Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
eferide
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 16:08Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşım için Teşekkürler...
ethen
Aktif Üye
Aktif Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

casconee yazmış:
hocam verdiğim referans linklerine tıklarsanız oradan uye olabilirsiniz.mail adreslerinize davetiye yollamama gerek yok.

Hata Olustu!
Sitemize sadece davetiye sistemi ile uye kabul etmekteyiz.
Sitemizde tanidiginiz varsa kendisine ulasip davetiye isteyiniz.
Tanidiginiz yoksa davetiye dagitilan forumlardan davetiye isteyebilirsiniz.
Sitemiz ara ara uye alimlarini tekrar acmaktadir. Bu iki yol ile uye olamiyorsaniz sitemizi sik sik ziyaret ediniz.
Mutlu Gunler!
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 16:29Alıntıyla Cevap Gönder

ethen yazmış:
casconee yazmış:
hocam verdiğim referans linklerine tıklarsanız oradan uye olabilirsiniz.mail adreslerinize davetiye yollamama gerek yok.

Hata Olustu!
Sitemize sadece davetiye sistemi ile uye kabul etmekteyiz.
Sitemizde tanidiginiz varsa kendisine ulasip davetiye isteyiniz.
Tanidiginiz yoksa davetiye dagitilan forumlardan davetiye isteyebilirsiniz.
Sitemiz ara ara uye alimlarini tekrar acmaktadir. Bu iki yol ile uye olamiyorsaniz sitemizi sik sik ziyaret ediniz.
Mutlu Gunler!

Hangi siteye üye olmak için bu şartı koştu.ben ona göre o siteden size davetiye göndereyim.
mevlutteberci
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 16:36Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşım için teşekkürler
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 18:53Alıntıyla Cevap Gönder

üye olan arkadaşlara bende teşekkürlerimi sunuyorum
gulogr
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

casconee hocam verdiğiniz ilk linke tıklayınca hata oluştu diyor. mutlaka üyelik gerekli diye ekliyor.
ilter1081
Aktif Üye
Aktif Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 19:59Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar biri lutfen torrent kullanımından bahsedebilir mi?
Uyelik alıyorum.Bi tane program indirdim ama link atamıyorum.Biri anlatırsa 0 dan sevinirim..
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    22 May 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

gulogr yazmış:
casconee hocam verdiğiniz ilk linke tıklayınca hata oluştu diyor. mutlaka üyelik gerekli diye ekliyor.

Hocam Turktorrent te öyle bi sorun var.Bende anlamadım.Ama davet eden kişi olarak casconee adını yazarsanız kayıt olabilirsiniz.Teşekkürler uyardığınız için.
atsiz77
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    13 Hzr 2008, 2:02Alıntıyla Cevap Gönder

selam,
arkadaslar mümkünse bana bir leechturk davetiye gönderebilirmisiniz,
benim mail adresim atsiz77@msn.com

cok tsk ederim.
dj-karazindan
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    14 Hzr 2008, 11:46Alıntıyla Cevap Gönder

way saolasın hocam ellerin ve klavyen dert görmesin..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada

page generation = 0.18275 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması