Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

TOR AĞLARI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

TOR AĞLARI    14 Ağu 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

TOR ağlarını meb bağlantısı ile deneyen arkadaşlar var mı?

birçok siteye tor ağı sayesinde girebiliyorsunuz örneğin youtube vs. acaba meb ağında çalışıyor mu yada duyan eden varmıdır acep???

NOT: TOR ağı kısaca başka bir kullanıcının bilgisayarı üzerinden internete baglanma prensibini güdüyor özellikle kimlik takibine yakalanmak istemeyenler için ideal olduğu söyleniyor
hozturk1963
Yeni Üye
Yeni Üye

TOR    21 Ağu 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

Bağlanıyor ama çok yavaş.
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

TOR AĞLARI    21 Ağu 2008, 21:23Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bi ara firefox eklentisi sayesinde bağlanmayı başarmıştım(ve gerçekten çok yavaştı) ama ne zamanki pc ye format attım ondan sonra bir daha başaramadım denemediğim yol kalmamıştı.
Ayrıca TOR üzerinden kimlik takibine yakalanmasak bile bilgisayara izinsiz girişlerin daha kolay olduğu da söyleniyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

TOR AĞLARI

page generation = 0.62053 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması