, en fazla 2 gün olur bu süre, bu süre içinde yayınlanan tüm mesajlar google da yer alıyor..Arama yapılması her zaman daha hızlı sonuca ulaşmamızı sağlayacaktır.
En son ghost tarafından 28 Arl 2007, 12:01 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi | |
|
|
 |
blue123
Seçkin Üye

| Tüm Üyelerimizin Dikkatine... 28 Arl 2007, 11:48 | |
|  | |
|
|
 |
palmiyem
Aktif Üye