Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
nesesahin
Yeni Üye
Yeni Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    25 Eyl 2007, 17:24Alıntıyla Cevap Gönder

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda yazı ve offis programları dersine giriyorlarmı?
bende görevlendirme gidiyorumda bunlara muhasebe öğr. yoksa benimi gireceğim konusu karıştıda.
ayrıca bilgi ve iletişim tek. dersinde 2 sınav yapılacak ve notla değerlendirilecek değilmi?
plan ve zümreleri kullandım orda bellirtilmiş ama insan yine emin olmak istiyor.
yardımcı olursanız sevinir.
kolay gelsin.
nesesahin
Yeni Üye
Yeni Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    25 Eyl 2007, 17:25Alıntıyla Cevap Gönder

kusura bakmayım yalnışlıkla oldu.
cogullu
Moderatör
Moderatör

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    25 Eyl 2007, 19:01Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarda yazı muhasebe öğretmenlerinin dersidir. ofis programları ve bilgi iletişim dersi bilgisayar öğretmeninin dersidir. bizim müdür de bu yıl ofis programlarını muhasebe öğretmenlerine vermeye kalktı itiraz edince geri almak zorunda kaldı. bilgi iletişim dersi 2 sınav ve notla değerlendirilecek.
oncu
Site Gezgini
Site Gezgini

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    25 Eyl 2007, 19:17Alıntıyla Cevap Gönder

bilgi iletişim dersi 2 yazılı 1 uygulama 1 sözlü şeklinde değerlendireceğim
ayrıca bilgisayarda yazı dersine de ben giriyorum ben ilköğretimdeyim ancak görevlendirmeyle 16 saat tml de derse giriyorum ofis dede bildiğim kadarıyla her modül de ne navı yapacağın belli gittiğim okuldaki öğretmenler genelde www.megep.gov.tr den tüm aradıklarını buluyorlar iyi akşamlar...
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    25 Eyl 2007, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam dediğin derslerin yıllık planı varsa elinde paylaşabilirmisin

mailim : karinca_52@hotmail.com

şimdiden tşkr
InVinoVeritas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    26 Eyl 2007, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

Ben sadece bilişim bölümünün derslerine giriyorum. Bilgisayarda yazı, Bilgisayarda ofis programları, bilgi ve iletişim teknolojileri derslerine muhasebe ve sekreterlik grubu öğretmneleri giriyor..
huseyinbilal
Aktif Üye
Aktif Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    04 Nis 2008, 20:55Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarlı muhasebe. bilgisayarda yazı ve ofis programları dersleri muhasebe grubu öğretmenlerinin gireceği derslerdir.
cogullu
Moderatör
Moderatör

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    05 Nis 2008, 20:06Alıntıyla Cevap Gönder

yeni düzenlemeyle muhasebe grubuna verdiler ofis dersini,eskiden bilgisayarcılar giriyordu
huseyinbilal
Aktif Üye
Aktif Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    06 Nis 2008, 15:49Alıntıyla Cevap Gönder

evet cogullu hocamın dediği gibi oldu idarecilerde buna dikkat ediyor.
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    07 Nis 2008, 0:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam mesela ben ofis programları dersine girmiyorum
ona muhasebeciler giriyor ben anadolu ticaretin derslerine giriyorum başka bilgisayarcı yok tekim yani
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    07 Nis 2008, 0:42Alıntıyla Cevap Gönder

Bu yeni düzenleme ne zaman olmuş acaba? Ben ofis programları dersine de giriyorum da.
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda    07 Nis 2008, 1:35Alıntıyla Cevap Gönder

http://ttkb.meb.gov.tr/menu/119_sayili_ttk_karari_cizelge.pdf

Sayfa 34:

Muhasebe ve Finansman:

Muhasebe ve Finansman Alanının;
• Bilgisayarlı Muhasebe
• Dış Ticaret Ofis Hizmetleri
• Finans ve Borsa Hizmetleri
Dallarının alan ortak ve dal dersleri
.
.
.
diye gidiyor.

Ofis Programları dersi muhasebe ve finansman öğretmenleri tarafından okutulması gerekmektedir. Ancak, bizim okulda 6 muhasebe öğretmeni maaş karşılığını dolduramazken bu dersi yine bana, tek bilgisayar öğretmenine verdiler. Bizdeki muhasebeci arkadaşlar bilgisayar konusunda maalesef yeterli değil.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

ticaret lisesinde görev yapan arkadaşlar acaba bilgisayarda

page generation = 1.44979 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması