|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
nesesahin
Yeni Üye

|
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 25 Eyl 2007, 17:24 | |
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda yazı ve offis programları dersine giriyorlarmı?
bende görevlendirme gidiyorumda bunlara muhasebe öğr. yoksa benimi gireceğim konusu karıştıda.
ayrıca bilgi ve iletişim tek. dersinde 2 sınav yapılacak ve notla değerlendirilecek değilmi?
plan ve zümreleri kullandım orda bellirtilmiş ama insan yine emin olmak istiyor.
yardımcı olursanız sevinir.
kolay gelsin. | |
|
|
 |
nesesahin
Yeni Üye

|
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 25 Eyl 2007, 17:25 | |
| | kusura bakmayım yalnışlıkla oldu. | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 25 Eyl 2007, 19:01 | |
| | bilgisayarda yazı muhasebe öğretmenlerinin dersidir. ofis programları ve bilgi iletişim dersi bilgisayar öğretmeninin dersidir. bizim müdür de bu yıl ofis programlarını muhasebe öğretmenlerine vermeye kalktı itiraz edince geri almak zorunda kaldı. bilgi iletişim dersi 2 sınav ve notla değerlendirilecek. | |
|
|
 |
oncu
Site Gezgini

|
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 25 Eyl 2007, 19:17 | |
| bilgi iletişim dersi 2 yazılı 1 uygulama 1 sözlü şeklinde değerlendireceğim
ayrıca bilgisayarda yazı dersine de ben giriyorum ben ilköğretimdeyim ancak görevlendirmeyle 16 saat tml de derse giriyorum ofis dede bildiğim kadarıyla her modül de ne navı yapacağın belli gittiğim okuldaki öğretmenler genelde www.megep.gov.tr den tüm aradıklarını buluyorlar iyi akşamlar... | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 25 Eyl 2007, 21:16 | |
| hocam dediğin derslerin yıllık planı varsa elinde paylaşabilirmisin
mailim : karinca_52@hotmail.com
şimdiden tşkr | |
|
|
 |
InVinoVeritas
Seçkin Üye

| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 26 Eyl 2007, 12:03 | |
| | Ben sadece bilişim bölümünün derslerine giriyorum. Bilgisayarda yazı, Bilgisayarda ofis programları, bilgi ve iletişim teknolojileri derslerine muhasebe ve sekreterlik grubu öğretmneleri giriyor.. | |
|
|
 |
huseyinbilal
Aktif Üye

|
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 04 Nis 2008, 20:55 | |
| | bilgisayarlı muhasebe. bilgisayarda yazı ve ofis programları dersleri muhasebe grubu öğretmenlerinin gireceği derslerdir. | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 05 Nis 2008, 20:06 | |
| | yeni düzenlemeyle muhasebe grubuna verdiler ofis dersini,eskiden bilgisayarcılar giriyordu | |
|
|
 |
huseyinbilal
Aktif Üye

|
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 06 Nis 2008, 15:49 | |
| | evet cogullu hocamın dediği gibi oldu idarecilerde buna dikkat ediyor. | |
|
|
 |
ccaaggllaarr
Aktif Üye

Kayıt: 07 Ksm 2007 Mesajlar: 249 Konum: orda Burda Her yerde |
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 07 Nis 2008, 0:22 | |
| hocam mesela ben ofis programları dersine girmiyorum
ona muhasebeciler giriyor ben anadolu ticaretin derslerine giriyorum başka bilgisayarcı yok tekim yani | |
|
|
 |
okur_musun
Seçkin Üye

| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 07 Nis 2008, 0:42 | |
| | Bu yeni düzenleme ne zaman olmuş acaba? Ben ofis programları dersine de giriyorum da. | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 426 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda 07 Nis 2008, 1:35 | |
| http://ttkb.meb.gov.tr/menu/119_sayili_ttk_karari_cizelge.pdf
Sayfa 34:
Muhasebe ve Finansman:
Muhasebe ve Finansman Alanının;
• Bilgisayarlı Muhasebe
• Dış Ticaret Ofis Hizmetleri
• Finans ve Borsa Hizmetleri
Dallarının alan ortak ve dal dersleri
.
.
.
diye gidiyor.
Ofis Programları dersi muhasebe ve finansman öğretmenleri tarafından okutulması gerekmektedir. Ancak, bizim okulda 6 muhasebe öğretmeni maaş karşılığını dolduramazken bu dersi yine bana, tek bilgisayar öğretmenine verdiler. Bizdeki muhasebeci arkadaşlar bilgisayar konusunda maalesef yeterli değil. | |
|
|
 |
|
|